Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای تبیین مواضع سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان با انتقاد تند از عملکرد مسئولان استانی گفت: قصه سرپل ذهاب نباید در پلدختر تکرار شود چرا که مردم پلدختر ۴۰ روز پس از سیل ویرانگر در گرمای ۵۰ درجه خواب راحت ندارند.

به گزارش تسنیم، حسین طهماسبی در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه خرم‌آباد با انتقاد تند از عملکرد مسئولان استانی در عدم رسیدگی به مردم پل‌دختر اظهار داشت: حرف صریح و قاطع ما این است که قصه سرپل ذهاب نباید در پل‌دختر تکرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نه تمهیدات لازم علی‌رغم پیش‌بینی‌ها در روزهای اول سیل فراهم شد و نه پس از 40 روز پس از سیل که جز وعده‌های پوچ و توخالی مردم پل‌دختر از مسئولان استانی چیزی دیده نشد که قابل‌چشم‌پوشی نیست.

دبیر شورای تبیین مواضع سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان عنوان کرد: جناب استاندار، جناب مراد پور نماینده ویژه استاندار در پل‌دختر؛ چگونه شب سر آسوده در بستر گرم‌ونرم بر بالین می‌گذارید درحالی‌که مردم مظلوم پل‌دختر در گرمای طاقت‌فرسای 50 درجه، 40 روز پس از سیل ویرانگر خواب راحت ندارند.

وی بیان کرد: نماینده ویژه استاندار چرا نباید برای جمع‌کردن این نابسامانی‌ها در پل‌دختر مستقر شود؛ 50 هکتار انجیرستان که اشتغال پنج هزار نفر از اهالی پل‌دختر را درخطر انداخته است، علی‌رغم همه اهمیتش مورد کمترین توجه مدیران استانی قرار دارد.

طهماسبی تصریح کرد: فرماندار پل‌دختر از روزهای اول سیل تا الآن به خاطر بی‌کفایتش، میزان نارضایتی از او در بین مردم پل‌دختر به اوج خود رسیده است؛ چرا در اوج دردهای مردم پل‌دختر صرفاً به خاطر سیاسی بازی‌ها امکان تغییر مدیران بی‌کفایت وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: شرایط کمپ‌های مردم سیل‌زده پل‌دختر که از حداقل امکانات سرمایشی، حمام و سرویس بهداشتی محروم‌اند غیرقابل‌پذیرش است؛ حرف صریح ما این است؛ قصه سرپل ذهاب نباید در پل‌دختر تکرار شود.

فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان گفت: قوه قضاییه به مدیران ناکارآمد، بی‌کفایت غیر پاسخگو ورود کند؛ پروژه‌های استانی پر از مشکلات فنی است، پل‌های دو سال ساخته‌شده به‌راحتی تخریب می‌شوند.

وی اظهار داشت: لرستان مظلوم علی‌رغم همه پتانسیل‌هایش سال‌هاست مدیران ناکارآمد بر تنش زخم‌ها زده‌اند، بس است دیگر فضای آزمون‌وخطای مدیران در لرستان؛ رک میگوییم مدیرانی که عرضه مدیریت در این اوضاع را ندارند، عرضه جمع‌کردن امور را ندارند عرصه را رها کنند و میدان را برای شایستگان خالی کنند.

طهماسبی افزود:باافتخار میگوییم، در قصه حماسه پل‌دختر و معرکه‌ای که حزب‌الله راه انداخته بود بسیج دانشجویی با همه توان وسع خود به میدان آمد، چه در سیل اول که جز پیش‌قراولان اعزام گروه جهادی بوده‌ایم، چه قرارگاه جهادی که روزانه 500 نفر در پل‌دختر اسکان و سامان‌دهی داد و چه آنکه بیش از 200 گروه جهادی بسیج دانشجویی در سراسر کشور به پل‌دختر اعزام شدند. چه توزیع و هزاران بسته اقلام، ناشناسایی دقیق صورت گرفته و چه قالی‌شویی، چه ساخت حمام موقت و تعمیر وسایل مردم که نقش مؤثری داشت.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی اسماعیلی، وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی اظهار کرد: سیزدهمین جشنوارۀ نشریات دانشجویی «تیتر» که امسال در مشهد مقدس و در کنار مضجع شریف علی‌ابن موسی الرضا(علیه السلام) برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی است تا دانشجویان عزیز، مدیران و سردبیران ارجمند این نشریات در کنار کارشناسان محترم نشریات دانشجویی و مدیران کوشا در دو وزارت خانۀ علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تعاملی پویا و هدفمند به تبادل تجربیات گران‌سنگ خود بپردازند و با حقوق و تکالیف خود در عرصۀ تولید آثار دانشجویی بیشتر آشنا شوند‌.

وی افزود: تنوع آثار و گوناگونی موضوعات در رشته‌های این جشنواره حکایت از گستردگی فعالیت نشریات دانشجویی و روند رو به رشد آن دارد.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: در سال‌های اخير، ایجاد تنوع در قالب‌های رسانه‌ای و پیدایش رسانه‌‌های نوین و رشد و پویایی بی وقفۀ پدیده‌هایی نظیر دانشجو خبرنگار که اساساً نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است، ایجاب می کند در عرصه‌های مختلف به نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رهنمون شویم. علاوه بر این، در دنیای امروز، جنگ، جنگ روایت ها با ابزارهای رسانه ای است که تأثیر و اهمیت آن بیش از ابزارهای جنگی است.

اسماعیلی گفت: از این منظر پیشنهاد می‌شود اسناد و متون حقوقی گذشته با نگاه تازه بازبینی و به روزرسانی شوند؛ اقدامی که در پرتو آن فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی نیز به عنوان عرصه‌های جدید فعالیت رسانه‌ای دانشجویی به رسمیت شناخته خواهد شد.

وی اضافه کرد: در این مسیر که تدبیر و همراهی دبیرخانۀ شورای عالی انقلاب فرهنگی را طلب می‌کند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه و همیار دو وزارتخانۀ علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

وزیر فرهنگ ادامه داد: این نکته مهم است که دانشجویان عزیزمان، فعالیت در نشریات دانشجویی و قلم زدن در این عرصۀ نسبتاً محدود را مقدمه و تمرینی برای یادگیری فعالیت رسانه‌ای در آینده و در سطح ملی و بین‌المللی بدانند، این تجربه بی‌شک مسیر رسانه‌نگاری در عرصه‌های بزرگ‌تر را برای آنان تسهیل خواهد کرد.

وی بیان کرد: فرصت را غنیمت می‌شمارم و ضمن تبریک به برندگان این دوره از جشنوارۀ نشریات دانشجویی، از مدیران و دست اندرکاران این رویداد قدردانی و سپاس گزاری می‌کنم.


انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • اعلام برنامه‌های روز دختر در لرستان
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه ملی و بین‌المللی رسانه است
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • بارش باران از امشب در لرستان
  • به دنبال انتقال میدان میوه و تره بار و خشکبار قزوین هستیم
  • برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند