Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از افتخارات قابل ذکر در سال گذشته واگذاری دبیرخانه امتحان بورد تخصصی در دو رشته جراحی عمومی و پاتولوِژی به کرمانشاه بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، حبیب اله خزایی در مراسم تجلیل از اساتید دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه اظهار داشت: هزینه های اضافی برگزاری مراسم روز معلم به پیشنهاد اساتید دانشگاه علوم پزشکی صرف کمک به دانشجویان مناطق زلزله زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی در حال حاضر هشت دانشکده فعال دارد که در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای، پی اچ دی و فوق تخصص اقدام به تربیت دانشجویان می کند.


 خزایی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه 500 عضو هیئت علمی دارد که از این تعداد 257 نفر اعضای هئیت علمی بالینی 234 نفر اعضای هیئت علمی علوم پایه و 9 نفر بخش عمومی هستند گفت: از مجموع اساتید دانشگاه علوم پزشکی 25 نفر واجد شرایط استادی، 110 نفر دانشیار، 314 نفر استادیار و 51 نفر مربی هستند.


وی با اعلام اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در 98 رشته مقطع تحصیلی پنج هزار دانشجو دارد عنوان کرد: یکی از اقدامات انجام شده در دانشگاه که در جشنواره شهید مطهری مورد تقدیر گرفت تحصیل بیش از 200 دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان تحولی بزرگ است.


 خزایی با بیان اینکه در حال حاضر یک صد درخواست تحصیل برای این دانشگاه وجود دارد خاطرنشان کرد: 199 نفر ازدانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در دکتری حرفه ای، چهار نفردستیار تخصصی، پنج نفر پی اچ دی، 9 نفر کارشناسی ارشد و 19 نفر در مقطع کارشناسی ارشد مشغول تحصیل هستند.


وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طی دو سال اخیر مدیریت دبیرخانه کلان منطقه سه در قالب نظارت بر دانشگاه های علوم پزشکی همدان، کردستان و ایلام و اسد آباد را برعهده دارد عنوان کرد: همچنین از افتخارات قابل ذکر در سال گذشته واگذاری دبیرخانه امتحان بورد تخصصی در دو رشته جراحی عمومی و پاتولوِژی به کرمانشاه بوده است.

 خزایی با بیان اینکه با تغییر بورد تخصصی سهم دانشگاه علوم پزشکی کرماشاه افزایش یافت عنوان کرد: 32 نفر از اساتید دانشگاه ما عضو هئیت ممتحنه بوردهای تخصصی هستند.


وی از رشد 18 درصدی جذب هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد و افزود: سال گذشته رشته هایی در مقطع دکتری تخصصی پی اچ دی آمار زیستی، کارشناسی ارشد پرستاری اورژانس، کارشناسی ارشد پرستاری سالمندی، کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای و ... راه اندازی شد.


 خزایی با بیان اینکه درصدد اخذ مجوز تاسیس دانشکده توانبخشی با دریافت مجوز کاردرمانی، گفتار درمانی و فیزیوتراپی هستیم گفت: یکی از اقداماتی که در سال گذشته انجام شد پایش منظم گروه آموزشی با تعداد 70 گروه است.


وی از تخصیص اعتبار مبلغ 15 میلیارد تومان از سهم دو درصدی و نیز درآمدهای معاونت آموزشی برای انجام زیرساخت دانشکده ها خبر داد و افزود: سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به کسب چهار مدال طلا و سه لوح افتخار در المپیاد کشوری شد.


خزایی خاطرنشان کرد: یکی از افتخارات این دانشگاه که در جشنواره شهید مطهری مورد تقدیر قرار گرفت برگزاری آزمون علوم پایه به شکل انگلیسی و فارسی بود که تنها در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و تهران وجود دارد.


وی برگزاری آزمون در سطح کلان منطقه ای، اعتبار بخشی به مراکز و بیمارستان های آموزشی بر اساس سنجه های وزارت بهداشت، تدوین شیوه نامه های آموزشی به روشی نو را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با 11 دانشگاه در سطح بین المللی تفاهم نامه در جهت تبادل دانشجو و استاد تفاهم نامه منعقد کرده است.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان

ایسنا/لرستان بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان استان لرستان برپا شد.

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این رابطه گفت: به مناسبت هفته سلامت، بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران با حضور پزشکان متخصص در رشته‌های قلب، چشم پزشکی، داخلی، اطفال، اورولوژی، پوست، مغز و اعصاب، روانپزشکی، زنان و زایمان، متخصص تغذیه، جراح عمومی، دندانپزشک و پزشک عمومی، با همکاری سپاه حضرت ابوالفضل(ع)، سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دلفان، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بسیج جامعه پزشکی استان، شبکه بهداشت و درمان، هلال احمر و بخشداری میربگ، روز جمعه هفتم اردیبهشت ماه به منظور ارائه‌ی خدمات تخصصی به مردم این منطقه برپا شد.

وی افزود: در این اقدام جهادی علاوه بر ارائه‌ی خدمات تخصصی و ویزیت رایگان، خدمات رادیولوژی، بینایی سنجی، تغذیه، روانشناسی، تزریقات، آزمایشگاه، مشاوره خانواده، مشاوره تخصصی جوانی جمعیت و خدمات داروخانه‌ای ارائه می‌شود.

دلفان با بیان اینکه ارائه‌ی خدمات تخصصی در مناطق محروم وظیفه‌ی ماست، گفت: امروز شاهد افتتاح بیمارستان تخصصی صحرایی با حضور کلیه رشته‌های تخصصی با همکاری سپاه ناحیه استان، بسیج جامعه پزشکی، برخی دستگاه‌های اجرایی و همکاری خوب آنان با دانشگاه علوم پزشکی هستیم تا خدماتی در شان و منزلت مردم منطقه به آنان ارائه شود.

وی افزود: این اقدام جهادی در راستای انتقال خدمات تخصصی از سطح شهرها و مراکز بیمارستانی استان به مناطق کم برخوردار روستایی و به منظور گرامیداشت هفته سلامت صورت گرفت و ارائه‌ی اینگونه خدمات، نیز تداوم دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال