Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیویورک- ایرنا- نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، ایجاد منطقه امن در ادلب را نافی حق دولت سوریه در مبارزه با تروریست ها نداست و گفت: ما باید به اندازه کافی مراقب باشیم تا حفاظت از غیرنظامیان را با حمایت از تروریست ها اشتباه نگیریم.

'مجید تخت روانچی' روز جمعه در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که با موضوع ادلب سوریه برگزار شد، افزود: همراه با دیگر ضامن های چارچوب آستانه، جمهوری اسلامی ایران از تداوم ادلب به عنوان منطقه امن حمایت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این رویکرد بر اساس واقعیت و اصل بنیادین است که یک جمعیت زیادی از شهروندان غیر نظامی در آنجا زندگی می کنند و باید محافظت شوند.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد: در عین حال، سوالات اساسی در این زمینه وجود دارند که عبارتند از آیا این شرایط می تواند و باید به صورت نامحدود ادامه یابد؟ آیا دولت باید اجازه دهد گروه های تروریستی داخلی به کنترلشان بر این مناطق ادامه دهند؟ آیا جامعه بین المللی باید اجازه دهند که چنین گروه هایی تعداد زیادی از شهروندان را گروگان خودشان بگیرند؟
تخت روانچی پاسخ این سوالات را روشن دانست و اظهار کرد: ایجاد منطقه امن تنها یک اقدام موقت با هدف منحصر به فرد حفاظت از غیرنظامیان بود نه ایجاد پناهگاهی برای گروه های تروریستی. این حق دولت سوریه را برای مبارزه با تروریست های به رسمیت شناخته شده شورای امنیت محدود نمی کند که البته باید مطابق با قوانین بین المللی انسان دوستانه انجام شود.
وی تصریح کرد: بنابر این هم شکست دادن تروریست ها و هم آزاد سازی غیرنظامیان ضروری است.
نماینده ایران در سازمان ملل متحد با بیان اینکه در حال حاضر 'به تروریست های خطرناک اجازه داده است بیش از 2 میلیون غیرنظامی را به عنوان سپر انسانی استفاده کنند'، گفت: ادامه تسلط این تروریست ها بر منطقه وسیعی از قلمرو دولت مستقل سوریه و تداوم حملات علیه نیروهای نظامی و غیرنظامی در فراتر از این منطقه نمی تواند و نباید به طور نامحدود ادامه یابد.
تخت روانچی افزود: تداوم این وضعیت تروریست ها را قادر می سازد تا غیرنظامیان بیشتری را بکشند. این در تضاد با اهداف ایجاد منطقه امن در ادلب است. ما باید به اندازه کافی مراقب باشیم تا حفاظت از غیرنظامیان را با حمایت از تروریست ها اشتباه نگیریم.
خبر در حال تکمیل است
اروپام*1429

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ايران شوراي امنيت سوريه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۷۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ

در روزهای اخیر علی اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی، بنابر دعوت نیکولای پاتروشف دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، در رأس یک هیات بلندپایه‌ امنیتی برای شرکت در دوازدهمین "نشست بین‌المللی مقامات عالیرتبه مسئول در امور امنیتی" و "نشست دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس” عازم شهر سن‌پترزبورگ روسیه شده است.
شرکت در این اجلاس مهم از جانب جمهوری اسلامی ایران به لحاظ روند تحولات منطقه‌ای به خصوص بعد از عملیات وعده صادق اهمیت بالایی دارد.
ایران در روند شکل‌گیری نظم نوین منطقه، می‌کوشد با همکاری سایر کشورها با روند تروریسم، به ویژه تروریسم دولتی اسرائیل مقابله کند.
ایران و روسیه در ماه‌های اخیر هردو قربانی تروریسم بوده‌اند و بنابراین اجلاس امنیتی سن پطرزبورگ نسبت به اجلاس امنیتی مونیخ که شرکت‌کنندگان در آن عمدتا حامی تروریسم هستند، حائز اهمیت است.
در این اجلاس ۱۱۰ کشور از  پنج قاره جهان که نشان از اهمیت این اجلاس و توجه به رویکردهای تازه امنیتی برپایه همکاری دارد. مذاکرات دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با مقامات دیگر کشورها در حاشیه این اجلاس که بصورت دوجانبه با مقامات برخی از کشورها از جمله هند، برزیل، سوریه، عراق و سایر کشورها انجام شد، نمونه‌ای از همین تعاملات محسوب می‌شود.
این اجلاس امنیتی درحالی برگزار می‌شود که منطقه در آتش جنگ‌افروزی صهیونیستها می‌سوزد و نیاز به اتحاد جهانی برای مقابله با این جنگ‌طلبی دارد. شرایط جدید منطقه به‌ویژه بعد از عملیات وعده صادق، نگاه‌ها را به ایران دوخته که چگونه تحولات تازه را مدیریت می‌کند.
به این ترتیب، حضور ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ را باید اتفاقی مهم در چارچوب نظم نوین منطقه‌ای و جهانی توصیف کرد و یادداشتهای تفاهم امنیتی حاشیه آن را به مثابه شکل دهنده آینده به بررسی نشست.

دیگر خبرها

  • دولت از استاندار جدید لرستان حمایت کند/ لزوم برخورد قاطع با فساد
  • ایروانی: تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • ایروانی:تن‌ها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های صهیونیست هاست
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های اسراییل است
  • تمجید رئیسی از عملکرد دولت
  • ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • آمادگی رژیم صهیونیستی برای تخلیه رفح و آغاز عملیات زمینی
  • خواهر کیم جونگ اون: به توانمندسازی ارتش برای حفاظت از حاکمیت و صلح منطقه ادامه می‌دهیم