Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@21:44:51 GMT

بررسی تغییرات آب و هوایی روی حشرات

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۹۲۰۲

بررسی تغییرات آب و هوایی روی حشرات

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، دمای بدن هزاران پروانه در بریتانیا گرفته شده است. محققان دانشگاه کمبریج در بریتانیا برای پی بردن به تاثیر گرمایش زمین بر روی پروانه ها دمای بدن آنها را اندازه گیری کردند.

پژوهشگران دانشگاه کمبریج می‌خواستند دریابند گونه‌های مختلف پروانه‌ها چگونه خود را گرم یا خنک می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها امیدوارند با نتایج این پژوهش بتوانند به حشرات در مقابله با گرمایش زمین یاری برسانند.

دلیل انجام این پژوهش

این کار فقط برای حفاظت پروانه‌ها در برابر تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین بوده است.

گونه‌های مختلف پروانه‌ها در برابر گرما به صورت‌های گوناگونی واکنش نشان می‌دهند. بعضی گونه‌ها در دما‌های پایین خیلی خوب می‌توانند خودشان را گرم کنند و در دما‌های بالا خودشان را خنک کنند. گونه‌هایی هم هستند که این توانایی را ندارند.

دکتر «اندرو بلادون»، که سرپرستی این تحقیق را بر‌عهده دارد، گفت: « پروانه‌ها می‌توانند دمای بدن‌شان را کنترل کنند، از این رو کمتر ممکن است بر اثر تغییرات اقلیمی آسیب ببینند، این پژوهش به محققان کمک کرد تا دریابند چه گونه‌هایی آسیب‌پذیرند. »

او در ادامه افزود: « در روزی سرد، گونه‌هایی که توانایی خوبی در گرم کردن خود دارند، فعالیت خود را زودتر شروع می‌کنند، فعالیت‌هایی مثل تغذیه و جفت گیری و دفاع از قلمرو‌شان. »

این کار چگونه انجام شد؟

پروانه‌ها موجودات بسیار ظریفی هستند از این رو محققان ناچار بودند از ابزارهای بسیار ظریفی استفاده کنند.

برای اطمینان از اینکه پروانه‌ها آسیب نمی‌بینند، آنها از دماسنج‌های بسیار ریزی استفاده کردند که بیشتر شبیه قطعه سیمی بود که فقط ۲۵ صدم میلی‌متر ضخامت داشت.

متخصصان پروانه‌ها را با تورهایی می‌گرفتند و خیلی سریع انتهای دماسنج خیلی ریز را روی بدن آنها قرار می‌دادند.

فقط در مدت زمان پنج دقیقه، می‌توانستند دمای بدن پروانه‌ها را اندازه بگیرند، نر یا ماده بودن پروانه را تعیین کنند و وضعیت بال‌های آنها را بررسی کنند.

آنها توانستند این آزمایش را روی بیش از ۲۰۰۰ پروانه انجام دهند که از گونه‌های مختلف بودند.

همانگونه که تحقیق اخیر نشان داد این گونه به نظر می رسد که گرمایش زمین نه تنها تاثیر چندانی بر روی حشرات نخواهد داشت بلکه گرمایش زمین مزیتی برای حشرات خواهد بود. به لطف تغییرات آب و هوایی، حشرات به نواحی شمالی زمین مهاجرت خواهند کرد، در حالی که پیش از آن به دلیل دمای هوا نمی توانستند در این مناطق دوام بیاورند. جمعیت حشرات به شدت افزایش خواهد یافت، بنابراین ظرف حدوداً سی سال آینده شاهد ازدیاد جمعیت پشه ها، عنکبوت ها، کنه ها و مگس ها خواهیم بود. این مسأله برای انسان ها بسیار مشکل ساز خواهد شد. در نتیجه ی آن، بیماری های مختلفی شیوع پیدا خواهد کرد و بخشی از درختان را به دلیل تغذیه ی حشرات از آن ها از دست خواهیم داد.

انتهای پیام/

289 / 159 پروانه دانشگاه کمبریج گرمایش زمین پژوهش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پروانه دانشگاه کمبریج گرمایش زمین پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) خفاش‌ها نباشد دیگر از قهوه خبری نیست!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

فرارو- یک زیست شناس می‌گوید اسم خفاش‌ها بد در رفته، اما بدون خفاش‌ها نه قهوه می‌خوریم نه شکلات می‌خوریم. بدون خفاش تکیلا نخواهیم داشت.

به گزارش فرارو، جوزف کورتی، زیست شناس خفاش در دانشگاه کالیفرنایا، به سی‌بی‌اس نیوز می‌گوید: خفاش‌ها نه تنها بامزه هستند، بلکه این نقش‌های شگفت انگیز را برای اکوسیستم ما انجام می‌دهند. نقش آن‌ها شامل کنترل آفات و گرده افشانی است.

دانشمندان به سی‌بی‌اس نیوز می‌گویند که ۳۰۰ گونه میوه برای پخش دانه‌های خود به خفاش‌ها وابسته اند.

این موجودات همچنین به دلیل اشتهای زیاد میلیارد‌ها دلار در زمینه تهیه آفت کش‌ها توسط کشاورزان صرفه جویی دارند.

راشل بلیکی، استادیار در دانشگاه کالیفرنیا، به سی‌بی‌اس نیوز می‌گوید: خفاش‌ها می‌توانند فقط با پرواز به اطراف، اثر سرکوبی بر حشرات داشته باشند.

وی افزود: خفاش‌ها می‌توانند تا نصف وزن بدن خود را در هر شب حشرات بخورند. آن‌ها می‌توانند جوامع حشرات موجود در اینجا را تغییر دهند.

اما مانند بسیاری از حیوانات وحشی، تعداد خفاش‌ها به دلیل تغییرات آب و هوایی و همچنین جنگل‎‌زدایی رو به کاهش است. حافظان محیط زیست امیدوارند با انتشار اخباری خوبی که خفاش‌ها مسئول آن‌ها هستند، دیگران را به نجات جمعیت خفاش علاقه‌مند کنند.

دیگر خبرها

  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • در این جنگل، چوب ها تبدیل به سنگ شدند! /درباره یکی از جالب ترین مکان های روی زمین (+تصاویر)
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • (ویدئو) خفاش‌ها نباشد دیگر از قهوه خبری نیست!
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • مشاوران املاک فاقد پروانه در اردبیل پلمب می شوند
  • هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان 
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • سوسکچه‌ بلوط ؛ پینوکیو دنیای حشرات! (عکس)