Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@22:17:24 GMT

رييس مجلس عملکرد بانک رفاه کارگران را ستود

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۹۲۹۰

رييس مجلس عملکرد بانک رفاه کارگران را ستود

خبرگزاري آريا - رييس مجلس شوراي اسلامي در صحن علني مجلس از بانک‌ رفاه کارگران به دليل واگذاري املاک مازاد و عزم جدي براي چابک و مولدسازي دارايي‌ها تمجيد کرد .
به گزارش خبرگزاري آريا، عليلاريجاني گفت: گزارش کميسيون ويژه حمايت از توليد ملي و نظارت بر اجراي اصل 44 قانون اساسي درباره نحوه اجراي قانون رفع موانع توليد رقابت پذير و ارتقاء نظام مالي کشور در حوزه بازارهاي مالي نشان مي دهد که در واگذاري بنگاه هايي که مربوط به بانک ها است، بانک رفاه کارگران از جمله بانک هايي بوده که بهتر از مابقي بانک ها عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس اين گزارش، اين واگذاري ها در راستاي عمل به ماده 16 قانون رفع موانع توليد رقابت پذير و ارتقاي نظام مالي کشور و همچنين عمل به سياست هاي کلان دولت و خروج از بنگاه داري بانک ها صورت گرفته است.
بر اين اساس، فروش اموال مازاد بانک‌ها از نکاتي بود که رييس مجلس شوراي اسلامي به دليل مثبت بودن عملکرد تعدادي از بانک ها ، به آن واکنش نشان داده و از آن ها قدرداني کرد.
يکي از بانک‌هايي که رييس مجلس از آن به دليل رشد بالاي فروش اموال مازاد و چند برابري شدن واگذاري سهام ، تمجيد کرد بانک رفاه کارگران بود چرا که اين بانک در 3 سال اخير ، رشدي 10 برابري را در فروش اموال مازاد و همچنين رشد چهار برابري را در فروش سهام تجربه کرد.
آمار فروش اموال مازاد
بررسي آمار فروش املاک مازاد بانک رفاه از سال 95 تا 97 نشان مي دهد که عملکرد سال 97 بانک رفاه در فروش املاک مازاد نسبت به سال 95 به ميزان 528 درصد از نظر تعداد و بيش از دو هزار ميليارد ريال از نظر مبلغ فروش رشد کرده است.
بر همين اساس بانک رفاه در سه سال اخير، در فروش املاک مازاد از نظر تعداد 5 برابر و از نظر مبلغ 10 برابر رشد داشته است.

واگذاري سهام
بر اساس اين گزارش، واگذاري سهام بانک رفاه کارگران ، در سال 95 ، به عدد 289 ميليون سهم به ارزش يک هزار و 136 ميليارد ريال رسيد.
اين در حالي است که در سال 96 جهش يافت و نسبت به سال 95 بيش از 478 درصد رشد داشته و از 289 ميليون سهم به يک ميليارد و 675 ميليون سهم به ارزش پنج هزار و 678 ميليارد ريال رسيد.
اين روند افزايشي در سال 97 نيز تکرار شد و سهام واگذاري به آستانه دو ميليارد سهم به ارزش 6 هزار و 228 ميليارد ريال رسيده و نسبت به سال 96 از نظر تعداد سهام رشد 15 درصدي را تجربه کرد.
تعداد سهام واگذار شده در سال 97 نسبت به سال 95 با رشد 6 برابري و از نظر مبلغ 4 برابري را تجربه کرده است .




-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۹۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر اقتصاد: امروز استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی امروز در آئین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: امروز آئین واگذاری دو باشگاه بزرگ فوتبال ایران یعنی استقلال و پرسپولیس پیرو تلاش‌های صورت گرفته طی ۲ دهه است.

وی افزود: امروز به طور رسمی واگذاری دو باشگاه فوتبال از دولت به بخش خصوصی اعلام می‌شود و امیدوار هستیم که ۵ اردیبهشت سرآغاز دوره شکوفایی و پیشرفت در ورزش ایران باشد.

معاون وزیر اقتصاد ادامه داد: در این مرحله از برگزاری مزایده که به صورت شفاف در فرابورس برگزار شد، در یک عرضه عمومی و با تأمل و نظارت سهام دو تیم واگذار شد. در این دوره از واگذاری بعد از برگزاری ۸ بار مزایده بالاخره وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی با نمایندگی از مجموعه دولت در امر این واگذاری در تعامل نزدیک با وزارت ورزش و در یک نگاه همگام و همه جانبه در یک بازه زمانی ۲ ماهه، به ثمر رساند.

وی یادآور شد: در گام اول پذیرش این دو باشگاه در بازار فرابورس ایران ۱۰ درصد از سهام این باشگاه‌ها به مردم واگذار شده بود. اگر این اتفاق نمی‌افتاد شاید به این زودی توان واگذاری این دو تیم را نداشتیم.

بازیان افزود: در سال جهش تولید با مشارکت مردم و تأکیدات رهبری بر زمینه سازی مشارکت همه جانبه مردم در اقتصاد، سازمان خصوصی سازی توانست در طلیعه سال ۱۴۰۳ این امر مهم و مورد تاکید ریاست جمهور، هیأت دولت و وزارت ورزش و اقتصاد در عرضه سهام دو تیم فوتبال تهرانی را به سرانجام برساند. در واقع واگذاری سهام عمده دولت که اعلان اراده حداکثری دولت در واگذاری تصدی گری های دولت در اول سال است.

معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: سوم اردیبهشت ماه مزایده در بازار فرابورس برگزار و دو کنسرسیوم پتروشیمی و بانکی تشکیل شد؛ در نهایت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس داوطلبی خود را برای خرید باشگاه استقلال اعلام کرد و در حال حاضر ۸۵ درصد سهام این باشگاه متعلق به این هلدینگ است.

وی گفت: کنسرسیوم دوم هم کنسرسیوم بانکی با حضور بانک شهر، بانک تجارت، بانک ملت، بانک رفاه و بانک اقتصاد نوین برگزار شد.

بازیان اظهار کرد: در نهایت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را به دو کنسرسیوم بانکی و پتروشیمی واگذار کردیم.

کد خبر 6087419 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • عملکرد بخش تعاون در کاشان موفقیت‌آمیز نبوده است
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • فیلم|بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران
  • سایه روشن ورود توصیه‌ای بانک‌ها به واگذاری سرخابی‌ها
  • معاون وزیر اقتصاد: امروز استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • چه چیزی باعث شکست واگذاری سرخابی‌ها می‌شود؟
  • رئیسی کیا: عدم نظارت دولت باعث شکست واگذاری سرخابی‌ها می‌شود