Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@15:59:39 GMT

به این کشورها راحت مهاجرت کنید!

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۹۶۵۳

به این کشورها راحت مهاجرت کنید!

گاهی شرایط زندگی یک فرد، تفکر وی را به سمت رویاپردازی برای فرار از موقعیت فعلی و تجربه یک زندگی هیجان‌انگیز در جایی به جز محل سکونت خود سوق می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، رویای زندگی در یک کشور دیگر می‌تواند بسیار جذاب، هیجان‌انگیز و در عین حال دلهره‌آور باشد زیرا هر چند سرشار از تجربیات بی‌شمار  است و منجر به رشد شخصیتی می‌شود ولی نیازمند پشت سرگذاشتن میهن، خانواده، دوستان قدیمی و آغاز یک زندگی جدید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تصمیم برای هر کسی می‌تواند دشوار باشد؛ از سوی دیگر روبه‌رو شدن با پیچیدگی‌ها و هزینه‌های مهاجرت ممکن است سبب ایجاد حس ترس و در نتیجه امتناع از جابجایی شود. با این حال کشورهایی در دنیا وجود دارند که شرایط مهاجرتی ساده‌تری نسبت به دیگر نقاط مهاجرپذیر جهان دارند. در ادامه به معرفی این کشورها می‌پردازیم.

۵. اکوادور

با وجود کوه‌های سر به فلک کشیده، آتشفشان‌ها، سواحل و جزایر زیبا، اکوادور بهترین انتخاب برای علاقمندان به مناظر طبیعی و چشم‌نواز است. وجود شهرهای مستعمراتی رنگارنگ و خرابه‌های قدیمی مربوط به زندگی مایاها (بومیان مختلف آمریکای میانه و شمال آمریکای مرکزی) در این کشور، زنده‌کننده تاریخ گذشته در دنیای امروز است و تمام این موارد می‌تواند برای افرادی که تمایل به یک زندگی ساده و کم هزینه دارند، جذاب باشد.

برای به حقیقت پیوستن رویاهای قدیمی در این کشور تنها کافی است که ماهیانه درآمدی معادل با ۸۰۰ دلار داشت و در ازای آن یک "ویزای بازنشستگی" دریافت کرد که هیچ محدودیت سنی ندارد. بنابراین برخورداری از حقوقی قابل اطمینان و درآمد تضمین شده، مهاجرت به اکوادور را میسر می‌کند.

۴. مکزیک

ممکن است که نام مکزیک با مواد مخدر پیوند خورده باشد ولی واقعیت اینجاست که تنها برخی از نقاط این کشور پهناور با این معضل رو به رو است و مکزیک با وجود سواحل تمیز، شهرهای مجلل تاریخی و استعماری، مناظر کوهستانی و غذاهای محلی فوق‌العاده، یک گزینه مهاجرتی مناسب به حساب می‌آید. بهترین راه برای شروع زندگی در این کشور دریافت یک ویزای FMM یا کارت گردشگری است که تنها لازمه دریافت آن، ورود به این کشور با یک گذرنامه معتبر و پرداخت مبلغی هزینه اولیه در زمان ورود، چه از راه هوایی، چه دریایی و چه زمینی است.

اعتبار این ویزا به مدت ۱۸۰ روز است و در صورت تمایل به اقامت طولانی‌تر نیاز به دریافت مجدد آن دارید. البته با در دست داشتن این ویزا نمی‌توان برای داشتن یک شغل تقاضا کرد ولی شیوه‌های زیادی برای دریافت "ویزای اقامت موقت" بدون پرداخت هزینه‌های هنگفت وجود دارد. این ویزا از یک تا چهار سال قابل تمدید است و برای دریافت آن حتما باید یک شغل پیدا کرد. پیش از انقضای تاریخ این ویزا می‌توان برای اقامت دائم درخواست داد. در صورت اقامت قانونی و بدون مشکل، فرد مهاجر می‌تواند واجد شرایط دریافت تابعیت باشد.

۳. نیکاراگوئه

اگرچه این کشور با وجود کودتاهای چپ‌گرایانه و جنگ‌های داخلی در دهه ۱۹۸۰ دچار مشکل شد و  در حال حاضر نیز با بحران سیاسی داخلی مواجه است ولی برای کسانی که به اندازه کافی شهامت تجربه زندگی در قاره آمریکا را دارند، نیکاراگوئه می‌تواند انتخابی منطقی باشد.

در ساحل شرقی این کشور پر زرق و برق و شگفت‌انگیز، دریای کارائیب و در ساحل غربی آن اقیانوس آرام قرار دارد و بدین صورت نیکاراگوئه در میان دو خط ساحلی بکر واقع شده است. مزایای بازنشستگی در این کشور مشابه اکوادور است با این تفاوت که نیازمند به درآمد ماهیانه ۶۰۰ دلار و حداقل ۴۵ سال سن است.

البته در صورت داشتن درآمدی با ثبات می‌توان گزینه محدودیت سنی را حذف کرد. دریافت عنوان "بازنشستگی" در این کشور مستلزم شرایط خاصی است چرا که دولت نیکاراگوئه تعریف متفاوتی از کار دارد. برای مثال اشتغال به صورت کارمزدی برای یک شرکت غیرنیکاراگوئه‌ای را به عنوان "شاغل" به حساب نمی‌آورد.

  ۲. پاناما

 پاناما یک کشور کاملا مستقل در آمریکای مرکزی است که از حیث شرایط زندگی مشابه فلوریدای آمریکا است. این کشور از لحاظ فراهم آوردن امنیت و پیشرفت بسیار مشهور است و یکی از محبوب‌ترین شیوه‌های زندگی در آن دریافت ویزای بازنشستگی محسوب می‌شود که دریافت آن نیازمند داشتن ۱۰۰۰ دلار حقوق در ماه است. 

این کشور همچنین دارای یک ویزای Friendly Nations است که برای تسهیل اشتغال و زندگی مهاجران خارجی است و در اختیار اهالی یکی از ۵۰ کشور دوست پانامایی از جمله ایالات متحده، انگلیس، کانادا، نیوزیلند، اتریش، آندورا، آرژانتین، استرالیا، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه و غیره قرار می‌گیرد.

دریافت این ویزا شخص را برای دریافت مجوز کار واجد شرایط کرده و امور زندگی را برای او تسهیل می‌کند. این برنامه اقامت دائمی، به منظور ورود اتباع خارجی از کشورهای خاص است که روابط دوستانه، حرفه‌ای، اقتصادی و سرمایه‌گذاری خود را با جمهوری پاناما حفظ می‌کنند. این اقدام پاناما، یکی از برنامه‌های دولت به منظور رفع مشکل کمبود کارگر ماهر در این کشور  به حساب می‌آید.

 ۱. پاراگوئه

دریافت اقامت پاراگوئه بسیار آسان است چرا که این کشور محصور در خشکی، هرچند تاریخی خونین دارد ولی بسیار ناشناخته و گمنام است. با این حال پاراگوئه کشوری مستقل با مردمانی خون گرم و دوست داشتنی، مناظری چشم‌نواز و هزینه‌های پایین برای زندگی به حساب می‌آید و از آنجایی که تقاضای اقامت برای آن بسیار کم است سریع و آسان پذیرفته می‌شود.

تنها اقدام موردنیاز برای پذیرش، سپرده‌گذاری مبلغ ۴۵۰۰ تا ۵۵۰۰ دلار در یک بانک پاراگوئه‌ای است. پس از آن امکان زندگی در این کشور فراهم می‌شود ولی تقاضا برای شهروندی نیازمند سه سال زندگی بدون دغدغه است چرا که امور اداری و کاغذبازی در این کشور بسیار آهسته صورت می‌گیرد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آمریکا اقامت دائم کشورهای مختلف مکزیک مهاجر مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۹۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مهاجرت» توازن توانمندی‌های توسعه‌ای را دگرگون می‌سازد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بافتار سیاسی، اقتصادی و اجتماعی هر جامعه‌ای، بستر ویژ‌ه‌ای برای فعالیت‌های علمی جامعه‌شناختی فراهم می‌سازد و این بافتار در سبک و رویکرد حاکم بر کار جامعه‌شناس و ماهیت فعالیت‌های جامعه‌شناختی بازتاب می‌یابد.

اصغر میرفردی (دانشیار جامعه‌شناسی دانشگاه شیراز) در مقاله‌ای با عنوان «مروری بر مطالعات جامعه‌شناختی در زمینه آموزش، مهاجرت و
تحولات توسعه‌ای در ایران» به این موضوع اشاره می‌کند که کارل مانهایم (Karl Mannheim) معتقد است نظریه‌ها و فعالیت‌های جامعه‌شناختی از نظر شناخت‌شناسی، بازتاب زمانه و زمینە کنش‌گران این حوزه تخصصی است.

* سیر شکل‌گیری و فعالیت‌های رشته جامعه‌شناسی در ایران

این پژوهشگر می‌نویسد: رشته «جامعه‌شناسی» در ایران، همزمان با تأسیس دانشگاه تهران در سال ۱۳۱۳ خورشیدی مورد توجه قرار گرفت و با پیش‌گامی زنده‌یاد، غلام‌حسین صدیقی، مانند یک رشتە تخصصی بنیان نهاده شد.

او در ادامه می‌دهد که سیر شکل‌گیری و فعالیت‌های رشته جامعه‌شناسی در ایران را می‌توان در چند دوره گوناگون دسته‌بندی کرد:

 دوره پایه‌گذاری رشتۀ جامعه‌شناسی: از زمان تأسیس دانشگاه تهران در سال ۱۳۱۳ تا تأسیس مؤسسۀ تحقیقات و مطالعات اجتماعی دانشگاه تهران در سال ۱۳۳۷ خورشیدی را می‌توان جزء این دوره دانست. دوره تثبیت و گسترش: این دوره از تأسیس مؤسسه تحقیقات و مطالعات اجتماعی دانشگاه تهران تا زمان انقلاب سال 57 را دربرمی‌گیرد.  دوره آموزش‌محور و تغییرات ساختاری: این دوره که از57 تا میانه دهه ۱۳۷۰ را در برمی‌گیرد، به پیروی از تغییرات انقلابی و برنامه انقلاب فرهنگی پس از انقلاب، با تغییر در نیروی انسانی، محتوای آموزشی و فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی همراه بود. فعالیت‌های این دوره بیشتر آموزشی بود و از میزان فعالیت‌های پژوهشی سال‌های پیش از انقلاب، تا انداز‌ه‌ای کاسته شد.  دوره تشکل‌یابی دوباره و آموزش-پژوهش‌محوری: این دوره از میانه دهه ۱۳۷۰ تاکنون را در برمی‌گیرد و تفاوت‌هایی را در دولت‌های چهارگانه به خود دیده است، گاه فعالیت‌های جامعه-شناختی مورد اقبال واقع شده و گاه نیز با محدودیت‌ها و موانعی روبه‌رو بوده‌اند. رشته‌ها و گرایش‌های علوم اجتماعی و تحصیلات تکمیلی در این دوره گسترش یافتند. جابجایی محل زندگی فرد از یک منطقه به منطقه و یا سرزمین دیگر را مهاجرت می‌گویند

میرفردی توضیح می‌دهد که با گسترش واحد‌های دانشگاهی همچون دانشگاه آزاد، دانشگاه پیام‌نور و دانشگاه علمی‌کاربردی، رشته‌های علوم اجتماعی نیز گسترش یافتند؛ اما چنین گسترشی در همۀ دانشگاه‌ها و مناطق کشور، کیفیت مطلوب و مورد انتظار را به همراه نداشته است.

* ‌تعریف مهاجرت از منظر جامعه شناسی

او در ادامه به این موضوع اشاره می‌کند که جابجایی محل زندگی فرد از یک منطقه به منطقه و یا سرزمین دیگر را مهاجرت میگویند. در تعریفی دیگر، بر پایە دانشنامە جمعیت‌شناسی مهاجرت، تغییر مکان افراد، یا گروه‌هایی از افراد، که با تغییر دائمی یا نیمه دائمی محل سکونت خود همراه است.

این نویسنده معتقد است که عامل مهمی که نقش مهاجرت را در پیوند با وضعیت توسعه تحلیل می‌کند، آموزش است. مهاجرت سرمایە انسانی یا جمعیت در سن فعال و ماهر و متخصص از یک منطقه به منطقه دیگر، می‌تواند توازن توانمندی‌های توسعه‌ای را دگرگون سازد.

* رابطه مهاجرت و توسعه جامعه

در این مقاله آمده است که مهاجرت سرمایه انسانی به خارج از کشور، نقش تعیین‌کنند‌ه‌ای در وضعیت توسعه‌ای کشور‌های جهان سومی دارد. رسالت جامعه‌شناسی و جامعه‌شناسان در این فراگرد، مهم است و میزان توجه آنها به مهاجرت و زمینه‌ها و پیامد‌های آن، نقش مهمی در پویایی و توسعه جامعه دارد.
در ادامه می‌نویسد  با توجه به فعالیت ۹۰ سالۀ جامعه‌شناسی در ایران، این نوشتار در پی مرور مطالعات مهاجرت در ایران است و به این پرسش پاسخ دهد که جامعه‌شناسی ایران چه فعالیت‌هایی در زمینه مهاجرت، آموزش و توسعه داشته است؟

مهاجرت فزاینده موجب خالی شدن مناطق مهاجرفرست از سرمایه و نیروی انسانی فعال می‌شود و منجر به بازتولید عقب‌ماندگی در این مناطق شده است

* مطالعات مهاجرت و جامعه‌شناسی در ایران

به زعم میرفردی جامعه‌شناسی در ایران متناسب با تحولات اقتصادی و اجتماعی، تحولات چندگانه‌ای را به خود دیده است. در پی تغییرات در سبک و میزان مهاجرت در ایران، مطالعات علوم اجتماعی به ویژه جامعه‌شناختی در زمینه مهاجرت نیز دچار تحولات مرتبط با تغییر سبک مهاجرتی شدند.

مطالعات مهاجرت در ایران نشان داد که مهاجرت فزاینده موجب خالی شدن مناطق مهاجرفرست از سرمایه و نیروی انسانی فعال می‌شود و منجر به بازتولید عقب‌ماندگی در این مناطق شده است.

* تاثیرات مهاجرت سرمایه‌های انسانی به خارج از کشور

به گفته این پژوهشگر افراد جوان، تحصیلات و مهارت بیشترین سهم از مهاجران به شهر‌های بزرگ را دارند. مهاجرت این دسته از افراد موجب توسعۀ نابرابر مناطق کشور و بازتولید توسعه نیافتگی مناطق کم‌برخوردار می‌شود.

بدین‌ترتیب نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که مهاجرت سرمایه‌های انسانی به خارج از کشور، گردانە بازتولید عقب ماندگی کشور را ایجاد می‌کند و با وجود گسترش آموزش تخصصی دانشگاهی و غیردانشگاهی در کشور، وضعیت نابسامان اشتغال در کشور، زمینۀ مهاجرت سرمایه‌های انسانی را فراهم می‌سازد.

او در انتها می‌نویسد مطالعات یک دهه اخیر نشانگر افزایش میل به مهاجرت به خارج از کشور است و میزان مهاجرت سرمایه‌های انسانی توانمند به خارج از کشور گسترش یافته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشیمانم!
  • (ویدیو) اظهار ندامت و پشیمانی اشکان خطیبی از مهاجرت
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • مهاجرت با ویزای جعلی
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • «مهاجرت» توازن توانمندی‌های توسعه‌ای را دگرگون می‌سازد
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • هشدار جهانگیری درباره مهاجرت نخبگان
  • بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی
  • معاون وزیر دفاع روسیه به اتهام دریافت رشوه برکنار شد