Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ​کرمانشاه- ايرنا- مديرکل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان کرمانشاه، مجموع اعتبار پيشنهادي براي اجراي پروژه هاي آسيب ديده از سيل فروردين امسال استان را بيش از 56 ميليارد تومان اعلام کرد.

فريبرز کرمي روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: در اثر وقوع سيل در فروردين امسال، 44 نقطه در حوزه راه‌هاي اصلي، فرعي و روستايي دچار لغزش، ريزش و رانش شد که جسم و رويه راه آن ها تخريب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي درباره فهرست پروژه‌هاي آسيب ديده از سيل در بخش طرح روکش آسفالت و ايمن سازي راه‌هاي اصلي نيز گفت: در اين ميان 210 کيلومتر آسفالت گرم وهمچنين به همين مقدار لکه گيري در شهرستان هاي روانسر، جوانرود، کرمانشاه، ثلاث باباجاني، پاوه، دالاهو، صحنه، سرپل ذهاب، هرسين، قصرشيرين، سنقر و گيلانغرب انجام شده است.
مديرکل راهداري و حمل و نقل جاده‌اي استان کرمانشاه در ادامه، اعتبار پيشنهادي براي اجراي عمليات مذکور را 46 ميليارد و 200 ميليون تومان اعلام کرد و گفت: اميدواريم با افزايش اعتبار بتوانيم ديگر طرح هاي در دست اجرا را نيز به سرانجام برسانيم.
کرمي همچنين درباره فهرست پروژه‌هاي آسيب ديده توسط سيل از جمله طرح روکش آسفالت و ايمن سازي راه‌هاي اصلي، فرعي و غيرشرياني، گفت: در اين رابطه نيز 183 کيلومتر آسفالت گرم، 209 کيلومتر لکه گيري، 64 کيلومتر ماسه آسفالت ، 12 کيلومتر بازيافت و 182 کيلومتر درزگيري انجام شده است.
وي ميزان اعتبار پيشنهادي براي اجراي عمليات روکش تقويتي و حفاظتي در پروژه‌هاي مذکور را 56 ميليارد و 166 ميليون تومان اعلام و عنوان کرد: اين پروژه‌ها اکنون در محورهاي سنقر، کرمانشاه، جوانرود، پاوه، ثلاث باباجاني، سرپل ذهاب، گيلانغرب، قصرشيرين و هرسين در دست اجراست.
​استان کرمانشاه در مجموع بيش از هشت هزار کيلومتر راه اصلي، فرعي و روستايي دارد.
اکنون 243 دستگاه اتوبوس، هزار و 365 ميني بوس و يک هزار و 208 دستگاه خودرو سواري در ناوگان حمل و نقل عمومي کرمانشاه به مسافران خدمات مي دهند.
27 مجتمع خدمات رفاهي بين راهي در اين استان هم اکنون با امکانات لازم پذيراي ارائه خدمات به مسافران و هموطنان هستند.
همچنين هم اکنون بيش از سه هزار و 561 هزار راننده برون شهري در استان مشغول فعاليت هستند.
بيش از 2 ميليون نفر در 32 شهر و 2 هزار و 622 روستاي استان کرمانشاه سکونت دارند.
3033/8066
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۹۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان/ ایمنی در همه کارها اولویت دارد

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان به شش خطه شدن اتوبان فرودگاه و آزادراه معلم اشاره کرد و گفت: پیمانکار اجرای این دو پروژه تا اوایل خردادماه مشخص خواهد شد تا عملیات اجرایی هر دو طرح پس از آن آغاز شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، فرزاد دادخواه امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت روز ایمنی حمل‌ونقل اظهار کرد: شدت خرابی راه‌های استان اصفهان در چند سال گذشته به حدود ۱۲۰۰ کیلومتر رسیده بوده که ۳۰۰ کیلومتر آن در سال ۱۴۰۱ اجرا و بهسازی شد.

به گفته وی، اصفهان استان صنعتی و محل تردد مرکزی کشور است ضمن اینکه صنایع بزرگی همچون فولاد، سیمان و شهرک‌های صنعتی بزرگ در این استان واقع شده اند که به همین دلیل تردد کامیون و اضافه تناژ بار آن‌ها نیز از جمله عامل خرابی راه‌ها محسوب می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان تصریح کرد: معادن و تردد ماشین آلات سنگین آن‌ها نیز در خرابی راه‌های استان نقش محوری دارند و در کنار تخلف ناوگان حمل‌ونقل، تخلف معادن هم یک عامل اصلی در تخریب جاده‌ای است.

وی خاطرنشان کرد: به تازگی مصوبه نصب باسکول در خروجی همه معادن مصوب شده و همچنین همه بارهای خروجی از معادن باید دارای بارنامه باشند تا این روند به شکل قانونمند دنبال شده و از تخریب راه‌ها جلوگیری شود.

دادخواه با اشاره به اینکه در سال گذشته دوهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد روکش آسفالت در استان منعقد شده است، افزود: بیش از ۳۰ درصد از عملیات روکش آسفالت اجرا شده و باقی مانده راه ها در سال جاری اجرا خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه ساخت و آسفالت هر کیلومتر راه سه و نیم میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، اظهار کرد: عملیات راهسازی در محورهای مختلف از جمله اصفهان به طبس، فولاد شهر به نجف آباد و چندین محور دیگر در حال انجام است اما اینکه در برخی محورها تاخیر کار اجرایی را شاهد بودیم، به دلیل بارندگی‌هایی بود که اتفاق افتاد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان در ادامه به مسائل مرتبط با کیفیت آسفالت راه‌ها اشاره کرد و گفت: رویه آسفالت جاده‌ها عمر مشخصی دارد که تردد ناوگان سنگین در استان اصفهان عمر این رویه را کاهش می‌دهد و سطح آسفالت را صیقلی می‌کند.

دادخواه تصریح کرد: اداره کل راهداری به منظور کاهش خطر تصادف و بالارفتن خط ترمز خودرویی، اقدام به فعالیت‌هایی از جمله آسفالت حفاظتی و تراش سطح آسفالت راه‌ها کرده که در نمونه اخیر می‌توان به اتوبان شهید اردستانی (فرودگاه اصفهان) اشاره کرد.

وی همچنین به شش خطه شدن اتوبان فرودگاه و آزادراه معلم اشاره کرد و گفت: پیمانکار اجرای این دو پروژه تا اوایل خرداد ماه مشخص خواهد شد تا عملیات اجرایی هر دو طرح پس از آن آغاز شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان همچنین به ایمن سازی مسیر دسترسی معادن اشاره کرد و افزود: این موضوع باعث دو اتفاق خواهد شد که ابتدا از اضافه تناژ بار کامیون‌ها جلوگیری می‌کند و همچنین معدن‌داران هم خود را مکلف می‌دانند که در این رابطه نقش داشته و اجازه حمل بار اضافه را ندهند.

دادخواه خاطر نشان کرد: ایمنی در تمام فعالیت‌های این اداره کل نقش محوری دارد اما آموزش به عنوان سرفصلی مهم در بیشتر مسائل از جمله موضوع ایمنی باید مدنظر قرار بگیرد و رسانه‌ها نیز در این بخش یاری رسان ما باشند.

به گفته وی، در یک سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان به منظور رفع نقاط حادثه خیز و خطرساز هزینه شده است، افزود: عمده اعتبارات این بخش ملی بوده و ما در استان اصفهان نیازمند ۱۰ برابر این اعتبار هستیم تا بتوانیم همه کارهای باقی مانده در این بخش را انجام داده و تکمیل کنیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان اظهار کرد: تنها در یک نمونه سال گذشته ۴۰ میلیارد تومان به منظور خط کشی راه‌های استان اصفهان هزینه شده که همین فعالیت تاثیر و نقش زیادی در ایمنی راه‌ها و کاهش خطرات دارد.

دادخواه در خاتمه این نشست از خبرنگاران و رسانه ها خواست مجموعه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای را در موضوع عامل انسانی که از جمله علل مهم تصادفات جاده‌ای است بویژه در امر اطلاع رسانی و آموزش یاری کنند.

کد خبر 749120

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان/ ایمنی در همه کارها اولویت دارد
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • لایروبی ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است