Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنده‌یاد پرفسور پروانه وثوق بنیان‌گذار علم خون و آنکولوژی کودکان در ایران و رئیس فقید هیأت امنای محک در سال 1342 از دانشگاه علوم پزشکی تهران فارغ التحصیل شد و دوره‌های تخصص و فوق تخصص‌اش در علم خون و سرطان‌شناسی را در دانشگاه‌های کمبریج، ماساچوست، ایلینوی و واشنگتون پشت سر گذاشت.

به گزارش روابط عمومی محک، در این مدت نه تنها از دغدغه او نسبت به ارائه خدمات درمانی به کودکان مبتلا به سرطان سرزمینش کاسته نشد بلکه در سال 1350 کار در بهترین مراکز درمانی جهان را رها کرد و با بازگشت به وطن اولین بخش هماتولوژی و آنکولوژی کودکان در ایران را در بیمارستان حضرت علی اصغر تأسیس کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از دغدغه‌های بزرگ این پزشک فرزانه درمان کودکان مبتلا به سرطان بود که با بزرگ‌ترین دغدغه دیروز و امروز محک گره خرد و موجب آغاز فعالیت داوطلبانه ایشان از سال 1386 در بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک تا واپسین روزهای حیاتش شد.

دکتر عظیم مهرور، رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک با اشاره به هدایت‌های علمی استاد فرزانه خود و دغدغه‌اش نسبت به درمان کودکان مبتلا به سرطان گفت: «صداقت و انسانیت از جمله خصایصی است که دغدغه درمان کودکان مبتلا به سرطان را در این بانوی دانشمند ایجاد کرد و باعث شد تا آخرین روزهای حیات خود به صورت داوطلبانه لحظات عمر و دانش ارزشمند خود را وقف نجات جان کودکان مبتلا به سرطان کند.»

مهرور در ادامه بیان کرد: «پرفسور وثوق در زمان حیات خود با بردباری و رعایت اخلاق پزشکی توانست کودکان مبتلا به سرطان زیادی را تحت درمان قرار دهد. او همواره می‌کوشید تا در هر شرایطی با به روزرسانی علم خود و استفاده از پروتکل‌های جدید و استاندارد درمانی، سلامتی و آرامش را به بیماران و خانواده‌هایشان بازگرداند. این راه پرفسور وثوق بود که از سال 1393 با برگزاری کنگره دوسالانه خون و آنکولوژی کودکان و دعوت از متخصصان بین‌المللی برای ارتقای دانش پزشکی، ارائه تجربیات درمانی در این حوزه، بهره‌مندی از نتایج علمی آخرین تحقیقات انجام شده به صورت عملی و کارکردی و ارائه جديدترين و کارآمدترين روش‌ها و دستاوردهاي علم پزشکي، در محک ادامه دارد.»

تأمین هزینه دارو و درمان کودکان مبتلا به سرطان؛ دغدغه‌ای از دیروز تا امروز

رئیس بیمارستان محک در خصوص ادامه دادن راه پرفسور پروانه وثوق توسط خانواده بزرگ محک افزود: «این روزها تأمین هزینه دارو و درمان کودکان مبتلا به سرطان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های محک است. آموخته‌های ما از استاد فقید دانشگاه و عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران می‌گوید با همه این‌ چالش‌ها می‌بایست برای همراهی با کودکان مبتلا به سرطان در روزهای سخت درمانشان تلاش کنیم. این مسیری بود که پرفسور وثوق تا آخرین لحظات عمر ارزشمند خود پیمود. راهی که ادامه آن توسط محک جز با مشارکت نیکوکارانه مردم این سرزمین و تداوم همراهیشان با کودکان مبتلا به سرطان ممکن نخواهد بود.»

 

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: محک سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۱۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فایده جالب داروی کاهش وزن

به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که از داروی کاهش وزن GLP-۱ Zepbound استفاده کرده بودند علائم کمتری از آپنه خواب داشتند.

مهر در گزارشی به نقل از هلث لاین نوشت: افراد مبتلا به چاقی که داروی کاهش وزن Zepbound را دریافت کردند، حوادث آپنه انسدادی خواب یا دوره های قطع تنفس در طول خواب کمتری داشتند.

«الی لیلی»، محقق و داروساز، می گوید: «افراد مبتلا به چاقی که از آپنه انسدادی خواب - یا دوره های قطع تنفس در طول خواب – رنج می بردند در هنگام مصرف داروی ضد چاقی Zepbound علائم شان تسکین یافت.»

نتایج حاصل از کارآزمایی بالینی دو ساله بر روی بیش از ۴۰۰ بیمار بزرگسال مبتلا به آپنه انسدادی خواب، شایع ترین نوع اختلال تنفسی مرتبط با خواب است.

در افراد مبتلا به آپنه انسدادی خواب، مجاری هوایی فوقانی مسدود می شود که باعث مکث کوتاهی در تنفس در هنگام خواب می شود. این وضعیت می تواند منجر به خستگی در طول روز، سردرد و سایر علائم کوتاه مدت و همچنین افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، دیابت و تغییرات سلامت روان شود.

دارو Zepbound توسط سازمان غذا و دارو آمریکا برای مدیریت وزن مزمن در نوامبر ۲۰۲۳ تایید شد. این سازمان قبلاً این دارو را برای درمان دیابت نوع ۲ تایید کرده بود.

Zepbound متعلق به دسته ای از داروهای شناخته شده به عنوان آگونیست های گیرنده GLP-۱ است. این دارو همچنین هورمون دیگری به نام GIP را هدف قرار می دهد که آن را به یک داروی دو اثر تبدیل می کند.

شرکت کنندگان در مطالعات جدید، دچار چاقی و آپنه انسدادی خواب متوسط تا شدید بودند، به این معنی که ۱۵ بار یا بیشتر در هر ساعت قطع تنفس در طول هر شب داشتند.

این شکل از آپنه خواب زمانی اتفاق می‌افتد که مغز سیگنال‌هایی را به‌درستی به ماهیچه‌هایی که تنفس را کنترل می‌کنند ارسال نمی‌کند.

شرکت‌کنندگان به‌طور تصادفی برای دریافت تزریق هفتگی Zepbound یا دارونمای غیرفعال تقسیم شدند.

پس از یک سال، افرادی که Zepbound دریافت کرده بودند به طور متوسط ۲۷.۴ بار حوادث آپنه خواب کمتر در ساعت داشتند، در مقایسه با کاهش متوسط ۴.۸ رویداد در ساعت برای گروه دارونما.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901711

دیگر خبرها

  • حس خوب حمایت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان