Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@04:35:38 GMT

شهید بازماندگان قشمی: یک سوم اموالم به جنگ زده ها بدهید

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۲۹۶۴

شهید بازماندگان قشمی: یک سوم اموالم به جنگ زده ها بدهید

بندرعباس- ایرنا- شهید محمد بازماندگان قشمی یکی از شهیدان دفاع مقدس هرمزگان، که نه تنها جان خود را در راه دفاع از کشور تقدیم کرد وصیت کرده است: از مال دنیا هرچه دارم یک سوم آن را برای کمک به حزب جمهوری اسلامی و جنگ زدگان بدهید.

به گزارش ایرنا، شهید محمد بازماندگان قشمی یکم آذر سال 42 در شهرستان قشم به دنیا آمد، یادگار علی و شهری تا اول راهنمایی تحصیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی شغل صیادی را برای امرار معاش خانواده انتخاب کرد و از دل دریا روزی و برکت بر سرسفره می آورد.
او دریادلی بود که نمی توانست شاهد دیدن پیکرهای به خون آغشته برادران و رزمندگان دفاع مقدس در این شهر باشد، دل به دریا زود و با نام نویسی در بسیج راهی جبهه های جنگ شد.
این شهید درحالی که 19 ساله بود براثر اصابت ترکش در جزیره ام الرصاص عراق به شهادت رسید.
پیکر این شهید در گلزار شهیدای جزیره قشم قرار دارد.
شهید محمد بازماندگان قشمی نیز همچون سایر شهدا وصیت نامه خود را با آیه 169 سوره آل عمران آغاز کرده و در بخشی از وصیت نامه اش آورده است: اکنون که این وصیت نامه را می نویسم همچون دفعه قبل خودم را لایق کشته شدن در این راه نمی بینم هنوز خیلی تا انسانیت و مومن واقعی شدن فاصله دارم.
وی ادامه داده است: از خداوند می خواهم اگر عمر من در جهت مسلمان واقعی شدن به کار نمی آید و کمکی به اسلام نمی کند هرچه زودتر جانم را بگیرد و به خدا پناه می برم از عذاب آخرت و از روز حساب.
این شهید جزیره قشم افزوده است: اگر من در راه حق کشته شدم از دوستان واقعی و دلسوزان به اسلام و همگی عزیران تقاضا دارم در حق من دعا کنند از پدر و مادرم انتظار دارم از این امتحان رو سفید آیند؛ چون می دانم که خداوند متعال از پدران و مادران و نزدیکان در این جدایی ها انتظار شکیبانی دارد و شاید این بزرگترین امتحان در مورد شما باشد.
شهید محمد بازماندگان قشمی بیان داشته است: همه ما روزی آب گندیده ای بیش نبودیم و سرانجام ما نیز خاک شدن است چرا این جان را به جای اینکه رفته رفته به نابودی رسد و این تن را قبل از اینکه بپوسد با خدا معامله نکنیم.
وی در ادامه وصیت نامه اش انتظار خود از مردم را شناخت اسلام و روحانیت دانسته است و اظهار امیدواری کرده اسلام از ایران به جهان صادر شود.
این شهید دوران دفاع مقدس قشم در پایان وصیت نامه اش آورده است: از مال دنیا هرچه دارم یک سوم آن رابرای کمک به حزب جمهوری اسلامی و جنگ زدگان بدهید.
9887 /6048

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ما و شهدا هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۲۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سرهنگ محمدحسین فولادی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام امروز با بیان اینکه پیکر پاک شهید محمدشفیع فیضی‌زاده از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد، گفت: پیکر پاک شهید والامقام در آن سوی مرز مهران و در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق تفحص شده است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام افزود: این شهید در عملیات والفجر ۳، سال ۱۳۶۲ به شهادت رسیده است.

فولادی با اشاره به اینکه پیکر این شهید بزرگوار در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف شد و برای تعیین هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت، تصریح کرد: "دی. ان. ای" و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقبا از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود، گفت: این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای "چشمه پهن" بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.

فولادی با تاکید بر اینکه پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود، افزود: شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 535 شهید رسید
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • تغییر در میزبانی استان کرمان از شهدای گمنام
  • ۱۲۰۰ وصیت نامه شهدای استان سمنان چاپ شده است
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم