Web Analytics Made Easy - Statcounter

زلمای خلیلزاد، نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در روند صلح افغانستان می‌گوید "صلحی که باعث ایجاد ثبات سیاسی در افغانستان شود، اولویت است. افغان‌ها قبل از همه چیز خواهان صلح هستند."

به گزارش ایسنا، او در توییتر خود گفته است صلح خواهی نباید تاثیری بر افغان‌ها در برگزاری انتخابات ریاست جمهوری معتبر داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری باید ادامه یابد، همانند برنامه صلحی که افغانها شایسته آن هستند.

خلیلزاد تاکنون به عنوان رئیس هیأت آمریکایی شش بار با گروه طالبان رو در رو مذاکره کرده است. ادامه روند مذاکره میان آمریکا و طالبان باعث شده که برای مردم افغانستان این دیدگاه مطرح شود که آمریکا به دنبال صلح است و یا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری که قرار است مهر امسال برگزار شود.

ششمین دور مذاکره طالبان و آمریکا روز چهارشنبه اول مه، در قطر برگزار شد و بعد از هفت روز نشست رو در رو، دو طرف اعلام کردند که به پیشرفت‌هایی دست یافته‌اند.

قبل از برگزاری این نشست گروه طالبان گفته بود که در این دیدار بر سر چارچوب خروج نیروهای خارجی از افغانستان و اینکه از خاک افغانستان علیه کشور دیگر استفاده نشود، بحث خواهد کرد.

به گزارش بی.بی.سی در روزهای که نشست صلح در قطر ادامه داشت طالبان چندین حمله خونین را در افغانستان انجام داد که حمله به یک موسسه خارجی کونتر پارت که از نزدیک با آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا (USAID) کار می‌کند، یکی از آنها بود.

با همه این تنشها به نظر می‌رسد طالبان و آمریکایی‌ها تا حد زیادی، حد اقل در دور ششم مذاکرات، باهم کنار آمده‌اند و اختلاف‌نظر جدی خود را حل کرده‌اند.

گفته شده طالبان نگران نحوه ادغام دولت افغانستان با "امارات اسلامی" (طالبان) و یا حل شدن امارات اسلامی در دولت افغانستان هستند. از ظواهر امر چنین پیداست که طالبان به دنبال دریافت ضمانت‌‌های خاصی از سوی آمریکایی‌ها برای ترک میدان‌های جنگ هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۳۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات

جبهه نجات ملی تونس از عدم شرکت این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جبهه نجات ملی تونس از پنج حزب مخالف نظام حاکم بر این کشور تشکیل شده‌ است که حزب اسلامگرای النهضه از برجسته ترین اعضای این جبهه به شمار می‌رود.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری تونس در مهرماه امسال برگزار شود.

جبهه نجات ملی تونس اعلام کرد: به دلیل عدم وجود شرایط رقابت، در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت نخواهد کرد.

« احمد شابی» رئیس جبهه نجات ملی تونس با شرکت در یک نشست مطبوعاتی گفت: این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد معرفی نمی‌کند چراکه شرایط رقابت آزاد و شفاف وجود ندارد.

وی درباره احتمال مشارکت جبهه نجات ملی در انتخابات ریاست جمهوری تونس گفت: چنانچه شرایط تغییر کند تصمیمات جدیدی اتخاذ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی تونس، شابی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی بسترهای لازم برای رقابت انتخاباتی وجود ندارد، اظهار داشت: جبهه نجات ملی می‌کوشد تا وضعیت را تغییر دهد و  اگر موفق نشد، این جبهه جزیی از تئاتر انتخاباتی نخواهد بود.

اعتصاب غذای «راشد الغنوشی» رهبر حزب النهضه تونس در زندان

وی با اشاره به مصادره مقر جبهه نجات ملی و عدم اجازه ورود به آن گفت: هنگامی که آزادی برگزاری نشست و سخن را نداریم از چه انتخاباتی حرف بزنیم؟ این در حالی است که رهبران سیاسی نه تنها در زندان هستند بلکه در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

رئیس جبهه نجات ملی تونس تصریح کرد: در چنین شرایطی انتخابات برگزار می‌شود و ما برای برگزاری یک انتخابات آزاد مبارزه می‌کنیم.

بر اساس قانون اساسی تونس، دوره ریاست جمهوری در این کشور 5 ساله است و « قیس سعید» در 13 اکتبر 2019 به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد و زمام امور تونس را بدست گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • هشدار حزب التحریر به طالبان
  • تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • حکومت افغانستان فراگیر است