Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@20:30:48 GMT

رتبه بندي کارخانه هاي شاليکوبي گيلان

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۳۵۵۵

رتبه بندي کارخانه هاي شاليکوبي گيلان

خبرگزاري آريا - رشت - ايرنا - مدير صنايع تبديلي و غذايي سازمان جهاد کشاورزي گيلان گفت: بر اساس تصميم کميته فني برنج در تابستان سال گذشته، ملزم به اجراي طرح رتبه بندي شاليکوبي ها هستيم.

قاسم جوادزاده روز شنبه در گفت وگو با ايرنا بيان داشت: پس از تهيه چک ليست هاي موجود ابتدا جلسات توجيهي و هماهنگي با کارشناسان مربوطه در پهنه هاي مراکز خدمات انجام و سپس عمليات اجرايي اين طرح از شهريورماه سال 97 با آمارگيري و ثبت رکوردها با پرسشنامه ها در کارخانه هاي شاليکوبي شروع شد و ساختارهاي فيزيکي، توليدي و فرايندهاي خشک کردن و تبديل و بسته بندي موجود در آنها مورد ارزيابي و بررسي قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه تاکنون براي 421 واحد تجهيز و نوسازي شده برنامه رتبه بندي هدف گيري شده، گفت: پس از طي مراحل مربوطه بر اساس موارد موجود و حتي فاکتورهاي رسمي سال زراعي که براي کشاورزان مربوطه صادر شده بود، امتيازدهي شد و بر اساس امتيازات 95 کارخانه تاکنون در رتبه هاي برتر قرار گرفتند که اين عدد با توجه به سطوح معيارها و بروزرساني اطلاعات در حال تغيير مي باشد.
مدير صنايع تبديلي و غذايي سازمان جهاد کشاورزي گيلان اظهار اميدواري کرد که بتوان با تداوم برنامه هاي پايش و رتبه بندي کارخانجات طي سال هاي آينده، ضمن نظارت هاي فني بيشتر در کارخانجات شرايط و تمهيدات لازم براي استقرار خطوط تبديل مدرن تر و مجهز در کارخانجات ايجاد شود تا ضمن کاهش ضايعات برنج در کارخانجات، محصولي با کيفيت و درجه عالي در بسته بندي هاي خوب با برند رسمي گيلان در سطح کشور ارائه شود.
سالانه يک ميليون و 200 هزار تن شلتوک از اراضي شاليزاري استان برداشت مي شود. گيلان بزرگترين توليدکننده ارقام بومي و باکيفيت برنج در کشور است که با 238 هزار هکتار اراضي شاليزاري، رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زيرکشت و همچنين رتبه دوم توليدکننده برنج را به خود اختصاص داده است.
در استان گيلان يک هزار و 800 واحد شاليکوبي وجود دارد که از اين تعداد، يک هزار و 500 واحد آن فعال است.
هر ساله کار آماده سازي زمين هاي شاليزاري از اواخر آذرماه با شخم زمين در سه مرحله انجام و در ادامه، کار خزانه گيري برنج در نيمه فروردين ماه صورت مي گيرد و در اوايل ارديبهشت نيز با نشاء و در مرحله پاياني با برداشت برنج که اوايل مردادماه است، به پايان مي رسد.
7296/2007
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۳۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، مهدی انصاری با بیان اینکه اظهار نظر در مورد اینکه مصرف آب چاه منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، اظهار کرد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد و آب‌های بسته‌بندی دارای مزایای متعددی است و عدم آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت کش‌ها، بخشی از مزایای آب‌های بسته‌بندی است.

وی افزود: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرایندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد دریافت می‌شود، هر محصولی یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولیدکننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف‌کننده، فروشنده و توزیع‌کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن‌های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تأیید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه‌گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس‌ترین روش‌ها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام دارد، در حالی که به صورت فنی عبارت غیرقابل ردیابی (not detectable) اعلام می‌شود، باید اذعان کرد نمی‌توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

انصاری در خصوص کیفیت برنج‌های غیرایرانی موجود در بازار گفت: تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبدا تولید نمونه‌برداری شده و آنالیزهای لازم روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.

لازم به ذکر است، تمام کالاهای سلامت از جمله آب‌های بسته بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود و نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست، اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

کد خبر 751073

دیگر خبرها

  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • (تصاویر) نشاکاری برنج در گیلان
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • رهاسازی آب سد سفیدرود
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد
  • عکس/ نشاء برنج در گیلان
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • فرایند خشک کردن و بسته بندی پرتقال در یک کارخانه کره‌ای (فیلم)