Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- راه‌یافتگان بخش نیمه نهایی مسابقه «عصر جدید» که با داوری رویا نونهالی، امین حیایی، آریا عظیمی نژاد و سید بشیر حسینی همراه بود، شب گذشته ۲۷ اردیبهشت ماه مشخص شدند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، راه‌یافتگان به بخش نیمه نهایی مسابقه «عصر جدید» شامگاه گذشته ۲۷ اردیبهشت ماه در قسمت دوم از مرحله دوم این برنامه مشخص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه پرهیجان که به اجرا و خوانندگی اختصاص داشت پارسا خائف و گروه ضامن آهو در قسمت اول و رضا ارمند پیشه و گروه اژد‌های سرخ در قسمت دوم از سوی هیات داوران به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کردند.

از حواشی این قسمت برنامه «عصر جدید» اجراى مجدد مرتضى ریاحى فر بود که توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. البته پس از اجرای ریاحی فر حمیدرضا ترکاشوند، مربى آواز استعدادهاى خوانندگى «عصرجدید» با حضور در مقابل داوران و حضار در این مسابقه؛ در مورد بحث معروفش با آریا عظیمى نژاد توضیحاتی ارائه کرد.

صحبت هاى جواد نکونام کاپیتان سابق تیم ملى فوتبال درباره «موفقیت»، یکی دیگر از بخش‌های جالب این مسابقه بود.

وی که در حوزه ورزش فرد موفق و پرآوازه‌ای است شروع موفقیت خود را از یک اخراج عنوان کرد و گفت: اگر همچنان در تیمی که از آن اخراج شدم باقی می‌ماندم و بازی می‌کردم امروز متحمل ضرر‌های زیادی می‌شدم.

نکونام تصریح کرد: اخراجم باعث شد تا به تیم دیگری ملحق شوم و بتوانم به موفقیت‌های بسیار بیشتری دست پیدا کنم.

مجموعه برنامه «عصر جدید» با موضوع استعدادیابی در حوزه‌های ورزشی، سرگرمی و هنری با اجرا و تهیه‌کنندگی احسان علیخانی در ۵۲ قسمت ۷۰ دقیقه‌ای به روی آنتن می‌رود.

لازم به ذکر است، بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و قوانین این مسابقه برگزیدگان فصل اول برنامه «عصر جدید»، شامل ۶۰ اجرای برتر که با رأی هیأت داوران، آرای مردمی و اعتبارنامه طلایی انتخاب شده‌اند پس از آموزش در باشگاه استعدادیابی عصر جدید زیر نظر اساتید فن، وارد رقابت فصل دوم برنامه عصر جدید می‌شوند تا از این ۶۰ اجرا ۱۵ اجرا به مرحله نیمه نهایی صعود کردند.

طراحی دکور این مجموعه زیر نظر سیامک احصایی ساخته شده است و آریا عظیمی‌نژاد نیز ساخت موسیقی‌های این رقابت بزرگ را بر عهده دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تلویزیون مسابقه اجرا خواننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۴۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چشمگیر سطح اجرا‌ها در جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی

دبیر جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی گفت: در دوره اخیر این جشنواره سطح برگزاری و کیفیت اجرا‌ها به شکل قابل توجهی ارتقاء یافته است که این پیشرفت، نتیجه تلاش‌های مستمر و جذب مربیان تراز اول کشور برای کار در روستا‌ها به حساب می‌آید.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سید مجتبی ذبیحی، دبیر جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی با اشاره به اینکه جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی که هر ساله با هدف حفظ و ارتقاء فرهنگ و هنر روستایی و عشایری برگزار می‌شود، امسال شاهد پیشرفت‌های چشمگیری بود، اظهار کرد: امسال ۵۰ گروه فیلم برای شرکت در جشنواره ارسال کردند که از این تعداد، ۲۳ اثر برای مسابقه در روستای کردر رضوی انتخاب شدند.


وی با بیان اینکه پیشرفت گروه‌ها بسیار خوب بود و سطح برگزاری نیز بسیار بالا بود، افزود:. این پیشرفت به دلیل متقاعد کردن مربیان تراز اول کشور برای کار در روستا‌ها بود. همچنین، برای اولین بار شاهد حضور دختران در این بخش جشنواره بودیم که باعث ایجاد انگیزه شد.


دبیر جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی تأکید کرد که پخش زنده تلویزیونی اجرا‌ها از شبکه استانی خلیج فارس، باعث شد که بعضی از مسائل فنی گروه‌ها انجام نشود و اشاره کرد: اگر این پخش زنده قرار است طی سال‌های آینده نیز باشد، باید این مسائل حل شود و مسائل فنی را فدای پخش تلویزیونی نکنیم.
در ادامه، دبیر جشنواره به جوایز اشاره کرد و گفت: اعزام‌ها با کمک استانداری‌ها، شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها انجام شد و اسکان گروه‌ها توسط مردم مهربان و خونگرم روستای کردر رضوی بر عهده داشتند.

دیگر خبرها

  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود
  • ورود «غرغر خان» به باغ شادونه
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • تشویق ایسلندی تیم ملی پس انجام دو ماموریت
  • بررسی اهمیت «شغل» در برنامه «بیا وسط»
  • افزایش چشمگیر سطح اجرا‌ها در جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی
  • دعوت میزبان برنامه محفل برای تماشای مسابقه قرآنی‌ها
  • مسابقه آلومینیوم اراک و پرسپولیس با حضور تماشاگر برگزار می شود
  • شور ساحری در صحنه سیرک