Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، کاوه حاجی علی اکبری از تدوین دستور العمل پرداخت کمک هزینه خدمات مهندسی در بافت‌های فرسوده و ابلاغ آن به شهرداری‌های مناطق ۲۲ گانه شهر تهران خبر داد و گفت: پیرو مصوبات دومین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران و به منظور توزیع عادلانه مشوق‌های مالی در جهت حمایت از نوسازی مسکن (در محلاتی که کمتر نوسازی شده‌اند) و ارتقای کیفیت ساخت و ساز در محلات، کمک هزینه نظام مهندسی به پروژه‌های پیشتاز واقع در بافت فرسوده مصوب، اعطا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران عنوان کرد: پروژه‌های نوسازی در محلات ۲۴ گانه کم برخوردار از تخفیف ۵۰ درصد هزینه خدمات مهندسی نظارت برخوردار خواهند شد و پروژه‌های نوسازی پیشتاز (پروژه‌های تجمیعی ۱۰ پلاک و بیشتر)، پروژه‌های تجمیعی با حداکثر ۴ طبقه و پروژه‌های واقع در محلات کن، فرحزاد و محله‌های حصار صفوی علاوه بر تخفیف ۵۰ درصدی هزینه‌های خدمات مهندسی نظارت، از تخفیف ۵۰ درصد هزینه‌های خدمات مهندسی شامل طراحی، کنترل طراحی و شناسنامه فنی نیز برخوردار می‌شوند.

علی اکبری اظهار داشت: کمک هزینه خدمات مهندسی صرفاً به پروژه‌هایی تعلق خواهد گرفت که اولین فیش اعلام عوارض آنها پس از تاریخ ۲۳ بهمن ماه ۱۳۹۷ صادر شده باشد.

به گفته وی، تأمین ۱۰۰ درصد پارکینگ مورد نیاز در پروژه‌های پیشتاز و تأمین حداقل ۷۵ درصد پارکینگ‌های مورد نیاز در سایر پروژه‌های نوسازی (مطابق پروانه صادره)، برخورداری از میانگین ۷۵ متر مربع مساحت واحد مسکونی، اجرای عایق صوتی دیوارهای پیرامونی و دیوارهای بین واحدهای مسکونی، کنترل و تأیید کیفیت آسانسور، استفاده از بتن آماده از شرکت‌های دارای نشان استاندارد ایران در اجزای سازه‌ای و کنترل و تأیید کیفیت جوشکاری اتصالات سازه‌های فلزی از ملزومات پروژه‌ها به منظور دریافت تسهیلات کمک هزینه خدمات مهندسی است.

سهم شهرداری تهران از یارانه سود تسهیلات بانکی ساخت برای پروژه‌های پیشتاز نوسازی، معادل نه درصد (۹%) است

حاجی علی اکبری همچنین با بیان اینکه نوسازی و ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده، یکی از مهمترین اقدامات در راستای رفع مشکل ناپایداری و فرسودگی کالبدی در این بافت‌ها است، یادآور شد: با توجه به فراوانی قابل توجه پلاک‌های واقع در محدوده‌های فرسوده شهر تهران (بالغ بر ۲۰۶ هزار قطعۀ ملکی) و صرفه پایین‌تر ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده در قیاس با سایر نقاط شهر، حمایت از فرآیند نوسازی مسکن و ترغیب سازندگان بخش خصوصی به سرمایه گذاری در بافت‌های فرسوده، از طریق اعمال سیاست تبعیض مثبت و اعطای تسهیلات ارزان قیمت ساخت، از اهمیتی مضاعف برخوردار است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با تأکید بر ضرورت مدیریت هدفمند و توزیع عادلانه مشوق‌های نوسازی از تدوین دستور العمل جدید در خصوص پرداخت یارانه سود تسهیلات بانکی مسکن خبر داد و گفت: متعاقب تصویب سند ملی راهبردی احیا، بهسازی و نوسازی و توانمندسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری در سال ۱۳۹۳، مقرر شد ایجاد تمهیدات لازم برای پرداخت سالانه ۳۰۰ هزار واحد تسهیلات ساخت مسکن و ۶۰ هزار تسهیلات ودیعۀ اسکان موقت از محل منابع داخلی بانک‌ها و با معرفی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نمایندگی از وزارت راه و شهرسازی تا پایان برنامۀ ششم توسعه، در دستورکار دولت محترم و بانک مرکزی قرار گیرد.

به گفته علی اکبری، کلیۀ امور مربوط به اطلاع رسانی، شناسایی متقاضیان، بررسی اسناد و مدارک و صلاحیت متقاضیان و همچنین ثبت نام و معرفی متقاضیان واجد شرایط در شهر تهران به بانک‌های عامل به سازمان نوسازی شهر تهران تفویض شده و از طریق دفاتر توسعه محله‌ای صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در خصوص میزان و نحوه پرداخت یارانه سود بانکی سهم شهرداری تهران، توضیح داد: یارانه سود بانکی تعهد شده توسط شهرداری تهران به هر واحد، صرفاً برای متقاضیانی که ملک آنها در بافت‌های فرسوده مصوب محلات ۲۴ گانه کم برخوردار قرار داشته باشد، معادل پنج درصد (۵%) سود تسهیلات است و برای متقاضیان در محلات فرحزاد، کن، محلات حصار صفوی، پروژه‌های پیشتاز (پروژه‌های تجمیعی شامل حداقل ۱۰پ لاک (احتساب بن بست به عنوان یک پلاک) با مساحت عرصۀ کل حداقل ۴۰۰ متر مربع) در بافت فرسوده کلیه محلات و پروژه‌های تجمیعی با حداکثر ۴ طبقه مسکونی (درهنگام پایان کار ساختمانی) در بافت فرسوده کلیه محلات، معادل نه درصد (۹%) یارانه سود تسهیلات پیش بینی شده است.

علی اکبری افزود: مبنای محاسبه سهم شهرداری در یارانه سود تسهیلات، تعداد واحد مسکونی مندرج در پروانه ساختمانی است و کلیه متقاضیانی که صدور پروانه تخریب و نوسازی آنها پیش از ۲۳ اسفند ماه سال ۱۳۹۷ است، مشمول دریافت یارانه مطابق دستورالعمل قبل می‌باشند.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: متقاضیانی که پرونده دریافت تسهیلات مربوط به واحد ساختمانی خود را از بانک دریافت کرده‌اند، می‌توانند پس از اتمام مراحل ساخت پروژه و تسویه سود دوره مشارکت مدنی، با مراجعه به دفتر توسعه محله‌ای محدوده سکونت خود، نسبت به تکمیل فرم پرداخت سهمِ شهرداری از یارانه سود تسهیلات بانکی اقدام کنند.

کد خبر 4619530

منبع: مهر

کلیدواژه: نوسازی بافت فرسوده شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۴۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام رانندگان تاکسی برای دریافت خودروهای برقی آغاز شد

تین نیوز

​سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران با اعلام آغاز فرآیند نام نویسی دارندگان تاکسی فرسوده جهت جایگزینی با تاکسی برقی گفت: ثبت نام این طرح از امروز، پنجم اردیبهشت ماه آغاز شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، شادی مالکی با اشاره به تعویض تاکسی های فرسوده با تاکسی های برقی، گفت: با توجه به سیاست های دولت و شهرداری تهران جهت نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهر تهران با تاکسی برقی، همه مالکان تاکسی های فرسوده فعال ذیل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران می توانند نسبت به ثبت نام تاکسی های فرسوده جهت جایگزینی با تاکسی های برقی اقدام کنند.

مالکی افزود: در مرحله نخست 1000 دستگاه تاکسی برقی جک (مدل JAC E50A) به متقاضیان واگذار خواهد شد و پس از تکمیل ظرفیت، بلافاصله نام نویسی از متقاضیان برای 1000 دستگاه خودروی برقی دیگر آغاز می شود.

وی، در این طرح تسهیلات 3 میلیاردریالی از سوی شهرداری تهران و همچنین تسهیلات 6 میلیاردریالی با کارمزد پایین از سوی خودروساز به رانندگان متقاضی اعطا می شود.

مالکی تصریح کرد: شرایط واگذاری خودروهای برقی سایر خودروسازان هم در روزهای آتی اطلاع رسانی خواهد شد.

به گزارش تسنیم، متقاضیان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان به نشانی taxi.tehran.ir و یا مراجعه حضوری به واحد ثبت نام خودروهای برقی در سازمان تاکسیرانی تهران به نشانی خیابان آزادی، نرسیده به میدان انقلاب اسلامی، نبش خیابان بهزاد ضمن آگاهی از شرایط تسهیلات اعطایی، اطلاعات فنی تاکسی های برقی و سازوکار اجرایی نوسازی، نسبت به ثبت نام در طرح نوسازی تاکسی های فرسوده اقدام کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • ثبت نام رانندگان تاکسی برای دریافت خودروهای برقی آغاز شد
  • ثبت‌نام از دارندگان تاکسی فرسوده برای جایگزینی با خودروی برقی
  • آغاز ثبت‌نام تاکسیران‌ها برای دریافت خودروهای برقی
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور