Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@16:29:57 GMT

کم لطفی مسئولان در جذب نیروی بومی بخش کوهپایه

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۵۵۴۹

کم لطفی مسئولان در جذب نیروی بومی بخش کوهپایه

رئیس شورای بخش کوهپایه گفت: در 10 سال گذشته در جذب نیروی بومی بخش کوهپایه کم لطفی شد؛ در حال حاضر همه دل می سوزانند امّا گاهی این دلسوزی ها نوش دارو بعد از مرگ سهراب می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد لطفی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: اگر 20 سال گذشته را مرور کنیم می بینیم که اکثر فرهنگیان شرق اصفهان از کوهپایه بودند و همچنین تا سال ۸۵ اکثر کارمندان وزارت کشور در شرق از این منطقه منصوب شدند؛ امّا مدیران شهرهای دیگر در آن زمان آسیب شناسی کردند و با سرمایه گذاری در جذب نیروی پایه در سطح حداکثری توانستند گوی سبقت را از بخش کوهپایه بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای بخش کوهپایه تصریح کرد: جذب نیرو در ادارات طبق آگهی استخدام انجام می شود و این نیرو به مدت 30 سال برای آن سازمان کار می کند، امّا اگر بخواهیم دلیل اینکه در ادارات ما نیروهای غیر بومی زیادی مشغول به کار هستند را بررسی کنیم دلیل را باید در 10 سال قبل جست و جو کرد.

وی افزود: اگر امروز می بینیم که در ادارات بخش کوهپایه تعداد قابل توجهی نیروی غیر بومی سر کار هستند، نشان دهنده این است که در 10 سال گذشته سرمایه گذاری در این زمینه صورت نگرفت.

رئیس شورای بخش کوهپایه با بیان اینکه اولویت بیشتر ادارات جذب نیروی بومی است که از هر نظر به صرفه است، تصریح کرد: در برخی ادارات و بانک ها ما اصلاً نیروی بومی نداریم و یا تعداد کمی مشغول به کار هستند.

لطفی خاطرنشان کرد: در 10 سال گذشته در جذب نیروی بومی بخش کوهپایه کم لطفی شد؛ در حال حاضر همه دل می سوزانند امّا گاهی این دلسوزی ها نوش دارو بعد از مرگ سهراب می شود، ما باید نهال بکاریم و از آن حفظ و نگهدرای کنیم نه اینکه ببینیم درختی نیست و این سرمایه گذاری زمان بَر است؛ باید دست به دست هم بدهیم و اکنون برای ده سال آینده نهال بکاریم.

وی با اشاره به کار در کارخانه ها و کارگاه های تولیدی این بخش خاطرنشان کرد: با پیگیری های انجام شده اولویت در بکارگیری در شهرک های صنعتی با نیروی بومی شد و بسیاری از مدیران کارخانه ها در یکسال گذشته همکاری خوبی در این زمینه انجام دادند.

رئیس شورای بخش کوهپایه در ادامه بیان کرد: متأسفانه نسل جوان بخش ما بسیاری از کارها را قبول نمی کنند، در حالی که اول هر کاری سخت است؛ ما در بخش کوهپایه آمار بیکاری پایینی داریم؛ اشتغال داریم ولی همه دنبال صندلی و میز هستند و کمتر به سمت شغل های فنی و خدماتی می روند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۵۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست/ نسل جوان باید با گذشته پرافتخارمان آشنا شود

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز،‌ جشنواره فرهنگی هنری روز ملی خلیج فارس صبح امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیرشهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ، شبیر فیروزیان سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ، سیدمجید پوراحمد مدیرعامل صندوق هنر، محمد خراسانی‌زاده مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی و جمعی از هنرمندان در محل برج آزادی تهران برگزار شد.

محمدمهدی اسماعیلی در این مراسم گفت: برج آزادی مظهر استقلال و آزادی مردم عزیز ایران است؛ این برج روزهای بزرگی را دیده است؛ از راهپیمایی‌های باشکوه تاسوعا و عاشورا ۱۳۵۷، دوازده بهمن ۱۳۵۷، حضور امام در تهران و عبور از این مسیر تا راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن که در این سالها برگزار شده است همه و همه گذشته پرافتخار ما را روایت می‌کند.

وی افزود: شاید عده‌ای تصور می‌کنند در موضوع خلیج فارس اختلاف قومی و تاریخی داریم؛ در چنین روزی یکی از سرداران بزرگ ایرانی، پرتغالی‌ها را بعد از حضور بیش از یکصد سال در خلیج فارس اخراج کرده است؛ روز دهم اردیبهشت روز اخراج غربی های استعمارگر از پهنه خلیج فارس است. ما به خلیج فارس تنها به عنوان بخشی از سرزمینمان نگاه نمی کنیم بلکه خلیج فارس بخشی‌ از هویت تاریخی و فرهنگی ماست.

وزیر ارشاد با بیان این مطلب که در خلیج فارس همه منابع غنی انرژی را داریم گفت:‌ علاوه بر آن آبراه بی‌نظیر بین‌المللی در آن قرار دارد و همه اینها مهم است ولی بالاتر از آن این است که خلیج فارس از استوانه‌های هویتی جامعه ایرانی است.

وی افزود: در هیچ بخشی از خلیج فارس از شمال تا جنوب چیزی جز عظمت فرهنگی ایران را پیدا نمی‌کنیم. مدتی پیش در یکی از کشورهای همسایه در جنوب خلیج فارس بودم، آن کشور چند موزه مهم داشت که به حسب دعوت میزبان از آن‌ها بازدید کردم، هرچه برادران عزیزمان توضیح می‌دادند جز تاریخ پرافتخار ایران عزیز ما نبود.

اسماعیلی تصریح کرد: بخش مهمی از حوزه فرهنگی در جنوب خلیج فارس هم متاثر از ایران فرهنگی ماست، ایران فرهنگی اساساً نمی‌تواند در مرزهای جغرافیایی محصور باشد. یک سمت ایران فرهنگی تا عمق چین نفوذ کرده است، همه هند، افغانستان، آسیای مرکزی، قفقاز شمالی و جنوبی تا غرب مدیترانه و شمال آفریقا را در بر گرفته است وقتی از خلیج فارس نام می بریم از تاریخی چند هزار ساله یاد می‌کنیم.

به گفته وزیر ارشاد ما به داشته‌های هویت‌آفرین خلیج فارس افتخار می‌کنیم؛ خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست. در حاشیه خلیج فارس مردان و زنان بزرگی در تاریخ داشتیم و افتخارات بزرگی را برای صیانت از ایران عزیز و فرهنگ غنی آن در این مرز و بوم تجربه کردیم. در هفت آذر ۱۳۵۹ غیور مردان نیروی دریایی با پشتیبانی نیروی هوایی توانستند تاسیسات دریایی و ناوگان دریایی رژیم بعث عراق را از بین ببرند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در خلیج فارس شهید مهدوی را داریم که غیور مردانه در برابر آمریکایی‌ها ایستاد و به شهادت رسید و ده ها نقطه افتخار آمیز دیگر که آخرین آن سال گذشته رخ داد که در جریان آن غیور مردان نیروی دریایی ارتش توانستند افتخاری بزرگ خلق کنند و دور کره زمین را با ناوگان کاملا ایرانی مبتنی بر دانش و دلاوری ایرانی طی کنند. نسل جوان باید با گذشته پرافتخار ما آشنا شود؛ به جوانان توصیه می‌کنم کتاب مرحوم ایرج افشار سیستانی در مورد خلیج فارس را بخوانند تا با همه داشته های تاریخی پرافتخار خلیج فارس آشنا شوند.

وزیر ارشاد تصریح کرد: با هیچ کس در مورد خلیج فارس اختلاف دیدگاه و نظر نداریم چراکه موضوع روشن است، خلیج فارس تا ابد خلیج فارس خواهد بود و انشاالله به عنوان بخش جدا ناپذیر از تاریخ فرهنگ و هنر برای ایران خواهد درخشید.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228916 برچسب‌ها خلیج فارس

دیگر خبرها

  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • ببینید | ۱۲ اردیبهشت سالروز درگذشت محمدرضا لطفی
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • کوهپایه زاده: بابک زنجانی امکان بهره‌مندی از «آزادی مشروط» را دارد
  • تغییر در میزبانی استان کرمان از شهدای گمنام
  • خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست/ نسل جوان باید با گذشته پرافتخارمان آشنا شود
  • روحیه دینی مقاومت تنگستانی‌ها را در برابر استکبار رقم زده است