Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با اعلام جعلی بودن یک سایت نیازمندی دریافت یارانه نقدی به نشانی ww.yaranesms.com از شهروندان درخواست کرد: فریب اینگونه سایت ها را نخورند

به گزارش ایسنا، سرهنگ "رامین پاشایی" در این باره اظهار داشت: به تازگی تعدادی از مجرمان با راه اندازی سایت و ارسال پیامک اقدام به تحریک و هدایت مردم به درگاه های جعلی بانکی با عنوان جلوگیری از قطع یارانه ها می کنند که در این خصوص پرونده های قضائی لازم تشکیل و در دست پیگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد : پس از هدایت متقاضیان به این صفحات و درگاه های جعلی (فیشینگ)، افراد کلاهبردار و سود جو با به دست آوردن اطلاعات کارت بانکی قربانیان نسبت برداشت غیر مجاز از حساب آنان اقدام می کنند.

این مقام انتظامی با اعلام جعلی بودن یک سایت نیازمندی دریافت یارانه نقدی به نشانی ww.yaranesms.com از شهروندان درخواست کرد: فریب اینگونه سایت ها را نخورند

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تاکید کرد: شهروندان توجه داشته باشند اخبار را از سایت‌های رسمی سازمان‌ها پیگیری کرده و اگر پیامکی به دست آنها رسید و موارد دیگر ، حتماً صحت آن را با مراجعه به سایت همان سازمان بررسی کنند، مثلاً در مورد یارانه‌ها لازم است اخبار دقیق از سایت سازمان هدفمندی یارانه‌ها و وزارت کار و رفاه اجتماعی پیگیری شود.

وی ادامه داد: مسئله دیگر آدرس سایت ها است ، شهروندان می بایست توجه داشته باشند به طورکلی تمام سایت‌های رسمی و خدماتی در داخل کشور به دامنه IR ختم می‌شوند و سایت‌هایی با دامنه .COM و …، سایت نهادهایی مانند سازمان هدفمندی یارانه‌ها و … نیست.

وی تصریح کرد: مهم‌تر از همه این است، هیچ نهاد رسمی از شهروندان تقاضای رمز دوم کارت، CCV2 و نظایر آن را نمی‌کند و اگر سامانه‌ای چنین مشخصاتی را بخواهند قطعاً جعلی می باشد و با هدف جرایم مالی ایجاد شده است.

سرهنگ پاشایی گفت : در صورت اینکه هموطنان به دلیل عدم آگاهی اطلاعات بانکی خود را در اختیار این افراد سود جو وکلاهبردار قرار داده اند، لازم است سریعا رمز دوم اینترنتی خود را تغییر دهند و برای فعال سازی رمزهای یک بار مصرف کارت های بانکی خود اقدام کنند .

براساس گزارش سایت پلیس، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در پایان از عموم مردم خواست، هشدارهای پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت مواجهه با موارد مشکوک موضوع را سریعاً از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir بخش تماس با ما به این حوزه پلیسی گزارش کنند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۸۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بيش از 89 هزار تماس با مرکز فوريت هاي پليسي گلستان

 

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان دلیر ادامه داد: در بروز حوادث يا جرايم در مواقع حساس و ضروري، راحت‌ترين راه دسترسي عموم شهروندان به پليس، شماره تلفن 110 است که به صورت شبانه روزي در اختيار شهروندان قرار گرفته و مردم استان گلستان مي‌توانند در هر ساعت از شبانه روز با اين سامانه ارتباط برقرار کنند.
سرهنگ پهلوان دلير با اشاره به حجم بالاي تماس هاي مردمي با تلفن110، اين مهم را نشانه افزايش اعتماد عمومي به عملكرد مجموعه پليس دانست و افزود: پليس استان گلستان اين اعتماد را ارج نهاده و تمامي توان خود را در مسير جلب رضاي باري تعالي و افزايش احساس امنيت و آسايش عمومي شهروندان به كار خواهد بست.
معاون عمليات فرماندهي انتظامي استان گلستان با بيان اينکه فلسفه راه‌اندازي سامانه پليس 110، تحقق شعار پليس پاسخگو، است، عنوان داشت: از دستاوردهاي مهم اين سيستم مي‌توان به ترويج عدالت اجتماعي، تساوي حقوق شهروندان، خدمات رساني عمومي با تاکيد بر سرعت و احترام به شهروندان و شفافيت امور با استفاده از عملکرد حرفه اي و نظامند اشاره کرد.
اين مقام انتظامي خاطرنشان کرد: تعداد تماس هاي راهنمايي و ارشاد 9 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزايش داشته که در اين راستا بيش از 30 هزار تماس عملياتي شده و ماموران به محل هاي مورد نظر اعزام شدند، همچنين بيش از 5 هزار و 500 مراجعه حضوري به يگان هاي انتظامي صورت گرفته است که همه اين ها نشان از حجم بالاي ماموريت هاي پليسي است.
سرهنگ پهلوان دلير با بيان اينکه تلفن مرکز فوريت هاي پليس 110 پل ارتباطي شهروندان با انتظامي است، از شهروندان خواست: هرگونه موارد مشکوک و ضروري از جمله مزاحمت ها، نزاع و درگيري هاي دسته جمعي، شرارت، تصادفات، وقايع و اتفاقات مهم را به اين مرکز اعلام کنند تا پليس در کمترين زمان ممکن ضمن حضور به موقع در محل حادثه، بتواند اقدام قانوني متناسب با آن موضوع را انجام دهد.
وي، در ادامه با اشاره به فراواني تماس شهروندان گلستاني با مرکز فوريت هاي پليسي 110، گفت: در فروردين ماه  89 هزار تماس با مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 برقرار شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 4.5 درصد  افزايش داشته است .
معاون عمليات فرماندهي انتظامي استان گلستان، با تاکيد بر افزايش توان عملياتي پليس در مقابله با جرايم، اظهار داشت: از يک سو حضور به موقع پليس موجب افزايش احساس امنيت در جامعه شده و از سوي ديگر، مردم نيز پليس را ملجا و پناهگاه مطمئني براي حل مشکلاتشان مي دانند که آماده پاسخگويي به مطالبات و خواسته هاي به حق شهروندان را در حوزه مسائل انتظامي، ترافيکي و اجتماعي دارد.  

دیگر خبرها

  • دستگیری مدیر قلابی کلاهبردار سایت دیوار
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • ۲۵ سارق دستگیر شدند
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • بيش از 89 هزار تماس با مرکز فوريت هاي پليسي گلستان
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟