Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@02:33:20 GMT

تعلل بانک ها در کمک به بازسازی مناطق سیل زده

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۹۳۲۴

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، سرپرست استانداری گلستان در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما گفت: بانک‌ها بی توجه به ارزیابی ما و بنیاد مسکن، مجددا پرونده‌ها را ارزیابی می‌کنند؛ این موضوع روند بازسازی را با تاخیر جدی روبرو کرده است.

غراوی با بیان این مطلب افزود: بانک‌ها برای ارزیابی مبلغی هم (20 هزار تومان) دریافت می‌کنند به هر حال اگر بانک‌ها دست نجنبانند و این مسیر اصلاح و کوتاه نشود بیم آن می‌رود که زمان بازسازی را از دست بدهیم و به زمستان بخوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

سرپرست استانداری گلستان با ارائه آمار خانه‌های ارزیابی شده اعم از تخریبی و قابل تعمیر گفت: کار ارزیابی همه واحد‌های خسارت دیده تمام شده و برای 10 هزار واحد هم تشکیل پرونده داده شده است.  

او با اشاره به مساحت زمین‌های کشاورزی و باغات آسیب دیده گفت: ریز آمار مربوط به آسیب بخش کشاورزی و پرداخت‌ها در سامانه سجام وارد و ثبت می‌شود تا همه چیز شفاف و روشن باشد.

مهدیان، معاون بنیاد مسکن نیز در ادامه گفت: باید عرض کنم که بانک‌ها برای ارزیابی 150 هزار تومان می‌گیرند نه 20 هزار تومان، و این روندِ کند قابل حل است و نیاز به هماهنگی با بانک‌ها دارد و بانک‌ها نباید کوتاهی کنند وگرنه بازسازی خانه‌های مردم اجرایی نخواهد شد.

او با بیان این که ما آماده همکاری همه جانبه با بانک‌ها هستیم گفت: در بحث ضمانت تسهیلات، چون دولت در حوادث اصل و فرع وام‌ها را تضمین می‌کند بانک‌ها موظفند ضمانت زنجیره‌ای را لحاظ کنند.  

معاون بنیاد مسکن همچنین از مردم سیلزده خواست که زودتر پرونده شان را تکمیل کنند تا زودتر به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات معرفی شوند.  

سلیمانی استاندار ایلام هم با ارائه آمار واحد‌های آسیب دیده یا تخریب شد گفت: خوشبختانه ما مشکلی با بانک‌ها نداشته ایم و تاکنون 300 پرونده پرداختی داشته ایم و 2 هزار و 100 پرونده هم فردا آماده پرداخت داریم و در مرحله اول 18 میلیارد تومان تخصیص داده شده است.

او همچنین گفت: تاکنون 13 هزار و 700 واحد ارزیابی خسارت شده است که بقیه واحد‌ها هم ظرف 2 یا 3 روز آینده ارزیابی خواهند شد.  

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۹۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود

علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت حساب واحد خزانه که با حضور مدیران وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد، با تأکید بر تکلیف قانونی به همه دستگاه‌ها برای اجرای قانون و ایجاد حساب واحد خزانه اظهار داشت: بر اساس بند «ج» تبصره ۱۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کلیه دستگاه‌های اجرایی موظف به بستن حساب‌های فرعی ارزی و ریالی در بانک‌های خصوصی و دولتی و افتتاح حساب نزد بانک مرکزی بوده‌اند؛ و موظفند کلیه دریافت‌ها و پرداخت‌های خود را فقط از طریق حساب‌های افتتاح شده نزد بانک مرکزی انجام دهند.

وی افزود: در راستای تحقق منویات رهبری در خصوص اصلاح ساختار بودجه و انضباط بخشی به بودجه عمومی کشور، توجه به این بند قانونی مورد پیگیری کمیسیون قرار گرفت و بر اساس آخرین گزارش‌ها در سال ۱۴۰۲ اکثر دستگاه‌های اجرایی به طور کامل این قانون را اجرایی نموده‌اند و عمده حساب‌های فرعی باقی مانده متعلق به دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جمله دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان بیمه سلامت و شرکت‌های تابعه وزارت نفت بوده است.

خضریان با بیان اینکه اجرای حساب واحد خزانه پشتوانه مدیریت بودجه می‌باشد و بهره‌مندی از این ابزار منجر به انضباط بخشی به مسائل مالی دولت، شفافیت، ارتقاء و پایداری مالی بودجه خواهد شد، افزود: استقرار کامل حساب واحد خزانه مزایای مهمی دارد. از جمله اینکه دولت با استفاده از حساب واحد خزانه دولت می‌تواند نقدینگی خود را بهبود داده و به تعادل بودجه‌ای نزدیک‌تر شود. این امر باعث کاهش نیاز به استقراض از منابع خارجی و در نتیجه کاهش هزینه‌های استقراض می‌شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی ادامه داد: با ایجاد حساب واحد خزانه دولت می‌تواند درآمد‌ها و هزینه‌های خود را سامان بخشد، نقض بودجه را کاهش دهد و در نهایت برنامه‌های توسعه‌ای را بهبود ببخشد. ضمن اینکه این امر باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود و به حسابرس‌ها و سایر نهاد‌های مربوطه امکان می‌دهد عملکرد مالی دولت را بهبود بخشند.

خضریان با بیان اینکه حساب واحد خزانه باعث کاهش خطرپذیری مالی دولت خواهد شد، گفت: با استقرار حساب واحد خزانه، دولت می‌تواند مدیریت خطرپذیری مالی خود را بهبود بخشد. این سیستم به دولت این امکان را می‌دهد تا برنامه‌های مالی خود را به طور دقیق‌تر برنامه‌ریزی کند و مدیریت نقدینگی را بهبود بخشد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس گفت: سازمان بیمه سلامت ۴۰۰ حساب فعال در یکی از بانک‌ها دارد که مجموعاً رقمی بالغ بر ۷ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار در این حساب‌ها وجود دارد که مربوط به وام کارکنان درمان، حساب‌های متفرقه و ... می‌باشد. ضمن اینکه این حساب‌ها بدون داشتن مجوز از حساب خزانه و با نرخ سود ۷ درصدی در حساب پشتیبان تشکیل شده‌اند.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با توجه به پایان مهلت مقرر برای تعیین تکلیف این حساب‌ها یعنی پایان سال ۱۴۰۲ در این جلسه تأکید شد به صورت فوری و تا پایان اردیبهشت‌ماه این حساب‌ها نزد بانک مرکزی متمرکز شود؛ در غیر این صورت بانک مرکزی راساً اقدام به بستن این حساب‌ها و انتقال آن به حساب واحد خزانه خواهد کرد. همچنین مقرر شد در همین مهلت مقرر حساب‌های خالی نیز کامل بسته شود و کارگروهی با محوریت دیوان محاسبات و با مشارکت بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، وزرات بهداشت و وزارت نفت تشکیل شود و این کارگروه به حسن اجرای مصوبه فوق نظارت کرده و گزارش آن را به کمیسیون ارائه کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است
  • اجرای حکم پلمب چهار واحد صنفی متخلف در یزد
  • عملکرد برتر بانک مسکن در میان بانک‌های کردستان
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • پرونده ب_ز بسته شد؛ حالا نوبت به کرسنت است
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری