Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیانی، گفت: دستگاه های فرهنگی ما ارج نهادن به مفاهیم معنوی و قرآنی را به عنوان یک نقشه راه در نظر دارند اما این نگاه باید روزآمد، علمی و با در نظر گرفتن مقتضیات زمان باشد.

«رضا کیانی»، در حاشیه برپایی سیزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت خوزستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، نمایشگاه را بستری برای تبلور خلاقیت ها و تبادل داشته ها دانست و اظهار کرد: ماه رمضان ماهی است که انسان به سمت کمال جویی و حقیقت جویی رهنمون می شود و مسیر رسیدن به قله های انسانیت را بیش از پیش هموار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مشاور فرهنگی و هنری استاندار خوزستان، با بیان اینکه مؤلفه هایی مثل فرهنگ، هنر و رسانه می تواند این درجات معنویت و وجوه معنوی را بیش از پیش در ذهن و ضمیر انسان تقویت کند، افزود: معتقدم که تمامی مؤلفه ها و اهرم های فرهنگی از جمله کتاب و لوح های فشرده با در نظر گرفتن محتوای ارزشمند دینی و معنوی می تواند این وجهه معنوی را در وجود انسان ها تقویت کند.

 

وی با اشاره به اینکه محتوا و گنجینه های ارزشمندی که داریم بسیار قابل تقدیر و مایه مباهات است اما نحوه انتقال ارزش ها به نسل امروز هم بسیار مهم است، اضافه کرد: لازم است در کنار نمایشگاه ها، فعالیت های فوق برنامه ای طراحی و برنامه ریزی شود که بتواند محتوای نمایشگاه را به نحو شایسته به نسل امروز انتقال دهد.

 

کیانی، ادامه داد: در کنار این نمایشگاه باید جلسات پرسشگری و نقد و بررسی و تحلیل کتاب، جلسات تفسیر و ... وجود داشته باشد در این صورت است که می توانیم آن رسالتی که جهت برپایی نمایشگاه در نظر گرفتیم با یک پشتوانه غنی فکری، آموزشی و علمی به پیش ببریم.

 

وی به انتقال مفاهیم قرآنی توسط دستگاه های فرهنگی از طریق ابراز هنری اشاره کرد و اذعان داشت: دستگاه های فرهنگی ما ارج نهادن به مفاهیم معنوی و قرآنی را به عنوان یک نقشه راه در نظر دارند؛ ما با نهادهای مختلف فرهنگی و هنری و حتی بخش خصوصی در تعامل هستیم و این دغدغه وجود دارد اما این نگاه باید روزآمد، علمی و با در نظر گرفتن مقتضیات زمان باشد.

 

مشاور فرهنگی و هنری استاندار خوزستان، ابراز کرد: هنر به عنوان یک اهرم و زبان بسیار ارزشمند و تاثیرگذار می تواند مفاهیم قرآنی را به نحو شایسته ای بر ذهن انسان ها نهادینه کند اما باید این خلاقیت ها را مورد بازخوانی و بازآفرینی قرار دهیم.

 

وی با تاکید بر اینکه در این زمینه ما در چرایی مشکلی نداریم ولی در چگونگی باید ببینیم چقدر در تولیدات هنری و مسائل فرهنگی خودمان خلاقیت به خرج دادیم، بیان کرد: خوزستان استانی با تنوع و تکثر قومیت ها و فرهنگ هاست که از این ظرفیت و پتانسیل باید به عنوان یک فرصت بسیار ارزشمند استفاده کرد.

 

وی بر تقویت تعامل بین هنرمندان، دستگاه های دولتی، سازمان های مردم نهاد و اهالی رسانه جهت حرکت رو به جلوی برنامه های فرهنگی تاکید کرد و یاد آور شد: اگر فعالیت های فرهنگی و هنری دستگاه های اجرایی صرفا به خاطر بیلان کاری و عاری از خلاقیت، نوآوری و بدون در نظر گرفتن مقتضیات زمان و ادبیات و گفتمان زمانه و کاری روتین باشد، نمی توانیم امیدوار باشیم که این حرکت ها تاثیرگذاری عمیقی داشته باشد.

 

کیانی، خاطر نشان کرد: این نمایشگاه در ماه پرفضیلت رمضان باید فرصتی باشد که ضمن برگزاری چنین برنامه هایی، عملکرد خود را هم مورد بازخوانی، بازبینی و تحلیل و آسیب شناسی قرار دهیم.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان ماه مبارک رمضان قرآن اردبیل خراسان جنوبي خبرگزاری شبستان سوره مهر قرآن کریم مجلس جشن گلریزان سیزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت رضا کیانی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۰۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزبانی ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» از معلمان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمیدرضا خونویی، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ضمن اعلام این خبر افزود: اولین برنامه حلقه «بچه‌های فرهنگسرا» در سال 1403 در قالب برگزاری اردو برای معلمان و با هدف تکریم جایگاه معلمان به مناسبت هفته معلم برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: روال همیشگی بر این بوده است که معلمان با هدف نشاط دانش آموزان اردو ترتیب ببینند ولی در برنامه «یه اردوی خاص» این روال تغییر کرده و معلمان میهمان دانش‌آموزان می‌شوند و حلقه بچه‌های فرهنگسرا از طراحی تا اجرای اردو را خودشان برعهده دارند.

خونویی ایجاد فضای با نشاط و تکریم جایگاه معلمان را از جمله اهداف این برنامه دانست و افزود: در این برنامه، نوجوانان پس از تشکیل تیم اجرایی و تعیین نقش برای اعضا، ضمن هماهنگی با فرهنگسرا، نسبت به دعوت از معلمان مدرسه خـود یا مربیان آموزش فرهنگسرا برای شرکت در اردو اقدام می‌کنند.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری در خصوص چگونگی برگزاری این اردوها توضیح داد: این اردوها به صورت نیم‌روزه برگزار می‌شود و شامل بخش‌های متنوع اردویی نظیر بازی‌های گروهی و ...است و مکان برگزاری آنها بنا بر امکانات هر منطقه در فرهنگسراها و در بعضی دیگر از مناطق در خارج از محیط فرهنگسرا برگزار می‌شود.

وی در پایان ضمن دعوت از نوجوانان برای عضویت در حلقه «بچه‌های فرهنگسرا» گفت: نوجوانان علاقه‌مند برای شرکت در این برنامه و عضویت در حلقه «بچه‌های فرهنگسرا» می‌توانند به فرهنگسرای نزدیک محل سکونت خود و یا به درگاه رسمی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به نشانی farhangsara.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • نمایشگاه آثار هنری کنگره جهانی محمد(ص) در شورای شهر شیراز برپا شد
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • برنامه «یه اردوی خاص» برگزار می‌شود
  • میزبانی ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» از معلمان
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج افتتاح شد
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود