Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، نامش «فرحناز شیری» است؛ او اولین زن راننده شرکت واحد اتوبوسرانی تهران بوده اما اکنون مدتهاست که در حال دوندگی برای بازگشت به کار است؛ او رای دیوان عدالت را برای بازگشت به کار در دست دارد اما در کارش گره‌های بسیاری افتاده که تا گشوده نشود، نمی‌تواند به سر کار بازگردد.

خانم شیری در ارتباط با شرایط شغلی خود می‌گوید: «من از سال ۸۶ در شرکت واحد اتوبوسرانی مشغول به کار بودم؛ بعد از مدتی به دلیل نداشتن قرارداد، بیکار شدم و حل اختلاف در آبان ۸۹ رای به بازگشت به کار داد که با این رای حدود ۷ ماه کار کردم؛ که باز از کار من جلوگیری کردند؛ به دیوان عدالت مراجعه کردم؛ گفتند چون کارفرما به رای حل اختلاف شکایت نکرده، باید به سر کار بازگردم و پرونده مختومه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بار گفتند باید قراردادی شوی که در نهایت، دیوان عدالت در ۲۵ آذر ۹۷ بازگشت به کار داد و قرار شد من به عنوان کارگر رسمی در یک بخش اداری مشغول به کار شوم...»

رای دیوان عدالت: کارگر دائم

او اکنون درگیر مراجعات مکرر به اداره کار جنوب غرب تهران است؛ نمی‌خواهد اداره کار او را به عنوان کارگر قراردادی به سر کار بازگرداند؛ استناد این زن که خود را اولین زن راننده اتوبوس در تهران می‌داند، به آخرین رای دیوان عدالت اداری است که در بخشی از آن آمده است: «با توجه به سابقه کارگر و دائمی بودن نوع کار مقتضی‌ست براساس تبصره ۲ ماده ۷ قانون کار، تجدیدنظرخواه به صورت دائم در کارگاه و در شغل مناسب به کار گرفته شود. با این وصف، شکایت تجدیدنظرخواه وارد تشخیص و ضمن نقض رای هیات مذکور وارجاع جهت رسیدگی مجدد به مرجع مربوطه، حکم به ورود صادر می‌شود.»

شیری منتظر ابلاغ رای توسط اداره کار است و می‌گوید: حاضرم به بخش اداری بازگردم اما شاغل بمانم. دلم می‌خواهد کار کنم؛ نمی‌خواهم در این اوضاع و احوال اقتصادی و علیرغم اینکه بالاترین مرجع قضایی در حکم خود به بند ۲ ماده ۷ قانون کار و لزوم بازگشت به کار من به عنوان کارگر رسمی اشاره کرده، همچنان بیکار باشم. بهتر است اداره کار در این زمینه با من همکاری کند؛ در واقع با رای مرجع قضایی که از آذر سال گذشته در  دست دارم، همکاری کند.

مطمئن باشید قانون رعایت می‌شود....

پروانه رضایی (مدیرکل تعاون، کارو رفاه اجتماعی استان تهران) در رابطه با پرونده فرحناز شیری می‌گوید: حتما به موضوع ایشان رسیدگی خواهد شد؛ دستور داده‌ام تیمی از کارشناسان تشکیل شود و پرونده ایشان را رسیدگی کنند و هرچه زودتر تکلیف ایشان مشخص شود.

وی در پاسخ به این سوال که ایشان رای دیوان عدالت را در دست دارند و این رای لابد لازم‌الاجراست، می‌گوید: مطمئن باشید حقی از ایشان ضایع نخواهد شد. اطمینان کامل باشید که براساس قانون عمل خواهد شد و کارشناسان براساس الزامات قانونی پیگیری خواهند کرد و نظر کارشناسی آنها منطبق با قانون خواهد بود و در نهایت، بسیار متشکرم که پیگیر پرونده و مشکلات این خانم هستید.

شیری حالا چند ماهی‌ست که در انتظار ابلاغ حکم بازگشت به کار توسط اداره کار است؛ او یاد روزهایی می‌افتد که همراه چند خانم دیگر در تهران رانندگی می‌کرده و نخواسته مثل آنها بازخرید شود؛ حالا هم دیگر هوای رانندگی در سر ندارد و می‌خواهد فقط یک کار دفتری داشته باشد اما به عنوان کارگر رسمی آنهم براساس بند دوم ماده ۷ قانون کار؛ او می‌گوید: در این ده سالِ گذشته کلی دوندگی کرده‌ام که به سر کار بازگردم؛ یک سوال دارم؛ آیا بالاتر از دیوان عدالت برای دادخواهی جایی هست؛ حالا که حکم دیوان را در دست دارم چرا همکاری نمی‌کنند؟!

او که هر روز از شهریار برای پیگیری پرونده‌اش به تهران می‌آید؛ حکم دیوان عدالت را رای قطعی می‌داند و توقع دارد اداره کار  زودتر حکم بازگشت به کار او را ابلاغ کند....

مساله مربوط به اداره کار است

روابط عمومی شرکت واحد نیز در رابطه با این پرونده می‌گوید: جزئیات مساله مربوط به اداره کار است و ایشان باید از طریق اداره کار مساله را پیگیری کند؛ در واقع مساله ایشان به اداره کار بازمی‌گردد نه به کارفرما...

در این بین به نظر می‌رسد که کشاکش و بوروکراسی طولانی اداره کار این زن را مستاصل و کلافه کرده؛ او از چند بار رفت و برگشت به مرجع قضایی و اداره کار خبر می‌دهد اما امروز تنها استنادش به همین رایی است که آذر ماه توسط دیوان عدالت صادر شده؛ رایی دقیق و با جزئیات کامل که شکایت تجدیدنظرخواه یعنی فرحناز شیری را کاملاً وارد دانسته است.

حالا فرحناز شیری اولین زن راننده اتوبوس‌های تهران، در انتظار تصمیم عاجل اداره کار و بازگشت به کار است؛ او امیدوار است دوباره بتواند به سر کار بازگردد و شاغل بماند؛ آیا این دوندگی‌های ده ساله، برای فرحناز شیری یک پایان خوش خواهد داشت؟!

گزارش: نسرین هزاره مقدم

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دیوان عدالت اداری زن راننده اتوبوس رای بازگشت به کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۲۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری شامگاه پنجشنبه در همایش روز ملی شورا‌ها در مشهد افزود: با اتمام رسیدگی ۱۶۶ مورد مصوبه شورا‌ها باطل شد.

وی گفت: یکی از اشکالاتی که در شورا‌ها شاهدیم مغایرت برخی مصوبات با موازین شرع و قانون است چنانچه گاهی برای رفع یک مشکل در شورا تصمیمی اتخاذ می‌شود که همه زوایای حقوقی و شرعی آن بررسی نمی‌شود.

وی بیان کرد: برای رفع این نقص پیشنهاد می‌شود قبل از اینکه مصوبه‌ای در شورا به بحث گذاشته شود افراد یا کارشناسانی قبلا آن را از نظر تطبیق با شرع و قانون بررسی کنند، اگر نیاز است در این زمینه یا قانون اصلاح شود یا از عناصر حقوقدان و علما در کنار شورا‌ها استفاده شود تا آسیب برطرف شود.

رییس دیوان عالی کشور همچنین بیان کرد: باید شورا‌ها بتوانند مشکلات مردم را طی یک دوره برطرف کنند و یا حداقل کاهش دهند در همین زمینه لازم است زمینه ارزیابی عملکرد شورا‌ها فراهم شود و مثلا اعلام شود مشکلات یک منطقه زیر نظر شورا از ۵۰ درصد به ۴۰ درصد یا کمتر کاهش یافته است.

منتظری با یادآوری شعار جهش تولید با مشارکت مردم افزود: شورا‌های اسلامی برخاسته از متن مردم هستند و در حوزه روستا، بخش و یا شهرستان از مدیران کشوری به مسائل محلی بیشتر آشنا هستند بنابراین در راستای مشارکت دادن مردم در امر جهش تولید، اطلاعات بیشتری دارند.

وی گفت: علاوه بر قوای سه گانه، شورا‌ها نیز وظیفه دارند در تحقق شعار سال مطابق شاخصه‌هایی که رهبر انقلاب ذکر کرده اند با همه توان مردم را به میدان بیاورند، تحقق شعار سال کلید حل مشکلات کشور است.

رییس دیوان عالی کشور همچنین اظهار کرد: در برخی دستگاه‌ها موانع و سنگ اندازی‌هایی در برابر سرمایه گذاران وجود دارد به نحوی که گاهی آنها از وارد شدن در عرصه سرمایه گذاری خسته می‌شوند.

منتظری افزود: هرچند این دولت در رفع این مساله اقدامات موفقی داشته است، اما هنوز هم ادارات و بخش‌های مختلف موانع را پیش پای سرمایه گذار ایجاد می‌کنند که لازم است دولت و قوه قضائیه این موانع را از سر راه بردارند.

وی اضافه کرد: یکی از اقدامات دیوان عالی کشور این بود که اعلام کردیم هر پرونده حقوقی که به تولید و سرمایه گذاری افراد مربوط است در اولویت قرار گیرد تا فرد مولد مثلا یک سال پشت در دادگاه معطل نشود.

رییس دیوان عالی کشور گفت: ابلاغ کرده ایم هر پرونده‌ای که در این حوزه تشکیل می‌شود هر چند پرونده بزرگ و قطور و رسیدگی به آن زمان بر باشد، باید ظرف مدت یک تا دو ماه بررسی و تعیین تکلیف شود.

همایش روز ملی شورا‌ها شامگاه پنجشنبه در محل نمایشگاه بین المللی مشهد با حضور ۲ هزار نفر از اعضای شورا‌های اسلامی خراسان رضوی و با معرفی شورا‌های برتر روستا، بخش، شهر و شهرستان برگزار شد.

دیگر خبرها

  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • اولین تصاویر از حضور آتیلا حجازی در تمرین استقلال تهران | بازگشت به خانه پدری
  • گره اندر گره
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • ابطال بخشنامه مدیران میانی گمرک با رای دیوان عدالت اداری
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار
  • آخرین نهاد مسئول استیفای حقوق مردم دیوان عدالت اداری است
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار + تصویر