Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@05:13:40 GMT

واکنش تند آلمان به رسوایی حزب افراطی در دولت ائتلافی اتریش

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۲۸۱۲

واکنش تند آلمان به رسوایی حزب افراطی در دولت ائتلافی اتریش

مقامات آلمانی به رسوایی اخیر حزب افراطی اتریش در دولت ائتلافی واکنش تندی نشان داده و خواستار برگزاری انتخابات مجدد در این کشور شدند. ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۷ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روز شنبه برخی رسانه های آلمانی از ویدئویی گزارش دادند که در آن "هانس کریستین اشتراخه"، معاون صدر اعظم اتریش و رهبر حزب راست افراطی آزادی در این کشور به یک نفر وعده داد است که در قبال کمک به پیروزی حزب او در انتخابات، قراردادهای کلان دولتی به وی اعطا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ویدئو مذاکره اشتراخه با زنی که خود را متعلق به یک خانواده ثروتمند روس جا زده ضبط شده است. در این ملاقات سری که در سال 2017 و چند ماه پیش از انتخابات پارلمانی اتریش در جزیره ابیزا صورت گرفته "یوهان گودنوس"، رئیس فراکسیون حزب آزادی در پارلمان نیز حضور داشته است.

حزب سوسیال دموکرات در نقش اپوزیسسیون اتریش از این واقعه به عنوان بزرگترین رسوایی در تاریخ معاصر این کشور نام برده است.

حزب لیبرال این کشور هم خواستار انحلال دولت ائتلافی و برگزاری انتخابات زودرس شده است.

به گزارش رسانه های آلمانی در دیدار اشتراخه با این زن روس تبار این زن به او گفته است که می خواهد 250 میلیون یورو در اتریش سرمایه گذاری کند و بارها تاکید کرده که این پول می تواند سیاه باشد.

کناره گیری معاون صدر اعظم اتریش در پی انتشار ویدئوی رسواییخطر فروپاشی دولت ائتلافی اتریش در پی رسوایی رهبر حزب آزادیپارلمان اتریش طرح ممنوعیت روسری در مدارس ابتدایی را تصویب کرد

اشتراخه هم با بی توجهی به غیر قانونی بودن این پول از طرف مقابلش تقاضای کمک مالی کرده و گفته است: کسانی هستند که بین 500 هزار تا یک میلیون و 500 هزار یورو از راه غیر قانونی به حزب آزادی کمک می کنند به این صورت که این پول را به حساب یک انجمن غیر انتفاعی می ریزند.

وی همچنین از این زن روس خواسته است که یک روزنامه اتریشی را بخرد و در آن برای حزب آزادی طوری تبلیغ کند که این حزب بتواند پیروز انتخابات شود. وی در مقابل به این زن وعده داده است که می تواند در اتریش سرمایه گذاری کلان دولتی کند.

کارشناسان سیاسی معتقدند که این رسوایی در آستانه برگزاری انتخابات پارلمانی اروپا در 26 ماه می بر نتایج این انتخابات تاثیر زیادی داشته و از محبوبیت حزب آزادی کاسته و این حزب در این انتخابات آراء زیادی را از دست خواهد داد.

اشتراخه در واکنش به انتشار این ویدئو استعفای خود را اعلام کرد. در پی این رسوایی انتقادهای زیادی به دولت ائتلافی اتریش وارد شد.

آلمان هم به این رسوایی واکنش سختی نشان داد.

"آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان با توجه به رسوایی به بار آمده در حزب افراطی آزادی اتریش خواستار مبارزه قاطعانه با پوپولیسم راست افراطی در اروپا شده و گفت: اروپا یک اتحادی از کشورهایی است که تصمیم گرفته اند روی یک مبنای ارزشی مشترک همکاری کنند.

وی تصریح کرد که ما با جنبش های پوپولیستی در اتحادیه اروپا مواجه هستیم که در بسیاری زمینه ها می خواهند این ارزش های اروپایی را نابود کنند و آن را نادیده می گیرند. ما باید تصمیم بگیریم که با این جنبش ها مقابله کنیم.

مرکل البته درباره این مسئله که آیا صد اعظم اتریش باید به ائتلاف با حزب افراطی آزادی پایان دهد اظهار نظری نکرد.

"هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان هم به صدر اعظم این کشور به خاطر تشکیل دولت ائتلافی با حزب افراطی آزادی اتریش انتقاد شدیدی وارد کرده و گفت: احزاب راست پوپولیستی دشمنان آزادی هستند. اینکه با احزاب راست پوپولیستی به دنبال اتخاذ موضع مشترک باشیم بی مسئوایتی است.

ماس همچنین در آستانه انتخابات پارلمانی اروپایی خواستار یک موضع آشکار در برابر پوپولیست ها شده و گفت که ما باید به اندازه کافی واضح و آشکار بگوییم که پوپولیست ها در اروپا دیگر هیچ جا و حمایتی ندارند.

"لارس کلینگبایل"، دبیر کل حزب سوسیال دموکرات آلمان هم در پیامی توئیتری در واکنش به این رسوایی نوشت که سباستین کورس هیچ امکان دیگری به غیر از اینکه سریعا به این دولت پایان دهد ندارد. وی همچنین خواستار معذرت خواهی صدر اعظم اتریش برای دادن چنین مسئولیتی به اشتراخه در این کشور شد.

معاون حزب سوسیال دموکرات آلمان هم اعلام کرد که ویدئوی رسوایی رهبر حزب آزادی اتریش نشان داد که حماقت و خلق و خوهای راستگرایان افراطی که ما همه جا  آن را می بینیم چقدر فاسد، غیر دموکراتیک و خطرناک است.

حزب سبز آلمان هم خواستار برگزاری انتخابات مجدد در اتریش شد. این حزب همچنین انتقاد شدیدی به صدر اعظم اتریش بابت بستن ائتلاف دولتی با پوپولیسم راست افراطی وارد کرد.

"آنگرت کرامپ کارن بایر"، رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان هم گفت: این ویدئو نشان می دهد که احزاب راست پوپولیستی در اروپا فرقی نمی کند که در چه کشوری باشند آماده اند منافع کشور خود را برای رفاه خود هزینه کنند. این انسان ها حق ندارند در اروپا هیچ مسئولیتی را بر عهده بگیرند.

انتهای پیام/

 

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۲۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»
لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها
علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

کد خبر 847328 منبع: کیهان برچسب‌ها خبر ویژه تحریم ایران و آلمان

دیگر خبرها

  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • حمله خشن بوندسلیگا به کفش طلای اروپا
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • «انقلاب میخک» پرتغال که منجر به دموکراسی در این کشور شد را بشناسیم
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • پرفسور کروس آلمان را قهرمان اروپا می‌کند
  • بورل: تخریب شهر‌های غزه از تخریب شهر‌های آلمان در جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • کنعانی: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود