Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: پس از سیل سال ۹۶، هیچ اقدام عملی برای بازسازی خانه‌های سیل‌زده در کلات صورت نگرفته است.

به‌گزارش قدس آنلاین و به‌نقل از پایگاه اطلاع رسانی حجت السلام نصرالله پژمانفر،  نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین وضعیت مردم مناطق سیل‌زده در کلات، گفت: هیچ اقدام مناسب اجرایی برای مردم مناطق سیل‌زده در کلات انجام نشده، فقط با پیگیری‌هایی که بنده داشتم، زمینی به‌وسعت ۵ هزار متر مربع برای ساخت منزل برای کسانی که خانه‌های خود را در سیل از دست داده‌اند، از طرف وزارت راه و شهرسازی تخصیص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته تنها کاری که انجام شده تا به‌حال، تخصیص همین متراژ زمین است و حتی کار نقشه‌برداری آن هم برای ساخت واحد مسکونی انجام نشده و طبق برنامه مقرر شده که کمیته امداد و بنیاد مسکن، واحدهای مسکونی برای سیل‌زدگان را در این زمین ۵ هزار متری بسازند. وی خاطرنشان کرد: با وجود این، اما زندگی مردم بعد از سیل عملا با مشکل مواجه است و با وجود اینکه حدود ۱۰۰ واحد مسکونی در سیل تخریب شده‌ است، هنوز حتی یک واحد بازسازی نشده و اقدامی صورت نگرفته است. پژمانفر با بیان اینکه در سیلاب‌های اخیر به‌اکثر زمین‌های کشاورزی مناطق کلات که در معرض سیل قرار دارند خسارت وارد شده است، افزود:  مردم خسارت جدی از این سیلاب‌ها متحمل شدند. عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: یکسری مسائل باید در کلات به‌صورت ریشه‌ای حل شود، کلات هر سال در سال‌های ۹۶-۹۷ و امسال دچار بحران‌های سیل بوده و هست. وی یکی از مسائل مهم برای جلوگیری از سیل در کلات را آبخیزداری و آبخوان‌داری و احداث دیواره‌های حفاظتی در مسیر رودخانه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: تا زمانیکه این دیوار احداث نشود کلات و روستاهای آن در معرض آسیب است، البته این شهر همیشه به‌دلیل کوتاهی‌های صورت گرفته در معرض سیل قرار داشته است. پژمانفر افزود: گاهی کل محصول کشاورزی این منطقه بر اثر سیل از بین رفته؛ این مسائل و مشکلات همه روی هم جمع شده و باعث شده تا ما با کاهش جمعیت در کلات و مهاجرت به‌سمت مشهد مواجه باشیم. این نماینده مجلس شورای اسلامی این کوچ جمعیت از کلات به‌مشهد را یک فاجعه خواند که در حال رخ دادن است و گفت: در منطقه کلات نسبت به‌سال‌های گذشته پنج درصد کاهش جمعیت داشته‌ایم. وی ابراز کرد: مشکل دیگری که وجود دارد این است که در ۲۰ مرداد سال ۹۶ شاهد وقوع سیل در منطقه کلات بودیم و بنا شد مشکل شبکه آبرسانی روستایی بعد از این سیل حل و فصل شود، اما هنوز که هنوز است مشکل لوله‌کشی و آبرسانی روستایی این مناطق که بر اثر سیل تخریب شده، حل نشده است و ما شاهد بحران در این منطقه هستیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حجت الاسلام پژمانفر کمک به سیل زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۳۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایدئال‌گرایی برای فرزندآوری بین مردم زیاد شده است/جامعه جوان پویا آینده کشورمان را می‌سازد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرهاد بشارتی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون درباره رویداد ملی جایزه جوانی جمعیت عنوان کرد: در سال‌های اخیر جمعیت به سمت میانسالی سوق پیدا کرده است و این شاید از جهتی خوب باشد، اما منفی هم محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه مردم فرزندآوری در ذهنشان سخت شده و به نوعی ایده آل گرا شده‌اند، گفت: کاهش جمعیت نسل جوان در بلندمدت اثرات منفی خود را می‌گذارد. شرایط باید به گونه‌ای باشد که اذهان نسبت به فرزندآوری سهل گیر‌تر شوند. بشارتی در ادامه افزود: مردم نسبت به فرزندآوری باید خوش بین شوند چرا که جامعه اگر به سمت کهنسالی سوق پیدا کند، آسیب‌هایش زیاد است. جامعه جوان پویا است و آینده کشور را می‌تواند بسازد، وگرنه در آینده باید به فکر این باشیم که چه کسانی و چطور از سالمندان نگهداری کند و چه کسانی به فکر ساختن مملکت باشند.

این هنرمند شناخته شده اظهار داشت: الان مدتی است که در آثار تلویزیونی شاهد انعکاس توجه به فرزندآوری هستیم منتها فقط با تبلیغات کار پیش نمی‌رود، اثرش باید در جامعه دیده شود و در کنارش تبلیغات هم صورت بگیرد. هنرمند هم دراین زمینه نقش موثری دارد. وی با اشاره به سیاست‌های تشویقی دولت برای جوانی جمعیت گفت: اینها باید عملی شود، هنوز اول سال هستیم و گرانی اجناس، کرایه خانه‌ها، ماشین و احتیاجات مردم سر به فلک کشیده دراین زمینه باید خیلی مراقبت شود تا مردم بتوانند به فرزندآوری فکر کنند. دولت می‌بایست تمهیدات عملی را جلوی پای خانواده‌ها بگذارد

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات فعال می‌شوند
  • مسئولان باید در برابر سوژه‌سازی‌ها کار اقناعی انجام دهند
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • بازسازی ساختمان بلدیه با کاربری فرهنگی
  • ایدئال‌گرایی برای فرزندآوری بین مردم زیاد شده است/جامعه جوان پویا آینده کشورمان را می‌سازد
  • مردم از اقدامات مؤثر فراجا در مقابله با بی حجابی حمایت می کنند
  • نشانه‌ های افزایش محبوبیت ایران در افکارعمومی جهان | نیویورکی ها درباره «وعده صادق» چه گفتند؟
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟