Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، با قدردانی از تلاش تمامی دستگاه‌های متولی بویژه سازمان آتش‌نشانی در مهار آتش‌سوزی بازار تبریز، گفت: خوشبختانه با تلاش تمامی نیروهای امدادی و عملیاتی، این حادثه در کمتر از چهار ساعت مهار شد، در حالی که در آتش‌سوزی سال 88، عملیات اطفای حریق در همین محل، بیش از 48 ساعت به طول انجامیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی از پرداخت نقدی خسارات مغازه‌های بیمه شده در این حادثه خبر داد و ابراز کرد: برای مغازه‌های بیمه نشده نیز در حال مذاکره برای امکان استفاده آنها از تسهیلات کم‌بهره و یا جبران خسارات هستیم.

 

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تماس دکتر جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور با وی در اولین ساعات بروز آتش‌سوزی در بازار تبریز تصریح کرد: دولت از هیچ کمکی در حد امکانات خود، مضایقه نخواهد کرد و ما نیز با انتقال مشکلات بازاریان خسارت‌دیده به مسئولان ملی، نهایت تلاش خود را برای مرمت و بازسازی بخش‌های آسیب‌دیده بازار به کار خواهیم گرفت.

 

وی همچنین از آمادگی سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس برای حمایت از بازاریان خسارت‌دیده از آتش‌سوزی در بازار تبریز خبر داد و گفت: علاوه بر شهرداری تبریز، مسئولان منطقه آزاد ارس نیز آمادگی خود را برای واگذاری مکان مناسب کسب‌وکار به خسارت‌دیدگان این حادثه اعلام کرده‌اند.

 

پورمحمدی افزود: منطقه آزاد ارس به شرط انتقال کسب‌وکار به این منطقه، مغازه‌هایی را به مدت یک سال به صورت رایگان در اختیار خسارت‌دیدگان قرار می‌دهد.

 

استاندار آذربایجان شرقی همچنین در رابطه با اجرای طرح اطلاع‌رسانی بسیج ملی کنترل فشار خون، گفت: برای پیشگیری از هزینه‌هایی که فشار خون بالا بر مردم و سیستم درمانی تحمیل می‌کند، آموزش‌های لازم به افراد مبتلا به فشار خون باید افزایش یابد.

 

الله‌قلی‌زاده، نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی نیز بر لزوم توجه دستگاه‌های متولی به ایمن‌سازی تمام بخش‌های بازار تبریز تاکید کرد.

 

جواد رحمتی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز درخصوص اجرای سیستم زیرساخت اطلاعات در استان گفت: موانع اجرایی این طرح باید مورد بررسی قرار گرفته و با پرهیز از اقدامات جزیره‌ای، در منابع و اعتبارات تخصیصی به این موضوع، صرفه‌جویی کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی پورمحمدی شهرداری مجلس شورای اسلامی معاون اول رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۴۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در پیامی به نخستین نشست شورای حکام، خواستار توسعه دانش و فناوری، ارتقای آگاهی، حمایت مالی و علمی، ظرفیت‌سازی و بسیج منابع در سطوح ملی و بین‌المللی شد.

متن پیام به شرح زیر است:

امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین مقوله‌های متأثر از حکمرانی منابع طبیعی و مدیریت منابع آب و خاک مطرح است و مدیریت سازگار و تاب‌آوری جوامع محلی، محور مدیریت حوزه‌های آبخیز با رویکرد جامع‌نگری و مشارکت مؤثر تمام دست‌اندرکاران و ذی‌نفعان برای دستیابی به امنیت پایدار غذایی به شمار می‌رود.

در این راستا حمایت، آموزش و توانمندسازی دست‌اندرکاران به ویژه زنان و جوانان در جمعیت‌های روستایی و عشایری، انجام تحقیقات و توسعه و پایش شبکه‌های دانش و اطلاعات، توجه به دانش بومی و تجارب بین‌المللی و پشتیبانی از مجموعه‌های دانش‌بنیان نقش اساسی دارد.

همچنین وزیر جهاد کشاورزی در پیام خود با اشاره به اینکه در «اصل ۵۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» بر حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید شده، ادامه داد: در این مسیر تلاش شده در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور، ملاحظات مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و منابع آب، خاک و اکوسیستم‌ها مد نظر قرار گیرد.

«ایران» در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد و این طرح زیربنایی را با مشارکت مسؤولان جوامع محلی، بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی مرتبط و با محوریت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور دنبال می‌کند.

نیکبخت در این پیام، حمایت همه‌جانبه این مجموعه را به نمایندگی از «ایران» از توافقنامه تأسیس مرکز بین‌المللی مدیریت جامع آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه‌خشک اعلام و ابراز امیدواری کرده در چارچوب همکاری‌های سازمان ملل متحد، «ایران» و سایر نهادهای بین‌المللی، نقش مؤثری در حوزه‌های آموزش، علوم و فرهنگ مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و حفاظت از تنوع زیستی ایفا شود.‌

کد خبر 6088526

دیگر خبرها

  • بازدیدشهردار تبریز از پروژه عظیم باغ موزه دفاع مقدس در پارک موزه شمیم پایداری تبریز
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • ۵۴۳ میلیون دلار، ارزش خدمات باغ ملی گیاه شناسی
  • اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک
  • استانداردهای دوگانه پارلمان اروپا در قبال تحولات منطقه
  • تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی
  • برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز
  • تهدید زوال باغ ملی گیاه‌شناسی بر اثر توسعه شهری نامتوازن
  • اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی پاکسازی شد
  • پاکسازی اتوبان شهید کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی