Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@02:36:12 GMT

جشنواره‌ی فیلم کودک و نوجوان امسال چه تغییری دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۴۶۳۴

جشنواره‌ی فیلم کودک و نوجوان امسال چه تغییری دارد؟

دبیر سی‌و دومین جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوان گفت: امسال اهداف جشنواره بازنگری شد و متناسب با تحولات بر اهداف به روزتری تاکید شده است.

علیرضا تابش در پی انتشار «مقررات و فراخوان» این رویداد هنری، در گفت‌وگوی کوتاهی با ایسنا درباره تفاوت فراخوان امسال این جشنواره با سال گذشته به چند نکته اشاره کرد و افزود: از آنجا که قلمرو فضای مجازی در حال گسترش است و تولید محتوای بومی ویژۀ کودکان یک ماموریت ملی است، در این دوره در بخش مسابقه سینمای ایران به «آثار وب‌سری» توجه خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این آثار در بخش مسابقه نیست و آثاری که می‌توانند در قالب وب‌سری به آنها توجه کرد در جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان به آن‌ها پرداخته خواهد شد.

دبیر این دوره جشنواره همچنین گفت: در این دوره از جشنواره، با هدف ترغیب فعالان سینمای کودک و نوجوان به بازاریابی فیلمها و توجه بیشتر به ظرفیت‌های یک فیلم سینمایی برای گسترش به صنایع مجاور و تبدیل آن به منظومه‌ای از آثار فرهنگی، دبیر جشنواره می‌تواند سه جایزه را جداگانه به سه فیلم برگزیده در این زمینه اهدا کند. این آثار باید از بین فیلم‌هایی باشند که در بخش سینمای ملی عرضه می‌شوند و واجد سه عنصر «نوآوری»، «ظرفیت کسب و کار» و «پیوست فرهنگی» باشند.
تابش در پایان صحبت‌های خود به همزمانی شروع این جشنواره با عید سعید غدیر اشاره و ازین بابت اظهار خرسندی کرد تا همزمانی جشن های عید غدیر با جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان، خاطره شیرینی در اذهان مخاطبان جشنواره به یادگار بگذارد.

او همچنین توضیحات مبسوط درباره‌ی برنامه های سی و دومین جشنواره‌ی فیلم های کودکان ونوجوانان را به بعد از برگزاری اولین جلسه شورای برنامه ریزی که بزودی در اصفهان برگزار می‌شود، موکول کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره فیلم کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۴۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طنز رسمی از طنز غیر رسمی عقب افتاده است

نشست خبری هشتمین جشنواره ملی «رسانه و طنز» (طنز پهلو) با حضور عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره طنز پهلو و هادی کافی، دبیر اجرایی جشنواره در ساختمان معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات برگزار شد.

حسین‌نژاد درباره تعداد آثار ارسالی و استان‌های مشارکت‌کننده در جشنواره گفت: شش دوره جشنواره طنز پهلو استانی و از دوره هفتم ملی برگزار شد. امسال هشتمین دوره جشنواره در حال برگزاری است. سال گذشته مجموع آثاری که به دستمان رسید، ۴۶۲ اثر بود. اما مسئولان استانی جوسازی کردند و آمار را بالا بردند. امسال میزان آثار رسیده به دستمان ۱۱۲۹ اثر است. 

دبیر هشتمین جشنواره طنز پهلو ادامه داد: ۲۴۴ اثر برای داستان کوتاه طنز، ۲۲۶ اثر برای کارتون و کاریکاتور، ۲۵۷ اثر برای شعر طنز، ۱۰۱ اثر برای طنز چند رسانه‌ای و ۳۰۱ اثر برای طنز مطبوعاتی به دستمان رسید. به ترتیب پنج استان از جمله تهران با ۲۸۹ اثر، اصفهان ۱۲۵ اثر، فارس ۱۰۱ اثر، قم ۹۵ اثر و خراسان رضوی ۸۴ اثر به دستمان رسید. یک استان هم در جشنواره شرکت نکرد.

وی با اعلام این خبر که ما از تمام طنز نویسان و کاریکاتوریست‌ها دعوت کردیم، که اگر در رسانه خود اثری تولید می‌کنند، می‌توانند در جشنواره شرکت کنند، افزود: موضوع شهروند - رسانه و بلاگری در فضای مجازی فراگیر شده است و همه به نحوی در حال تولید محتوا هستند. احساس می‌کنم طنز رسمی به مرور از طنز غیر رسمی عقب افتاده است. ما از آنها دعوت کردیم که در جشنواره ملی «رسانه و طنز» شرکت کنند، تا ما ببینیم آنها در چه سطحی قرار دارند.

کافی به تشریح برنامه‌های معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات در دولت سیزدهم پرداخت و گفت: در دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تقویت و جریان‌سازی موضوعاتی که افکار عمومی به آن نیاز داشت، جشنواره‌های مختلفی از جمله جایزه «مریم» طراحی شد و امسال اولین دوره آن برگزار می‌کنیم. جشنواره دوسالانه «خورشید» با محوریت زنان در سطح بین‌الملل که در مشهد مقدس برگزار شد. جشنواره رسانه و کودک امسال برگزار می‌شود. از طرفی، اولین دوره روزنامه‌نگاری انقلاب اسلامی از ابتدای دولت سیزدهم آغاز شد و امسال سومین دوره آن در بهمن برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی «رسانه و طنز» ادامه داد: پیشتر مقوله طنز که از موضوعات مهم حوزه رسانه بود، از دولت دوازدهم برگزار شده بود. ما سعی کردیم طنز را در سطح ملی برگزار کنیم. اختتامیه جشنواره ملی «رسانه و طنز» با حضور اهالی طنز و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهر فومن برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • تحریر زندگی شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • رشد ۵۰ درصدی آثار هنری شرکت کننده در جشنواره بین المللی امام رضا
  • طنز رسمی از طنز غیر رسمی عقب افتاده است
  • تشریح جزئیات جشنواره‌های رضوی/ نمایشگاه آثار خوشنویسی جهان اسلام برگزار می‌شود
  • همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد
  • پیش بینی استقبال ۱۰ برابری از جشنواره امسال تئاتر کودک و نوجوان رضوی
  • ۸۴ بهار با رادیو
  • شرکت ۲۸ کشور دنیا در جشنواره بین‌المللی پوپک
  • مجتبی رحماندوست: اشعاری برای ردپای انبیا در کربلا نوشتم