Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ،حسن عابدینی قائم مقام خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در نشست نقش رسانه در تبیین گام دوم انقلاب در دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) گفت: ما رسانه ایها باید گام دوم انقلاب را با قدرت هنرمندانه دنبال کنیم.

وی افزود: کشورهای دنیا از 4 قدرت استفاده میکنند، قدرت سخت، قدرت نرم، قدرت هوشمندانه و قدرت هنرمندانه، که قدرت اخیر در قالب فیلم و کلیپ اثرگذاری بیشتری نسبت به کتاب خواندن دارد، ابر قدرتها با استفاده از این قدرت به اذهان جوانان نفوذ می کنند زیرا معتقدند برای جذب افراد دیگر نیازی به توپ و تانک نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عابدینی با بیان اینکه رهبر انقلاب سالهاست که نامگذاری سالها را بر اساس شعارهای مورد نیاز کشور طراحی می کنند، ادامه داد: جایگاه رسانه، جایگاه رفیعی است و اگر تاکنون این نامگذاری ها محقق نشده است، از این پس رسانه ها باید از قدرت خودشان استفاده کنند.

قائم مقام خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: بعد از جنگ جهانی دوم، کشورهای دنیا از 3 محور اصلی نظامگری مبتنی بر بمب اتم، اقتصاد مبتنی بر بازار آزاد و فرهنگ مبتنی بر لیبرال دموکراسی( همسان سازی فرهنگی) پیروی می کردند.

وی ادامه داد: در سال 1357 که انقلاب اسلامی پیروز شد، آن 3 محور دگرگون و 3 محور جدید دیانت مبتنی بر اندیشه های انسان محور، توسعه پایدار مبتنی بر جهانی سازی و ارتباطات مبتنی بر رسانه های فراگیر جایگزین شد.

عابدینی گفت: انقلاب اسلامی بعد از 40 سال به این دلیل دوام آورده که به آرمان های خود وفادار بوده و منحرف نشده است.

انتهای پیام// ف.ح

 نشست نقش رسانه در تبیین گام دوم انقلاب در مشهدبرگزار شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی رهبرانقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۴۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک جنگ سرد جدید؟ جنگ جهانی سوم؟ / چگونه می توانیم در این «عصر سردرگمی» حرکت کنیم؟
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • کراسفیت در پی دستیابی صدر جدول ورزش‌های روز دنیا
  • رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • مالکیت کامل اردوگاه الزهرا باید به البرز بازگردد
  • بیداری امروز دانشگاهیان در غرب، تحقق راهبرد الهی برای تغییر است