Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@04:18:04 GMT

تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در خاتم

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۶۲۸۶

تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در خاتم

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، مجتبی آغاز مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاتم از تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان خبر داد و گفت: مطابق ماده ۱۲ قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر تشکیل صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی تفاهم نامه‌ای به امضاء رسید تا در راستای پویایی و رونق بخشیدن به کشاورزی  به مرحله اجرایی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرستان خاتم دومین شهرستان در استان یزد است که با پیگیری‌های انجام شده صندوق شهرستان در سال ٩٧ پیگیری شده و در سال٩٨ به تصویب رسانده ودر حال حاضر به مرحله اجرایی رسیده است.

وی بیان کرد: صندوق بعد از تشکیل و انتخاب اعضا می‌تواند فعالیت خودرا در ارائه وپرداخت تسهیلات با نرخ ارزان و قرض الحسنه به کشاورزان شروع کند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان با بیان اینکه راه اندازی این صندوق باعث رونق بخشیدن و پویایی بخش کشاورزی می‌شود تصریح کرد: راه اندازی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان خاتم دربانک کشاورزی به صورت موقت راه اندازی شده و به دنبال آن هستیم تا هرچه سریع‌تر طرح تأسیس صندوق را در شهرستان تکمیل و به صندوق مادر ارائه کنیم.

وی با توجه به اینکه صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی از دو بخش خصوصی و دولتی تشکیل شده گفت: سهم آورده بهره برداران و کشاورزان در این صندوق ۵۱ درصد و سهم دولت ۴۹ درصد است و در سهم خصوصی کشاورزان با خرید سهام، ٧٠درصد سهام به کشاورزان روستایی، ٢٠درصد سهام به بهره برداران مستقل و١٠ درصدسهام هم به تشکل‌ها داده می شود.

ارائه تسهیلات سریع و ارزان بانرخ کارمزد حداقل ۴درصد به کشاورزان

آغاز گفت: باتوجه به جایگاه قانونی این صندوق در سراسر کشور ارائه تسهیلات سریع و ارزان بانرخ کارمزد حداقل ۴درصد به کشاورزان، دریافت کمک‌های مالی و اعتباری و هر گونه تسهیلات از دولت، بانک‌ها، سایر شرکت‌ها و موسسات داخلی و خارجی، افزایش نقدینگی برای تولینندگان و افزایش کیفیت محصولات از دیگر فعالیت‌های این صندوق است.

آغاز خاطر نشان کرد: تامین نقدینگی جهت ایجاد بازار‌های مالی و عرضه مستقیم تولیدات به منظور ایجاد ثبات قیمت و تنظیم بازار، مشارکت در تهیه و اجرای طرح‌های و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه و انجام حمایت‌های مالی از تولید کنندگان سهامدار صندوق از دیگر برنامه‌های این صندوق است.

شایان ذکر است تشکیل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان با حضور نماینده صندوق مادر کشور، نماینده صندوق استانی، نماینده معاونت اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و جمعی از مسئولان و بهره برداران وکشاورزان شهرستان درمحل کانون آیت الله خاتمی هرات برگزار شد.

 شهرستان خاتم قطب کشاورزی استان یزد است.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان جهادکشاورزی تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۶۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد

جورابلو ، با بیان اینکه ۳۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان گرمسار وجود دارد، گفت: جمعیت کثیری از مردم این شهرستان در بخش کشاورزی مشغول به کار هستند که بحران خشکسالی و کمبود آب مهم‌ترین چالشی است که کشاورزان با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تضمینی برای تأمین حقابه کشاورزان گرمساری از منبع دائمی حبله‌رود وجود ندارد، افزود: در شرایط کنونی بسیاری از کشاورزان این منطقه به دلیل کم‌آبی دچار خسارت شدند و مسئولان مرتبط باید در خصوص تأمین حقابه کشاورزان به جد ورود کنند.

رییس جهاد کشاورزی گرمسار با تأکید بر اینکه کشت محصولات کم‌آب‌بر در شرایط فعلی در دستور کار است، گفت: در سال زراعی گذشته به کشاورزان توصیه شد برای کشت بهاره، ذرت را به‌عنوان محصول کم‌آب‌بر جایگزین پنبه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟