Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان -ایرنا - نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان نیز گفت: خدمات کشور ایران در حوزه اتباع و مهاجران این کشور مثال زدنی است و جای بسی قدردانی دارد.

به گزارش ایرنا ، ایوو فریسن روز یکشنبه در دیدار با استاندار کرمان افزود: در سفر به استان کرمان در تلاش برای آشنایی با کارهای زیادی هستم که در سطح کشور و این استان برای خدمات رسانی به مهاجران در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه ماموریت اصلی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در کشور این است که بتوانیم کمک های محدود و کمی به دولت ها در امور پناهندگان ارائه کنیم ، ضمن تشکر از استاندار کرمان افزود: همکاری های بسیار خوب موجود در اداره کل اتباع و امور خارجه استانداری کرمان جای تقدیر دارد.
نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان عنوان کرد: یکی از نگرانی های بنده این است که تحریم ها بر روی زندگی و معیشت پناهندگان اثر منفی بگذارد و برای پیشگیری از این موضوع پیگیری هایی در دست انجام است.
فریسن تصریح کرد: برای ورود پول به کشور خیلی دچار مشکل شده بودیم که تاحدی این مشکلات حل شده است و همه آن به دلیل تحریم ها بوده است.
وی اظهارداشت: 40 سال از آوارگی ملت افغانستان می گذرد و این افراد مهمان کشور ایران هستند و باید برای جذب کمک های بیشتر اقدام شود و جامعه بین المللی در این مساله خاص هیچوقت نباید ایران را تنها بگذارد.
این مقام سازمان ملل متحد بیان کرد: امیدواریم که شرایط جامعه افغانستان نیز بهبود یابد تا این افراد به کشور خود برای زندگی بهتر برگردند.
نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان گفت: باور من بر این است که خدمات ایران در حوزه مهاجران مثال زدنی است و در حوزه مهاجران همیشه مثال ایران در جامعه بین الملل زده می شود.
فریسن با اشاره به این مطلب که وقتی مردم و ملت ها شروع به حرکت می کنند، موضوع از یک کشور خارج و به موضوعی جهانی تبدیل می شود، افزود: کار بزرگ و اصلی را دولت و مردم ایران انجام می دهند اما هر چه قدر همکاری و ارتباط بهتری داشته باشیم و پیام را بهتر به گوش کشورهای دیگر برسانیم، بهتر می توانیم در زمینه جذب اعتبارات و کمک ها کار کنیم.
7440/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي مهاجران كميسارياي عالي خدمات ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۶۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه اعتماد، علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت با هزینه‌هایی که خودش به زندگی مردم تحمیل می‌کند نمی تواند انتظار داشته باشد تورم، شرایط کاهشی داشته باشد. کدام یک از اقلام که در اختیار دولت است سیر نزولی پیدا کرده است؟ در واقع آنها از یک سری شاخص های مربوط به رشد صحبت می‌کنند اما عملا آنچه در زندگی مردم مشاهده می شود متفاوت است.‌

دولت برای اینکه مصارف و منابع خود را تراز کند قیمت ارز ترجیحی را کاهش می‌دهد طبیعتا آن گرانی به زندگی مردم تحمیل می‌شود. ممکن است در بودجه، تراز منابع و مصارف برقرار شده باشد اما در زندگی مردم، درآمدها و هزینه با یکدیگر همخوانی ندارد به بیان دیگر ما مشکلات را به زندگی مردم منتقل کردیم و در مقابل مردم هم امکان تأمین این کسری را نخواهند داشت.

دولت افزایش حقوق کارگران را نپذیرفت و بدون اینکه نماینده کارگران پذیرفته باشد در نهایت حداقل حقوق را مبنا قرار دادند. این وضعیت در شرایطی است که تورم قیمت های اقلام اساسی به طور جدی احساس می شود و برخی از اقلام حتی از سفره های مردم حذف شده است. علاوه بر این، هزینه درمان، ایاب و  ذهاب و سایر موارد نیز وجود دارد.

به عنوان مثال در شهری مثل تهران، هزینه حمل و نقل حدود ۳۵ تا ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است آن هم در شرایطی که دولت در تأمین منابع مناسب خود برای اداره کشور در بودجه سال ۱۴۰۳، ۵۰ درصد به مالیات افزوده است و نمی تواند این رقم را به همه استان های کشور تعمیم داد. به عنوان مثال وضعیت اقتصادی یک استان وضعیت رو به رشدی دارد اما در مقابل استان دیگری با وجود وسعت و امکانات و ظرفیت، چندان مناسب نیست. برای این استان به عنوان مثال سهم ۳۰ درصدی درنظر می گیرند و ۲۰ درصد سهم را برای استان دیگری که وضعیت اشتغال و اقتصادی بهتری دارد در نظر می گیرند.‌ بنابراین وقتی این ۸۰ درصد در کنار هم قرار می گیرند تورم ۸۰ درصدی به کشور تحمیل می شود و این موضوع، زندگی مردم را متاثر می کند.‌

دیگر خبرها

  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • دیدار مدیران کل امور اتباع و فنی و حرفه‌ای استان قزوین
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • دیدار و گفت‌‌وگوی معاون سیاسی وزارت خارجه ایران با نماینده ویژه پوتین
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه
  • بازدید معاون مدیر منطقه ای برنامه جهانی غذا از یزد
  • دیدار نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با رئیس دیوان عالی کشور
  • استقلال سیاسی کشور ایران بی‌مثال است / تداوم جدی در اجرایی شدن طرح نور