Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای بیان کرد: در سال جاری قصد داریم ضمن توجه بیشتر به تجاری سازی آموزش و ارتباط دانشگاه و صنعت، فعالیت‌های خود را مطابق با آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیمی صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نشست اعضای هیئت علمی دانشجویان و مسئولان دانشکده شریعتی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با رئیس نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، دانشگاه فنی و حرفه‌ای را یکی از دانشگاه‌های بزرگ کشور از لحاظ تحصیلی حضوری عنوان کرد و گفت‌: در حال حاضر ۱۷۳ دانشکده و آموزشکده فنی حرفه‌ای در سراسر کشور فعال هستند، این دانشگاه یکی از دانشگاه‌هایی محسوب می‌شود که با ۵۴ دانشکده مخصوص دختران در قالب تفکیک جنسیتی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صالحی عمران در ادامه با اشاره به جمعیت ۲۳۷ هزار نفری دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای، تصریح کرد: سال گذشته حدود ۳۰۰ هزار ظرفیت برای آموزش مهارتی در کشور ایجاد شد که تنها ۳۵ هزار نفر از این ظرفیت پر شد و به دلیل تغییر نظام آموزشی به نظام ۶، ۳، ۳ حدود دو هزار و ۵۵۰ هزار ظرفیت خالی در دانشگاه داشته ایم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به حضور بیش از ۲۰ هزار حق التدریسی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای، اظهار کرد: هزار نفر از کادر آموزشی این دانشگاه رسمی هستند.   صالحی عمران با اشاره به این که برنامه‌های درسی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در دوره کاردانی تدوین شده است بیان کرد: در حال حاضر ما ۱۰۰۰ رشته کاردانی و ۶۰ رشته کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه فنی و حرفه‌ای داریم.

وی با اشاره به اشتغال بیش از ۷۸ درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای، تاکید کرد: میزان اشتغال فارغ التحصیلان در برخی از رشته‌های فنی و حرفه‌ای گاه به ۱۰۰ درصد نیز می‌رسد.

 ابراهیمی صالحی عمران با بیان این که آموزش عالی کشور ابتدا با دانشگاه تهران آغاز شد، خاطر نشان کرد: در اوایل عمده فارغ التحصیلان دانشگاهی در رده‌های مختلف اداری جذب می‌شدند و تربیت کادر اداری به یک فرهنگ در کشور تبدیل شده بود و ما نیز با شدت به کمبود نیروی انسانی در دوران بعد از انقلاب مواجه شدیم. به همین دلیل نیز دانشگاه‌های ما به منظور تربیت نیروی انسانی توسعه یافتند. در نتیجه امروز با جمعیت دانشجویی بیش از چهار و نیم میلیون و ۲۸۰۰ مرکز آموزش عالی مواجه شدیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با تاکید بر این که هدفمندی آموزش عالی و حرکت به سمت مهارت آموزی امروزه به عنوان یک هدف در کشور پیگیری می‌شود؛ عنوان کرد: تجربه‌های بین‌المللی در عرصه‌های آموزش عالی بیان‌ گر اصلاح این عرصه در کشور بود. اگر چه ما در این زمینه سیاست منفعلانه پیش گرفته و برنامه‌های اصلاح را با تأخیر شروع کردیم، اما یقیناً راه برون رفت از مشکلات فعلی حرکت به سمت مهارت آموزی است. همچنان که در کشور‌های آمریکا و اروپا ۴۰ درصد از آموزش‌های آن‌ها مهارتی هستند.  کشور ما نیز باید به این سمت حرکت کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: بنای ما در سال جاری تجاری سازی آموزش و ارتباط دانشگاه و صنعت است. تلاش می‌کنیم با توجه به ظرفیت ۱۳۰۰ کارگاه و آزمایشگاه فنی و حرفه‌ای بتوانیم در رشد اقتصادی و تجاری سازی علم کمک کنیم. همچنین در این راستا بازنگری برنامه‌های درسی و انطباق آن با نیاز‌های کشور را آغاز کرده‌ایم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۸۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف

تفاهم نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار به‌منظور تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه بین شرکت نفت ایرانول و دانشگاه صنعتی شریف منعقد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تفاهم‌نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار با حضور دکتر موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول منعقد شد.

در این جلسه که با حضور معاون پژوهش و فناوری و برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف همچنین جمعی از معاونین و مدیران شرکت نفت ایرانول برگزار شد، دکتر موسوی طی سخنانی گفت: شرکت نفت ایرانول یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در صنعت روانکار است. وی افزود: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقا کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف اضافه کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقا کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول امضا شد.

در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • فعالیت هنرستان انرژی اتمی هرمزگان از مهر ماه سال جاری آغاز می‌شود
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • مهلت ثبت‌نام آزمون سنجش شایستگی‌های فنی‌‌وحرفه‌ای‌ها تا نهم اردیبهشت
  • مهلت ثبت‌نام آزمون سنجش شایستگی‌های فنی‌ وحرفه‌ای‌ها تا نهم اردیبهشت