Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-06@18:22:25 GMT

چگونه ریسک سرمایه‌گذاری‌ را کم کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۸۳۹۷

چگونه ریسک سرمایه‌گذاری‌ را کم کنیم؟

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، قاسم محسنی درباره علت نوسانات شدید قیمت سهام در بازار سرمایه، اظهار کرد: در این ماه‌ها تغییرات نرخ ارز و رشد تورم سبب رشد قیمت‌ها در بازار سهام شده است. در این بین بعضی از سهم‌ها پتانسیل بیشتری دارند و بعضی پتانسیل کمتری دارند در نتیجه رشد قیمت‌ها به این معنی نیست که رونق اقتصادی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افراد غیر حرفه‌ای که تمایل دارند در یک بازار مولد سرمایه‌گذاری کنند، گفت: افراد غیر حرفه‌ای باید به مشاوران سرمایه‌گذاری مراجعه کنند. همچنین به طور غیر مستقیم از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری به بازار سرمایه وارد شوند. این افراد باید توجه داشته باشند به طور کلی با توجه به نوسانات در متغیرهای اقتصادی، ریسک سرمایه‌گذاری در سهام هم افزایش یافته است.

محسنی با اشاره به کاهش حد اعتباری کارگزاری‌ها در سال گذشته گفت: ما به سازمان پیشنهاد دادیم حد اعتباری کارگزاری‌ها را بر اساس رتبه اعتباری آنها معین کند تا اگر شرکتی رتبه اعتباری بهتر باشد حد اعتباری بیشتری بهتری نیز خواهد داشت.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: کار شرکت‌های رتبه‌بندی، ارزیابی ریسک اعتباری شرکت‌هاست. اگر شرکتی اوراق بهاداری مثل اوراق اجاره یا اوراق مشارکت منتشر کرده و مردم می‌خواهند در اینها سرمایه‌گذاری کنند باید بدانند که این اوراق چه مقدار ریسک دارد تا برای سرمایه‌گذاری در آنها معیار و میزانی داشته باشند.

محسنی تاکید کرد: با رتبه‌بندی اعتباری شرکت‌ها مشخص می‌شود که یک شرکت تا چه حد می‌تواند به تعهدات خود عمل کند.

وی با اشاره به لزوم رتبه‌بندی شرکت‌ها گفت: اگر بانک‌ها رتبه‌بندی شوند می‌توانیم متوجه شویم که بانک در چه حد می‌تواند به تعهدات خود عمل کند در گذشته شاهد این بودیم که برخی از مؤسسات مالی و اعتباری سودهای بالایی را تعهد دادند ولی نتوانستند که به تعهدات خود عمل کنند. یک رتبه‌بندی درست سبب می‌شود که مردم ریسک مؤسسات را در نظر بگیرند و با توجه به آن ریسک، منابع خود را سپرده‌گذاری کنند.

صندوق‌های سهام، درآمد ثابت و مختلط از جمله صندوق‌های سرمایه‌گذاری هستند که شرکت‌های رتبه‌بندی می‌توانند آنها را از نظر ریسک رتبه‌بندی کنند. این رتبه‌بندی‌ها معیار خوبی برای انتخاب بین این صندوق‌هاست.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: سرمايه گذاري ریسک پذیری بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۸۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت

براساس تازه‌ترین رتبه‌بندی آسیایی تایمز، دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای نسبت به سال ۲۰۲۳ در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، جلال شیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: بر اساس آخرین آمار اعلامی نظام رتبه بندی جهانی تایمز در خصوص رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی، دانشگاه تبریز با صعود کم سابقه ۲۸ پله ای در بین دانشگاه‌های آسیایی توانست جایگاه ۱۲۱ آسیا را کسب کند.

وی افزود: بر همین اساس، دانشگاه تبریز با صعود ۱۲ پله ای در بین دانشگاه‌های کشور نسبت به سال گذشته، توانست جایگاه دوم دانشگاه‌های جامع کشور را پس از دانشگاه تهران برای سال ۲۰۲۴ کسب نماید.

شیری گفت: همچنین در مقیاس "درهمکرد"، دانشگاه تبریز پس از دانشگاه های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، تهران و صنعتی شیراز در جایگاه ششم کشوری قرار گرفت.

*اعتبار بالای نظام رتبه بندی بین المللی تایمز

شیری با اشاره به اعتبار بالای نظام رتبه بندی تایمز اظهار داشت: نظام رتبه بندی بین المللی تایمز از جمله نظام های رتبه بندی معتبر است که با استفاده از شاخص های آموزش، کیفیت پژوهش، محیط پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت، و فعالیت ها و همکاری های بین المللی اقدام به رتبه بندی دانشگاه ها می نماید.

دانشگاه تبریز در سال ۲۰۲۴ صعود ۲۰۰ رتبه ای در بین دانشگاه های جهان در نظام رتبه‌بندی بین المللی شانگهای، و نیز صعود ۱۰۰ رتبه ای نظام رتبه‌بندی تایمز (در بین کل دانشگاه های جهان) را نیز تجربه کرده است.

بر اساس این گزارش؛ در لیست ارائه شده  در رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴ ۷۵ دانشگاه  از جمهوری اسلامی ایران حضور داشته اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ