Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس سنديکاي روزنامه‌نگاران عراق و سنديکاي نويسندگان جهان عرب در ديدار با معاون امور مطبوعاتي و اطلاع‌رساني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، ضمن ابراز خرسندي از ملاقات با مديران رسانه‌اي ايران گفت: آمادگي داريم تمام امکانات مادي و معنوي سنديکا را در اين شرايط خاص در اختيار ايران قرار دهيم.
به گزارش روابط‌عمومي معاونت امور مطبوعاتي و اطلاع‌رساني، «مؤيد اللامي» با تاکيد بر گسترش همکاري‌هاي دوجانبه رسانه‌اي ميان ايران و عراق، تصريح کرد: از شرايطي که براي ايران بوجود آمده عميقا ناراحتيم و تا زمان رفع مشکلات، در کنار شما هستيم
رئيس سنديکاي نويسندگان جهان عرب تاکيد کرد: با توجه به شرايط خاص منطقه و نقشه‌هايي براي برهم زدن امنيت و آرامش اين منطقه، امروز بيش از پيش نيازمند همراهي و همکاري هستيم و بايد سطح روابط و همکاري‌هاي خود را افزايش دهيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنين «اياد الجبوري» قائم مقام اللامي و رئيس سنديکاي روزنامه نگاران نجف اشرف نيز، بر تقويت روابط رسانه‌اي دو کشور تاکيد کرد.
بنابراين گزارش، محمد خدادي در اين ديدار دو جانبه بر نقش موثر رسانه‌ها در توسعه ديپلماسي رسانه‌اي و گسترش صلح و ثبات در منطقه تاکيد کرد.
محمد خُدادي ضمن قدرداني از همراهي دولت و ملت عراق با ايران، بر توسعه همکاري‌هاي رسانه‌اي دو کشور و کشورهاي همسايه، منطقه و جهان اسلام تاکيد کرد و گفت: ايران علاقه‌اي به جنگ ندارد و تقويت امنيت کشورهاي منطقه و جهان اسلام را امنيت خود مي‌داند.
وي با اشاره به نقش تعيين‌کننده رسانه‌ها در توسعه ديپلماسي رسانه‌اي و ايجاد صلح و ثبات در منطقه، به رويکرد صلح‌طلبانه ايران در تعامل با کشورهاي جهان اشاره و تصريح کرد: توافق برجام بعد از 5سال مذاکره و امضاي صدهابرگ قرارداد، مويد اين نکته است که ايران، خواهان صلح است و دنيا نيز اين رويکرد را حمايت مي‌کند کما اينکه به جز امريکا و عربستان و رژيم اشغالگر قدس، بسياري از کشورهاي غربي حامي ايران و برجام هستند. وي در همين زمينه افزود: امريکايي‌ها نشان دادند که به هيچوجه قابل اعتماد نيستند و مذاکره با آنها بي فايده است و «برجام» يکي از اسناد اين تجربه تاريخي براي تمام ملت‌هاست که امريکا به هيچ قرارداد و تفاهم بين المللي پايبند نيست.
معاون مطبوعاتي با اشاره مبارزات چندساله ايران با داعش و در عين حال، حمايت‌هاي مالي و تسليحاتي غرب از اين گروهک تروريستي تصريح کرد: شما بهتر مي‌دانيد که اساسا ايران خواستار برقراري صلح و دوستي در دنيا است و با وجودي که قرباني تروريسم است اما در صف اول مبارزه با تروريسم قرار دارد. بر همين اساس بايد فرياد صلح‌طلبي ما به تمام دنيا برسد که رسانه‌هاي منطقه و جهان اسلام مي‌توانند جمهوري اسلامي را در اين هدف، همراهي کنند.
وي افزود: تجربه نشان داده است که آمريکا به کشورهاي ضعيف حمله مي‌کند و چنانچه مردم عراق از خود دفاع نمي کردند، امروز چيزي به‌عنوان عراق مستقل وجود نداشت، انتخابات باشکوهي در آن برگزار نمي‌شد و با چنين کشور روبه توسعه‌اي مواجه نبوديم.
خُدادي با اشاره به اشتراکات فرهنگي و عقيدتي ايران و عراق بر توسعه همکاري‌هاي رسانه‌اي مبتنيِ بر منافع ملي دو کشور تاکيد کرد و گفت: کشور عراق داراي جايگاه برجسته‌اي بين کشورهاي اسلامي است و نقش بسيار تعين کننده‌اي در مناسبات سياسي، اقتصادي و فرهنگي منطقه دارد و بر همين اساس رابطه ديرينه دو کشور مي‌تواند در فضاي نوين اطلاع‌رساني نيز پررنگ‌تر و هدفمندتر باشد.
معاون مطبوعاتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در تشريح بيشتر شرايط منطقه به اقدامات تفرقه‌افکنانه غرب در منطقه اشاره و تصريح کرد: برخي کشورهاي غربي دنبال گسترش تفرقه در منطقه هستند؛ آن‌ها از برادري و همبستگي ما وحشت دارند. بنابراين لازم است رسانه‌ها نيز ملت‌هاي دوکشور را در خنثي‌سازي توطئه‌هاي آمريکا و هم‌پيمانانش ياري کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۰۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه آزادی مطبوعات یونسکو به خبرنگاران فلسطینی رسید

یونسکو جایزه سالانه آزادی مطبوعات را به تمام خبرنگاران فلسطینی که جنگ غزه را پوشش دادند، اهدا کرد.

به گزارش ایسنا، یونسکو، نهاد فرهنگی سازمان ملل متحد، روز پنحشنبه جایزه آزادی مطبوعات را به همه روزنامه‌نگاران فلسطینی که جنگ غزه را پوشش می‌دهند، اعطا کرد.

«الجزیره» نوشت، مدیرکل یونسکو گفت که این جایزه «ادای احترام به شجاعت خبرنگارانی است که با شرایط سخت و خطرناک روبرو هستند.»

به گفته کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران (CPJ) و فدراسیون بین المللی روزنامه‌نگاران (IFJ) بیش از ۱۰۰ خبرنگار و اهالی رسانه، که اکثریت آن‌ها فلسطینی هستند، در هفت ماه نخست جنگ در  غزه که در ماه اکتبر آغاز شد، جان خود را از دست داده‌اند.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه تعداد این افراد را بیش از ۱۴۰ نفر اعلام کرده است.

در حملات رژیم صهیونیستی به غزه، از ۷ اکتبر تاکنون دست‌کم ۳۴ هزار و ۵۹۶ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند و ۷۷ هزار و ۸۱۶ فلسطینی زخمی شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد
  • متن سخنرانی امیرعبداللهیان در اجلاس گامبیا
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • جایزه آزادی مطبوعات یونسکو به خبرنگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • حماس: اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه شوند
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه به جهانیان شوند