Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، کیامرث حاجی زاده عصر یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه در جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده که به ریاست استاندار خوزستان و با حضور مهدی جمالی نژاد، معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و جمعی از مدیران کل استان برگزار شد، اظهار کرد: اولین سیلاب خوزستان در شهرستان مسجد سلیمان رخ داد که حدود ۶۰ خانوار آسیب دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: پس از آن در برخی روستاهای رامشیر، سد مخزنی آب گلم بهبهان، اندیکا، ایذه، دهدز، لالی، سیاه منصور دزفول، میان آب، رفیع، دشت آزادگان و حمیدیه شاهد حضور سیلاب در خوزستان بودیم.

حاجی زاده خاطرنشان کرد: استاندار خوزستان، شورای هماهنگی مدیریت بحران استان و نیروهای مسلح تا هم اکنون درگیر مدیریت سیلاب در هر چهار مرحله پیش بینی، پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان عنوان کرد: قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده علیرغم وجود آب در اراضی زراعی استان، همزمان با کشور تشکیل شد.

حاجی زاده با اشاره به تشکیل جلسات کمیته های هفتگانه قرارگاه به طور مستمر و منظم، عنوان کرد: بازدیدهای میدانی و مستمر از سوی استاندار و اعضای کمیته در روستاهای مختلف مانند روستای مگران سه صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه به علت خشکسالی های گذشته و محدودیت کشتی که وجود داشته است و همچنین به زیرآب رفتن ۲۰۰ هزار هکتار از زمین های زراعی این زمینها باید هر چه سریعتر آماده می شد، گفت: براساس گزارشات رسیده و بازدید های میدانی در شهرستان های شوش، کارون، اهواز، حمیدیه، هویزه، شعیبیه شوشتر، و دشت آزادگان اغلب زمین ها از زیر آب خارج شده اند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان با بیان اینکه تاکید استاندار خوزستان بر آماده سازی اراضی برای کشت تابستانه است، بیان کرد: حدود ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی از آب خارج شده حدود ۸۰ هزار هکتار نیز  در حوزه حمیدیه و دشت آزادگان بطور کامل از آب خارج نشده اند؛ چراکه هنوز آب عبوری در دشتها بالا است و برای این منظور ماشین الات زیادی برای تخلیه آب از مزارع بسیج شده اند تا مزارع را برای ۱۵ خرداد ماه جهت کشت تابستانه آماده کنند.

حاجی زاده ادامه داد: تا کنون ۸۱۱ پرونده برای خسارت کشاورزی در سامانه سجاد ثبت شده، ولی اعتباری از سوی کشور تخصیص داده نشده است؛ همچنین بسته های مورد نیاز خانوارهای ثبت شده نیز در دست پیگیری است.

وی در پایان بیان کرد: تا کنون ۱۱ شهرستان، ۲۵۰ روستا، ۱۸ هزار و ۹۳۶ واحد مسکونی ارزیابی شده است که از این تعداد ۲ هزار و ۸۵۴ مورد نیاز به احداث و ۱۱ هزار و ۴۵۶ مورد نیاز به تعمیر دارد و ۶ هزار و ۶۶ مورد نیز برای لوازم خانگی ثبت شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بحران استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۱۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام هشدار نارنجی برای وقوع تندباد و بارندگی در خوزستان

محمد سبزه زاری مدیرکل هواشناسی خوزستان با توصیف شرایط جوی پیش رو مبنی بر وزش باد متوسط تا شدید و تندباد لحظ‌های از اوایل وقت دوشنبه ۱۴۲۳/۲۰/۱۱ تا اواخر وقت سه شنبه ۱۴۲۳/۲۰/۱۱ در کل مناطق استان گفت: این شرایط موجب خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربستها، تابلو‌های تبلیغاتی و شکستن درختان کهنسال و خسارت به ماشین آلات و محصولات باغی و زراعی می شود.

او می‌گوید: احتیاط در تردد غیر ضروری بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان، اتخاذ تمهیدات لازم توسط مسئولین محترم، اجتناب از پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره و انتقال محصولات کشاورزی به انبار‌های استاندارد در نظر گرفته شود. 

سبزه زاری همچنین با اشاره به تقویت سامانه بارشی و بالا بودن شاخص‌های ناپایداری از اوایل وقت دوشنبه ۱۴۲۳/۲۰/۱۱ تا اواخر وقت سه شنبه افزود: در این مدت شاهد رگبار ورعدوبرق، انتظار ریزش تگرگ در برخی از مناطق از جمله مناطق مرتفع شمالی، شمال شرقی، شرقی و جنوب شرقی و بخش‌های از جنوب استان خواهیم بود.

این مقام مسئول گفت :در این شرایط احتمال لغزندگی جاده ها، اصابت صاعقه، احتمال آبگرفتگی محدود معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال خسارت به سازه‌های موقت ، تاخیر در پرواز و خسارت به محصولات و ماشین آلات کشاورزی وجود دارد.

وی نسبت به عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانهها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیلها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پلها، لایروبی کانال‌ها و آبروها، اجتناب از پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره و انتقال محصولات کشاورزی به انبار‌های استاندارد و احتیاط در رانندگی توصیه کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • اعلام هشدار نارنجی برای وقوع تندباد و بارندگی در خوزستان
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی در خوزستان صادر شد
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • سامانه بارشی جدید در راه جنوب غرب خوزستان