Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@11:50:43 GMT

نوشیدن چه میزان قهوه برای قلب مضر است؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۱۹۲۹

مصرف بالای قهوه آسیب‌زننده است و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ - عروقی را افزایش می‌دهد. آفتاب‌‌نیوز : قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌هاست. با این حال مصرف بیش از اندازه آن برای قلب مضر است. دانشمندان همواره به دنبال یافتن پاسخ این سوال هستند که نوشیدن چه میزان قهوه برای سلامت انسان بی‌خطر است.
میزان مصرف قهوه در سراسر جهان افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش‌های موجود در سال گذشته تنها در ایالات متحده بیش از یک و نیم میلیارد کیلو قهوه به مصرف رسیده است.
آمارها نشان می‌دهد که نیمی از جوانان ۱۸ تا ۲۴ ساله و سه چهارم افراد بالای ۲۵ سال به طور مرتب قهوه می‌نوشند. مصرف متعادل قهوه می‌تواند به سلامت مغز، افزایش طول عمر و کاهش برخی سرطان‌ها منجر شود. در عین حال مصرف بالای قهوه آسیب‌زننده است و خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی‌-عروقی را افزایش می‌دهد.
محققان دانشگاه استرالیای جنوبی واقع در آدلاید با آزمایش ژن‌های ۳۴۷,۰۷۷ نفر در رده سنی ۳۷ تا ۷۳ سال دریافتند که ژنتیک افراد بر رابطه میان میزان مصرف قهوه و خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی‌-عروقی مؤثر است.
سکته در صبح‌ها و سرفه در عصرها؛ آیا زمان بر سلامت ما اثر دارد؟
نتایج یک تحقیق: داروهای ضد فشار خون می‌تواند موجب حمله قلبی شود. خطر ابتلاء به سرطان و بیماری‌های قلبی-عروقی در مادران شیرده کمتر است.
به نظر می‌رسد بزرگسالان می‌توانند روزانه حداکثر ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلی‌گرم کافئین معادل چهار فنجان قهوه دم شده، ۱۰ قوطی کوکاکولا و یا دو نوشیدنی انرژی‌زا مصرف کنند. این میزان در افرادی که دارای بیماری‌های خاص هستند کمتر است.
آنان همچنین دریافتند که افرادی که بین ۴ تا ۶ فنجان قهوه می‌نوشند به میزان کمی در خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی - عروقی هستند. خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی-عروقی با افزایش میزان قهوه مصرفی بالا می‌رود.
در ادامه آنها با بررسی ژنتیک این گروه متوجه شدند افرادی که واریانس ژن خاصی مرسوم به CYP1A2 را ندارند می‌توانند چهار برابر میزان استاندارد قهوه بنوشند؛ بدون آن که در معرض خطر بیماری‌های قلبی - عروقی واقع شوند اما تعداد افراد این گروه در مقایسه به کل جمعیت بسیار اندک است.
مصرف قهوه زیاد با افزایش فشار خون و بالا رفتن ضربان قلب همراه است. به همین علت این دانشمندان توصیه کردند که افراد مصرف قهوه خود را در حد متعادل نگه دارند.
منبع: یورونیوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قهوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۱۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ سلیمانی‌نژاد از افزایش حدود ۵ درصدی مصرف گاز در بخش‌های مختلف خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۳ میلیارد و ۲۶۵ میلیون و ۲۳۷ هزار مترمکعب گاز طبیعی در استان زنجان مصرف شده بود.

وی افزود: مصرف گاز در سال گذشته نسبت به مدت مشابه در سال قبل آن، بالغ بر ۱۵۲ میلیون و ۲۷۰ هزار مترمکعب افزایش داشته است.

مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان ادامه داد: افزایش سالانه تعداد مشترکان گاز طبیعی و ورود مشترکان جدید به چرخه مصرفی از یک سو و بالا بودن الگوی مصرفی مشترکان از سوی دیگر موجب افزایش مصرف گاز در استان نسبت به سال گذشته شده است.

سلیمانی‌نژاد گفت: در یک سال گذشته بیش از ۲۰ هزار مشترک در بخش خانگی، بیش از ۳ هزار مشترک در بخش تجاری و ۲۱۶ مشترک در بخش صنعتی به تعداد مصرف کنندگان گاز طبیعی در استان افزوده، شده است.

وی تأمین ایمن و پایدار گاز مشترکان را از جمله برنامه‌های اصلی شرکت گاز استان زنجان برشمرد و افزود: شرکت گاز زنجان با تلاش شبانه‌روزی در راستای مدیریت پایداری شبکه گازرسانی به دنبال کسب رضایتمندی مصرف کنندگان گازطبیعی در استان است.

دیگر خبرها

  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • بهترین زمان برای مصرف قهوه
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • چگونه می‌توان قهوه نوشید و بی‌خواب نشد؟
  • ضرر‌هایی که نوشیدن قهوه به همراه دارد