Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رشت - ايرنا - استاندار گيلان بر ضرورت اطلاع‌رساني به موقع درخصوص نحوه کاهش ميزان مصرف برق تأکيد کرد و گفت: در صورتي که به ناچار مجبور به قطع برق برخي واحدها شويم، بايد به صورت صحيح اطلاع‌رساني شود تا مشترکان متناسب با آن برنامه‌ريزي کنند.

گزارش عصر يکشنبه روابط عمومي استانداري گيلان به ايرنا حاکيست؛ مصطفي سالاري در ديدار مديرعامل شرکت برق منطقه‌اي استان با اشاره به اينکه متناسب با رشد جمعيت و ميزان مصرف برق در سطح ملي و استاني ظرفيت‌سازي مناسب صورت نگرفته ، اظهار داشت: بايد تلاش کنيم در مديريت و تأمين برق واحدهاي صنعتي، مسکوني و بخش‌هاي اداري تدابير اتخاذ شود تا به آسايش مردم آسيبي وارد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه بخشي از مصرف برق شامل مؤسسات عمومي، دستگاه‌ها، سازمان‌هاي دولتي و حاکميتي است، ادامه داد: در جهت قطع برق درصورت ضرورت بايد با همکاري شرکت توزيع ضوابط مشخصي براي بازه‌هاي زماني تعيين و اطلاع‌رساني شود.
نماينده عالي دولت در گيلان به پيشنهاد مديرعامل برق منطقه‌اي مبني بر تغيير ساعت کار اداره ها در فصل گرما اشاره و خاطرنشان کرد: موضوع تغيير ساعت کار ادارات را به موقع و متناسب با فضايي که شکل مي‌گيرد، مصوب و ابلاغ مي کنيم.
وي تدوين ضوابط مديريت مصرف را يکي از مباحث جدي در انضباط اقتصادي و مالي استان دانست و اظهار داشت: بخش عمده اصلاح الگو و مديريت مصرف براساس اولويت، متوجه حوزه برق، آب، گاز و ديگر انرژي‌هاست که بايد با برنامه به صورت کوتاه مدت تلاش بر کاهش آن داشته باشيم.
استاندار گيلان بر ضرورت اطلاع به شرکت‌ها و واحدهاي توليدي به منظور جلوگيري از آسيب به زيرساخت‌ها و دستگاه‌هاي صنعتي تأکيد و تصريح کرد: بايد بر مبناي يک تقويم مشخص‌ با واحدهاي توليدي رفتار کنيم تا در صورت آسيب، نحوه پاسخگويي به آنان مشخص باشد.
وي خواستار شناسايي اعتبارات و منابع موجود در سطح وزارت نيرو و شرکت توانير براي جذب درخصوص اجراي پروژه‌هاي استان شد و افزود: در اين خصوص با جديت پيگيري و مکاتبه خواهم کرد.
در اين ديدار مديرعامل شرکت برق منطقه‌اي گيلان از ميزان مصرف برق توسط بخش‌هاي عمومي، واحدهاي توليدي و صنعتي و نيز منازل مسکوني در سطح استان گزارشي ارائه و در راستاي مديريت مصرف برق پيشنهاداتي نيز مطرح کرد.
درحال حاضر بيش از يک ميليون و 440 هزار مشترک برق در استان وجود دارد.
7296/2007/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۲۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی درنشست شورای اطلاع‌رسانی استان تأکید کرد: تقویت تشکل‌های مردمی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.

وی افزود: راهبُرد اصلی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای تحقق اهداف است و به‌همین علت از نظر کمی و کیفی به تشکل‌های مردمی توجه می‌شود.

حیدری تصریح کرد: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در دولت سیزدهم نسبت به قبل ۵۰ درصد رشد کمی داشته و از نظر کیفی نیز نظارت‌ها بر انجام فعالیت‌های این سازمان‌ها افزایش داشته است.

حسین‌میرزایی یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم را واگذاری امور به مردم و کمک گرفتن از آنان برای انجام بهتر کارها اعلام و تصریح کرد: در این سال‌ها مشخص شده است که هرجا از ظرفیت و مشارکت مردمی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری استفاده شد، کارها پویاتر پیش رفت.

وی یادآور شد: در دوره‌های گذشته سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در یک نقطه خاص یا یک شهر و تنها در سه یا چهار بخش محدود فعالیت داشتند، در حالی‌که سیاست دولت سیزدهم افزایش فعالیت سمن‌های مردمی در بخش‌های مختلف است که این امر نیاز به اطلاع‌رسانی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری به اجرای ثبت‌نام طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی در استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره و اضافه کرد: در این طرح تمامی ظرفیت و توان گروه‌های مردمی و تشکل‌های اجتماعی برای تحقق مفاد سند تحول دولت مردمی است و سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجرای طرح ملی نهضت اجتماعی و طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی شناسایی می‌شود.

وی گفت: رسانه‌های گروهی در زمینه ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در این سامانه اطلاع‌رسانی مستمر، مرثر و کامل داشته باشند تا سمن‌های فعال در نقاط مختلف استان برای ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

حسین‌میرزایی به اهمیت آگاهی‌بخشی رسانه‌های گروهی اشاره و تأکید کرد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی مهم‌ترین شاخص رسانه‌ها به‌شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری درخواست می‌شود تا کارهای تخصصی در زمینه تحقق این شعار در حوزه‌های مختلف زیر نظر شورای اطلاع‌رسانی استان انجام دهند.

حسین‌میرزایی تشکیل قرارگاه یا کمیته اطلاع‌رسانی در راستای شعار سال را ضروری اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بخش‌های مختلف استان برای اجرایی کردن شعار سال در حال فعالیت هستند و بحث اطلاع‌رسانی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در زمینه این فعالیت‌ها بسیار مهم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901236

دیگر خبرها

  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • قطعی ۲ ساعته گاز در برخی مناطق شهر رضوانشهر
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم