Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا میر سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت هجوم ملخ‌های صحرایی به کشور اظهار کرد: بنابر آخرین آمار تا ۲۷ اردیبهشت، سطح مبارزه شیمیایی با ملخ‌های صحرایی در ۲۵۳ هزار هکتار از اراضی مرتعی ۸ استان کشور صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تاکنون بیشترین مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بوده است.

میر با اشاره به اینکه تاکنون آفت ملخ صحرایی خسارت جدی به باغات و مزارع کشور وارد نکرده است، بیان کرد: علی رغم حجم بالای آفت ملخ صحرایی در ۸ استان کشور، اما اقدامات به موقع سازمان حفظ نباتات و جهاد کشاورزی استان‌ها موجب شده است تا این آفت وارد مزارع و باغات نشود.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: با توجه به حجم آفت ملخ صحرایی در استان ها، وزیر جهاد کشاورزی در هفته گذشته طی ۲ نامه به وزیر کشور و تشریح موضوع خواستار دریافت ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر شدند، از این رو انتظار می‌رود هر چه سریع‌تر اعتبارات و امکانات لازم در اختیار سازمان حفظ نباتات قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: آخرین جزئیات مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی/ احتمال حمله بیوتروریسم ملخ صحرایی در حال بررسی است

وی با بیان اینکه از اوایل بهمن تاکنون ۱۴۵ ریزش در استان‌های جنوبی کشور داشته ایم، افزود: با توجه به پیش بینی‌های فائو و استمرار حجم ریزش ملخ‌های صحرایی  تا پایان شهریور مبارزه در استان‌ها همچنان ادامه خواهد داشت.

به گفته میر، با توجه به پیش بینی افزایش حجم ریزش ملخ‌های صحرایی حداقل باید ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر به موضوع مبارزه علیه آفت ملخ‌های صحرایی اختصاص یابد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه کمبودی در تامین آفت کش مورد نیاز مبارزه علیه آفت ملخ‌های صحرایی نداریم، بیان کرد: با توجه به آنکه تکنیکال ۲ آفت کش مبارزه با ملخ صحرایی از خارج تامین و توسط شرکت‌های تولیدکننده داخل فرآوری می‌شود، از این رو مشکلی در این زمینه نداریم.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات درباره مباحث مطرح شده پیرامون احتمال بیوتروریسم حملات ملخ‌های صحرایی و اظهار نظر فائو در این زمینه گفت: گروهی از نمایندگان فائو برای بررسی موضوع به ایران و عربستان آمدند تا بررسی‌های لازم را انجام دهند، اما تا کنون نتیجه را اعلام نکرده اند و طبق اظهار کارشناسان نتایج قطعی حداقل ظرف یک ماه آینده مشخص خواهد شد.

میر درباره آخرین وضعیت تخصیص اعتبارات به ملخ‌های صحرایی بیان کرد: با توجه به اهمیت مبارزه با ملخ‌های صحرایی، رسانه‌ها باید کمک کنند که با جلب توجه مدیران مربوط، اعتبارات مناسبی به این موضوع اختصاص یابد.

وی درباره آخرین وضعیت مبارزه با هجوم ملخ‌های مراکشی به نوار شمالی کشور گفت: براساس آخرین آمار در نوار شمالی کشور در سطح حدود ۲۵ تا ۲۶ هزار هکتار مبارزه علیه ملخ‌های مراکشی صورت گرفته و این آفت به طور کامل تحت کنترل است.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات در پایان با بیان اینکه ملخ‌های مراکشی آفت بومی کشور است، تصریح کرد: طبق روال همه ساله در این مناطق با آفت ملخ مراکشی روبرو هستیم و امسال به سبب افزایش بارندگی ها، جمعیت این ملخ‌ها افزایش یافته است.

انتهای پیام/

آفت ملخ مراکشی در نوار شمالی کشور تحت کنترل است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۳۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، علی دیانتی معاون بهبود تولیدات گیاهی استان در بازدید از مزارع گندم مرگور با اشاره به مشاهده علائم اولیه آلودگی بیماری زنگ زرد گندم در برخی از مزارع شهرستان، در خصوص پایش مستمر مزارع و مبارزه با زنگ زرد گندم و سایر بیماری های برگی غلات هشدار داد.

  وی ضمن دستور به کارشناسان پهنه جهت حضور و پایش مستمر مزارع برای کنترل به موقع سن در مرحله مادری ادامه داد: با توجه به وزش باد و بارندگی روزهای آتی و مرحله حساس رشدی گندم، رصد بیماری های برگی غلات و در صورت تداوم شرایط مساعد، مبارزه با بیماریها را با جدیت پیگیر شوند.   در ادامه دیانتی افزود: کنترل علف های هرز حاشیه مزارع به منظور جلوگیری از ورود به مزارع و کاهش بانک ژنی علف های هرز آموزش و ترویج داده شود.   این بازدید به منظور پایش، بررسی و نظارت بر روند مبارزه با عوامل خسارتزا گیاهی با حضور مدیر زراعت سازمان و کمیته فنی جهاد کشاورزی ارومیه در منطقه مرگور انجام و توصیه های فنی لازم به کارشناسان پهنه و کشاورزان ارائه شد.   تاکنون  بیش از ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت مضر سن غلات و ۶۸۰۰ هکتار علیه علف های هرز سمپاشی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • آغاز مبارزه با آفت سن گندم در مزارع گرمسار
  • سمپاشی مزارع گندم ارومیه علیه سن غلات و علفهای هرز
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • گندم‌کاران نسبت‌به آفات غافل نباشند/هرکیلو گندم دوروم ۱۸هزارتومان
  • لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • لزوم مبارزه با بیماری زنگ زرد را در مزارع گندم و جو
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران