Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@12:54:02 GMT

فعالیت های هنری باید در خدمت رشد اخلاق و کمال انسانی باشند

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۴۸۷۹

فعالیت های هنری باید در خدمت رشد اخلاق و کمال انسانی باشند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد حسینی شاهرودی شامگاه یکشنبه در دیدار با اصحاب فرهنگ و هنر استان کردستان در سنندج اظهار داشت: هنر و هنرمند در جامعه باید باید در راستای رشد اخلاق و کمال انسانی تلاش کند و زمانی که این مهم عملیاتی و اجرایی شود ولی در نزد خداوند متعال نیز عزیز خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه امروز غربی‌ها به دنبال این هستند که هنر را از مسیر ارزشی و متعال خود دور کنند، افزود: هنرمند باید تلاش کند تا با استفاده از خلاقیت و نوآوری‌های خود در جامعه مردم را به سمت و سوی تقوا و کمال بهتر رهنمون سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به انتقادات شماری از هنرمندان حاضر در این نشست در خصوص بی توجهی به فعالیت‌های فرهنگی و هنری در این استان، یادآور شد: متأسفانه شماری از مدیران در استان نسبت به حوزه فرهنگ بی توجه هستند و من هم این نقد را قبول دارم.

وی گفت: به هر حال رسیدن به صندلی‌های مدیریت یک فرصت ارزشمند در راستای خدمت به مردم و جامعه است ولی متأسفانه امروز عده‌ای در استان کردستان فقط به دنبال راضی کردن یک جناح و یا جریان سیاسی و فکری هستند و این یک آسیب جدی است.

آیت الله حسینی شاهرودی ادامه داد: ما بارها این موارد را در نشست‌های عمومی و خصوصی به دوستان یادآوری کردیم ولی متأسفانه عده‌ای توجه نمی‌کنند و امیدواریم که خداوند متعال آنها را به سمت و سوی اصلاح امورات هدایت کند.

وی در بخش دیگری از این نشست ضمن اشاره به آثار و برکات ماه مبارک رمضان و لزوم بهره‌مندی مردم این فیوضات این ماه عزیز، عنوان کرد: ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن است و قرآن نازل شد تا ما را به سمت و سوی رسیدن به نور و روشنایی هدایت و رهنمون سازد.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: قرآن کریم سراسر حکمت، هنر و زیبایی است و این کتاب ارزشمند و متعالی در همه حوزه‌ها برای زندگی بشر برنامه و راهبرد ارائه کرده است و در صورتی که در آن تأمل و تدبر داشته باشیم بخش زیادی از مشکلات و نارسایی‌های امروز جامعه از بین می‌رود.

وی با بیان اینکه توجه به قرآن باعث سلامت و سعادت جامعه در تمامی حوزه‌ها می‌شود، یادآور شد: باید از تمامی ظرفیت‌ها در جامعه در راستای ترویج علوم قرآنی و همچنین نزدیک کردنم هر چه بیشتر مردم به این کتاب الهی استفاده کنیم.

آیت الله حسینی شاهرودی در بخش دیگری از سخنان خود به آثار و برکات روزه اشاره کرد و افزود: مهمترین ارزش و اهمیت روزه مربوط به تأمین سلامتی بدن انسان است و امروز نیز از جنبه‌های علمی این مهم ثابت شده است.

وی با اشاره به اینکه روز کمک می‌کند تا ما مشکلات نیازمندان را احساس کنیم، بیان کرد: روزه داری در جامعه باعث می‌شود تا افراد به سمت و سوی سعادت و سلامت پیش بروند و به همین دلیل است که معمولاً در این ایام فضای عمومی جامعه سالم‌تر و آرام تر است.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: انتظار می‌رود که در سایه همت جدی مردم و مسئولان و همچنین مشارکت عمومی در جامعه شاهد رشد و ارتقا جامعه به سمت و سوی اهداف متعالی باشیم و بدون شک در این مسیر هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر نقش بسیار مهمی را بر عهده دارند.

در جریان برگزاری این نشست شماری از هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در حوزه‌های مختلف پرداختند.

کد خبر 4621228

منبع: مهر

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در کردستان تجلیل از هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۴۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است

ایسنا/قم رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی، با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین زارعان، در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: معارف و آموزه‌های دینی در سه بخش اعتقاد، اخلاق، احکام و شریعت خلاصه می‌شود؛ بخش احکام و مناسک مورد توجه قرار گرفته، اما به باورها و اعتقادات توجه کمتری شده در حالی که فلسفه دین متکفل آن است.

وی ادامه داد: در بخش پاسخ به شبهات اعتقادی، اندیشمندانی کار کرده‌اند، اما بخش اخلاقیات با توجه به فراگیری و اقبال عموم مردم، کمتر در مقام عمل مورد توجه قرار گرفته است و به وسعت سایر بخش‌ها مهندسی علمی اتفاق نیفتاده است.

زارعان افزود: حوزه‌های علمیه باید به اخلاقیات توجه بیشتری داشته باشند، غیر از مقام دانش، در مقام رفتار و سبک زندگی مشکلات بسیاری داریم. آنچه ما در جامعه انسانی عصر امروز شاهد آن هستیم در فلسطین و ماجرای غزه، بیش از اینکه یک معارضه سیاسی و نظامی باشد یک بداخلاقی در جوامع انسانی است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت بیان کرد: بزرگترین شاخص‌های اخلاقی در جنگ‌های صدر اسلام اتفاق افتاده است، در جریان نهضت عاشورا با توجه به جنگ بودن آن، مباحث اخلاقی زیادی پیش آمد؛ اما در جریان غزه تمام معیارهای اخلاقی زیرپا گذاشته شده تخریب و قتل کودکان و زنان و نسل‌کشی و گرسنگی همگی دایرةالمعارف بی‌اخلاقی در غزه است.

زارعان با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و هم توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

وی اظهار کرد: این موسسه ۱۴ سال در محورهای اخلاقی و تربیتی و رشته‌های مرتبط در حوزه رشد اخلاقی مانند روانشناسی و علوم تربیتی فعالیت داشته و موسسه آموزش اخلاق و تربیت یکی از فعالیت‌های این موسسه (جامع اخلاق و تربیت) است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت تصریح کرد: ۴۰۰ نفر از طلاب سطح ۲ حوزه‌های علمیه با توجه به کیفی‌نگری از طریق آزمون و مصاحبه‌های علمی وارد این موسسه شدند؛ در این موسسه بنا نیست تولید مدرک و جذب حداکثری اتفاق بیفتد بلکه به دنبال کیفیت هستیم.

وی یادآور شد: موسسه در دوره‌های رسمی طلاب سطح ۲ برای مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دارد و در رشته‌های اخلاق اسلامی، مشاوره، روانشناسی اسلامی و تربیت اخلاقی فعالیت دارد؛ دوره‌های فشرده و کوتاه مدت مانند اخلاق اسلامی، مشاوره اسلامی، تربیت مربی کودک و نوجوان، برنامه‌ریزی آموزشی و مدیریت آموزشی به صورت مقطعی نیز در موسسه برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • حرمت‌گزاری به مقام والای استاد، باید بیش و پیش از هر آیینی مدنظر باشد
  • معلم محور تمدن ساز جامعه اسلامی است
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • میانگین مدت خدمت سربازان اعلام شد
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • میانگین دوره خدمت سربازی ۱۴ ماه است
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد