Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد سعدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص واردات مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز صنعت فولاد کشور گفت: ما از سال گذشته درگیر تحریم‌های بانکی شدیم و در هفته‌های پیش نیز صنایع معدنی کشور به لیست تحریم‌های آمریکا اضافه شد اما با این وجود همچنان به کار خود ادامه می‌دهیم.

عضو هیئت رئیسه انجمن فولاد کشور ادامه داد: ما سال گذشته 25 میلیون تن تولید داشتیم که 10 میلیون تن آن صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی ما نیازهای خارجی خود را برای یک بازه زمانی طولانی مدت وارد کردیم، پس این تحریم‌ها نتوانسته خللی در روند عادی تجارت ما ایجاد کند. کشو‌های منطقه به خصوص افغانستان، عراق و ترکمنستان نیز به فولاد ما احتیاج دارند.

وی در خصوص واردات گفت: به رغم تحریم جدید آمریکا، در حال مذاکره با یکی از کشورهای C.I.S برای واردات 300 هزار تن آهن قراضه هستیم و مراحل آن تقریبا نهایی شده  و پیش قرارداد امضا شده است. قرار است بخشی از این خرید را با یک ارز خارجی و قسمت بیشتر آن را به صورت تهاتر کالا انجام دهیم. در برخی کشورها که فروشنده از مجازات تحریم‌ها هراس دارد یک شرکت واسطه از طرف ما این کار را انجام می‌دهد. در کل این معاملات صورت می‌گیرد فقط مقداری هزینه و زمان به پروسه کاری ما اضافه کرده است.

مدیرعامل گروه فولاد البرز غرب در خصوص مشکل مواد اولیه گفت: با وجود آنکه ایران بزرگترین تولید کننده آهن اسفنجی در دنیا است اما شرکت‌های فولادی دوست دارند از آهن قراضه استفاده کنند زیرا برای ذوب مواد افزودنی کمتری می‌خواهد و 20 درصد برق و زمان کمتری مصرف می‌کند اما چون ایران کشور صنعتی نیست، حداکثر قراضه که می‌توان تهیه کرد 2 میلیون تن است که کیفیت پایینی دارد و بیشتر حلبی است در حالی‌که ما حداقل به 10 میلیون تن نیاز داریم.

وی افزود: از طرف دیگر اگر مشکلات بانکی و تحریم‌ها را حل کنیم تجهیزات لازم برای تخلیه قراضه در بنادر به اندازه کافی نداریم.

سعدی با اشاره به اهمیت قراضه برای صنایع فولادی گفت: الان ترکیه آهن قراضه را از آمریکا وارد می‌کند، عراق و افغانستان اجازه خروج این کالا را از کشورشان نمی‌دهند ضمن آنکه بیشتر قراضه آنها جنگی است و خطرات خاص خودش را دارد اما از کشورهایی همچون روسیه و ترکمنستان می‌توانیم وارد کنیم.

عضو انجمن فولاد کشور در خصوص تکمیل زنجیره فولاد کشور گفت: ما همچنان تولید سنگ آهن زیادی داریم و با توجه به شکسته شدن سد در برزیل و تخریب چند معدن بزرگ قیمت جهانی این مواد معدنی بالا رفت و ما از این فرصت استفاده مطلوب را کردیم اما برای اینکه هر چه زودتر به برنامه اصلی که تولید 55 میلیون تن فولاد در سال است برسیم نیازمند تکمیل زنجیره تولید فولاد هستیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران برزیل سنگ آهن فولاد تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۵۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد

کارشناس مسائل جنوب آسیا گفت: ایران به لحاظ قدرت بالای پهپادی و موشکی به کشوری بلامنازع در حوزه نظامی دفاعی در منطقه تبدیل شده و پاکستان تنها کشور دارنده سلاح هسته‌ای در میان کشورهای مسلمان است بنابراین دو کشور توانمندی بالایی را به حوزه کشورهای جهان اسلام خواهند داد.

محمدرضا منافی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به سفر رئیس جمهور کشورمان به پاکستان به تشریح دستاوردهای این سفر به ویژه در حوزه امنیت و صلح پرداخت و اظهار کرد: سفر فعلی آیت الله رئیسی به پاکستان به چند دلیل متفاوت از تمام سفرهای قبلی ایشان و سایر سران جمهوری اسلامی ایران به پاکستان بوده است.

وی افزود: یکی از دلایلی که این سفر را متمایز کرده شرایط کنونی منطقه خاورمیانه و اقدام اخیر ایران در عملیات وعده صادق است که فضای افکار عمومی و رسانه‌ای بسیار بی سابقه‌ای را در پاکستان به دست گرفت و افکار عمومی پاکستان به شدت از این موضوع استقبال کردند و همین موضوع باعث شد که سفر آیت الله رئیسی در یک موقعیت زمانی بسیار خوبی انجام شود.

کارشناس مسائل جنوب آسیا تصریح کرد: همچنین می‌توان گفت به دلیل اتفاقاتی که در یکی دو ماه پیش بین ایران و پاکستان رخ داد و در مدت زمان کمتر از ۴۸ ساعت تنش‌های ایجاد شده برطرف شد، سفر آیت الله رئیسی به پاکستان بسیار مهم ارزیابی می‌شود؛ این سفر می‌تواند تمام آثار تنش موقت بین ایران و پاکستان را به کلی از بین برده و خنثی کند.

وی با اشاره به گفت‌وگوهایی که در طول این سفر بین سران و مقامات دو کشور انجام می‌شود، گفت: این موضوع به امنیت مرزهای ایران و پاکستان کمک می‌کند چرا که شاهدیم هر از چند گاهی امنیت مرزهای بین دو کشور دچار فراز و فرودهایی می‌شود و بر همین اساس می‌تواند شکل بهتری پیدا کند؛ همانطور که شاهدیم طی چند سال اخیر شرایط مرزی دو کشور بهبودی زیادی پیدا کرده است.

منافی ادامه داد: متأسفانه شاهدیم عواملی در سمت پاکستان فعال و وارد ایران شده و عملیات‌های ایذایی انجام می‌دهند که باید اینها کنترل و مهار شوند و مقامات دو کشور اجازه چنین اقدامات ایذایی و تروریستی را در ایران ندهند.

وی ایران و پاکستان را از جمله قدرتمندترین کشورهای منطقه عنوان کرد و افزود: ایران به اذعان تمام جهانیان قدرت بالای پهپادی و موشکی بالایی دارد و به کشوری بلامنازع در حوزه نظامی دفاعی در منطقه تبدیل شده است و عملیات وعده صادق گوشه‌ای از این توان نظامی را نشان داد؛ از سوی دیگر پاکستان تنها کشور دارنده سلاح هسته‌ای در میان کشورهای مسلمان است و ارتش بسیار قدرتمندی دارد؛ بنابراین دو کشور ایران و پاکستان در کنار هم توانمندی بالایی را به حوزه کشورهای جهان اسلام خواهند داد.

کارشناس مسائل جنوب آسیا با بیان اینکه ایران و پاکستان به عنوان دو کشور همسایه همیشه رابط خوبی با هم داشته‌ اند و در حوزه دفاعی نیز همکاری داشته‌ اند، تاکید کرد: رفت و آمدهای مقامات دو کشور نشان می‌دهد که ایران و پاکستان در حوزه مواضع نظامی و دفاعی همسو هستند؛ همچنین رزمایش‌های مشترک دریایی و زمینی که دو کشور هر سال به صورت منظم با همکاری یکدیگر برگزار می‌کنند حکایت از آن دارد که این دو کشور همسو بوده و هر کجا لازم باشد از جمله در حوزه مبارزه با تروریست و مسائل مرزی به صورت مشترک وارد عمل خواهند شد و اجازه نخواهند داد کشورهای ثالث و گروهک‌های تروریستی مشکلی جدی برای دو کشور ایجاد کنند.

کد خبر 747133

دیگر خبرها

  • تولید برگ سبز چای به ۱۴۵ هزارتن می رسد
  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • خوب شدن حال کارگر یعنی خوب شدن حال کشور
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟