Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان های کشور در این نشست از ایجاد و تقویت صمیمیت و همدلی کارکنان گفت و افزود: مهمترین ابزار در کارآمدی یک مجموعه وحدت و همدلی کارکنان است.

حجتی پور گفت: باید با برگزاری نشست های هم اندیشی دیدگاههای کارکنان جهت گره گشایی از مشکلات را بررسی و با خرد جمعی راه حلی برای رفع چالش های پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اقدامات شاخص زندان های های هرمزگان در حوزه های مختلف اشاره کرد و بیان داشت: فعالیت های عمرانی بسیار خوبی در زندان های هرمزگان با هدف نوسازی و بهسازی زندان ها و همچنین کاهش آسیب های اجتماعی انجام شده است.

معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان های کشور با اشاره به صنعتی کردن اشپزخانه زندان های هرمزگان افزود: این اقدام کاری زیربنایی است که در کیفیت غذا و جلوگیری از هدر رفت منابع بسیار تاثیر گذار است.

حجتی پور تصریح کرد: یکی از سیاست های بسیار مهم سازمان زندان ها اجرای ویژه برنامه هایی برای سربازان وظیفه با هدف کاهش آسیب رفتارهای پرخطر در میان آنان است که در این زمینه هم با بهسازی آسایشگاه سربازان وظیفه در زندان های هرمزگان، توجه ویژه ای به پرسنل وظیفه شده است.

وی اظهار داشت: غنی سازی اوقات فراغت سربازان وظیفه با برنامه های حرفه آموزی و فعالیت های فرهنگی و ورزشی از دیگر اقدامات شاخص زندان های هرمزگان در این زمینه است.

معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان های کشور به اقدامات حمایتی از خانواده زندانیان هم اشاره کرد و گفت: در این زمینه هم با حمایت های مادی و معنوی و تحت پوشش قرار دادن خانواده زندانیان نیازمند و ساخت مسکن مناسب برای آنان، زندان های هرمزگان در سطح کشور پیشتاز است.

حجتی پور تصریح کرد: تفاهم نامه زندان های هرمزگان با کمیته امداد و بسیج سازندگی استان که با هدف ساخت مسکن مناسب برای خانواده زندانیان نیازمند منعقد شده است در سطح کشور پیگیری و برای اجرا به سایر زندان ها هم ارسال می شود.

وی با تاکید بر تعاملات برون سازمانی برای جذب کمک های خیران تاکید کرد و افزود: اعتبارات محدود سازمانی جوابگوی نیازهای خانواده زندانیان نیست و باید با جذب کمک های خیران به سمت خدمات دهی بهتر به آنان حرکت کرد.

معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان های کشور هدف و رسالت زندانبانی را اصلاح و تربیت مددجویان عنوان کرد و بیان داشت: برای تحقق این مهم باید برنامه متناسب با شرایط هر استان را تدوین و برنامه های سازمانی را بومی سازی و اجرا کرد.

حجتی پور گفت: برای اجرای این برنامه ها هم باید از مربیان و کارشناسان متخصص در حوزه های مختلف استفاده کرد تا نتیجه مطلوبی به همراه داشته باشد.

در ادامه این نشست حجت الاسلام ربانی معاون اداره کل فرهنگی سازمان زندان های کشور هم خواستار مستند سازی فعالیت های فرهنگی و تقویت برنامه های ستاد اقامه نماز در سطح زندان های استان شد.

علی استادی مدیرکل زندان های هرمزگان هم به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در زندان های استان پرداخت و گفت: همه فعالیت ها در سایه همکاری، روحیه جهادی و ایثارگری همه کارکنان حاصل شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۵۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی و نظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر از کشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.
 
وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری و حمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • شناسایی معلمان نمونه ‌از برنامه‌های ‌مجموعه تعلیم و تربیت کشور است
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری
  • توصیه‌های رئیس دستگاه قضای البرز به شورای شهر کرج
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • سازمان ملل و مجامع بین‌المللی، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند
  • سازمان ملل و مجامع بین‌المللی موجود، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند