Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@19:19:49 GMT

بیمه مرکزی نرخ‌های غیرفنی را نمی‌پذیرد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۷۱۰۲

مساله نرخ شکنی در صنعت بیمه در واقع به پذیرش قراردادهایی با ارزش بسیار کمتر از ریسک قبول شده اشاره دارد. در این رابطه رئیس کل بیمه مرکزی با انتقاد از نرخ‌شکنی ها در صنعت بیمه از شرکت‌های بیمه خواست تا در اقدامی هماهنگ از ارائه نرخ‌های غیر فنی پرهیز کنند.

به گزارش ایسنا، غلامرضا سلیمانی در نشست سندیکای بیمه گران ایران با اشاره به نرخ‌شکنی‌ها در صنعت بیمه اظهار کرد: نرخ‌شکنی، آسیب‌های جدی بر پیکره صنعت بیمه وارد می‌آورد و شرکت‌های بیمه باید در اقدامی هماهنگ و در تعاملی سازنده از ارائه نرخ‌های غیر فنی پرهیز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


۸۵۰ میلیارد تومان سود صنعت بیمه در سال ۱۳۹۶

رئیس کل بیمه مرکزی سود سال ۱۳۹۶ صنعت بیمه را رقمی در حدود ۸۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: موضوع بدهی‌های معوقه، یک خسران جدی در صنعت بیمه است و شرکت‌هایی که با بدهکاران بزرگ صنعت پای میز قرارداد می‌نشینند، به این بحران دامن می‌زنند.

بر اساس گزارش روابط عمومی بیمه مرکزی، سلیمانی با تأکید بر ضرورت تعامل بیشتر بین نهاد ناظر و صنعت بیمه به موضوع کنترل ریسک اشاره کرد و گفت: بیمه مرکزی به عنوان یک بیمه‌گر اتکایی ریسک‌های فاقد منطق اقتصادی و نرخ‌های غیر فنی را نمی‌پذیرد و از مدیران شرکت‌های بیمه نیز انتظار می‌رود هنگام عقد قرارداد به منافع شرکت و سهامداران خود توجه کنند.

وی ضمن استقبال از برپایی به هنگام مجامع شرکت‌های بیمه، ادامه داد: در راستای اجرای طرح مثلثی و همچنین اهمیت موضوع حفظ منافع شرکت‌ها، شخصاً در تمامی جلسات بررسی صورت‌های مالی ارائه شده توسط شرکت‌ها حضور خواهم داشت.

او با اشاره به استفاده برخی از شرکت‌های بیمه از ارزیابان غیرمجاز، گفت: تنها ارزیابانی می‌توانند در صنعت بیمه فعالیت کنند که مجوزهای لازم را از بیمه مرکزی دریافت کرده باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به طرحی از سوی پلیس مبنی بر کاهش ۲ هزار فقره فوتی در سال اشاره کرد و از سندیکای بیمه گران ایران خواست تا با بررسی دقیق و کارشناسی این طرح، در این خصوص تصمیم‌گیری لازم را به عمل آورد.

تبادل با ناجا درباره مطالبات وزارت بهداشت از بیمه‌ها

سلیمانی همچنین با اعلام این مطلب که سندیکا باید ساز و کاری طراحی کند تا شرکت‌های بیمه بتوانند مطالبات معوقه خود را وصول کنند، در خصوص مطالبات وزارت بهداشت از صنعت بیمه از آغاز تبادل دوسویه اطلاعات بین بیمه مرکزی و ناجا خبر داد و ابراز امیدواری کرد با تبادل اطلاعات طرفین بسیاری از مشکلات صنعت بیمه برطرف شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه مرکزی، در پایان این نشست مسائلی نظیر تعیین تکلیف تخفیف‌های دو نیم درصد بیمه شخص ثالث و مشکلات مربوط به بیمه درمان، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، مساله ارائه نرخ‌های غیرفنی مسأله‌ای است که از سال‌های دور در صنعت بیمه وجود داشته است اما آن چیزی که اخیراً باعث مساله شدن این قضیه شده است، بیمه‌نامه‌هایی است که برخی از شرکت‌های بیمه در شهرهای سیلاب زده با ارزشی بسیار کمتر از نرخ واقعی فروخته بودند.

این مساله می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله ضعف مالی شرکت‌ها بروز پیدا کند. به این صورت که برخی از شرکت‌های بیمه برای اینکه حق بیمه‌های بیشتری را جذب کنند خود را زیر بار تعهدات سنگین می‌برند به این امید که آن حادثه هیچ‌وقت اتفاق نیافتد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بيمه مركزي غلامرضا سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۷۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت کنشگر حوزه جمیعت در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مفتح‌زاده در دوره آموزشی تربیت مبلغ و کنشگر جمعیت گفت: بیش از ۲۰۰ نفر از کشنگران جمعیت استان در دوره تربیت مبلغ جمعیت شرکت کردند که بعد از گذراندن دوره مقدماتی و امور تحقیقاتی حداقل ۴۰ نفر برای سپری کردن دوره تکمیلی انتخاب شده و سپس مجوز تبلیغ در حوزه جمعیت را کسب می‌کنند.
او افزود: افرادی که در این دوره شرکت کردند اشخاص فعال در ستاد مردمی جمعیت شهرستان‌ها و ۶۰ نفر از طلاب حوزه‌های علمیه خواهران هستند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این دوره تربیت مبلغ جمعیت است که در سال ۱۴۰۳ مجوز به آنها داده می‌شود، گفت: کنشگر جمعیت اقدام به هوشیارسازی جامعه می‌کند.

مفتح‌زاده تصریح کرد: امروز بحران جمعیت به خصوص در استان مرکزی که جزء چهار استان آسیب‌دیده در حوزه جوانی جمعیت است مورد توجه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • تربیت کنشگر حوزه جمیعت در استان مرکزی
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • ۳۳۱۶ هزار فقره انشعاب جدید فاضلاب در استان مرکزی واگذار شد
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت