Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت خارجه قطر اتهامات مطرح شده از سوی وزیر مشاور عربستان در امور خارجه این کشور علیه دوحه را برای مصرف رسانه‌ای، تمسخرآمیز و تاسف‌برانگیز توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، در اولین واکنش دوحه به اتهامات مطرح شده از سوی عادل الجبیر، وزیر مشاور عربستان در امور خارجه این کشور علیه دوحه، لولوة راشد الخاطر، سخنگوی وزارت خارجه قطر در تماسی تلفنی با شبکه خبری الجزیره از بیان چنین اتهاماتی علیه دوحه در سیاق سخنرانی برای دعوت به اتحاد کشورهای عربی و منطقه، اظهار کرد: از جمله تناقض‌های تاسف‌برانگیزی که در جریان صحبت درباره اتحاد کشورهای عربی و کشورهای حوزه خلیج (فارس) وجود داشت، حمله دوباره علیه قطر  بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راشد الخاطر افزود: به نظر می‌رسد الجبیر فراموش کرده و یا خود را به فراموشی زده که سیاست‌هایی که چهار کشور تحریم‌کننده (عربستان، امارات، بحرین و مصر) از دو سال قبل علیه قطر اعمال می‌کنند همان سیاست‌هایی هستند که اتحاد کشورهای عرب حوزه خلیج فارس را بر هم زد و شکافی را در روابط کشورهای عربی و کشورهای حوزه خلیج فارس ایجاد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه قطر در ادامه تاکید کرد که "اظهارات الجبیر ارزش پاسخ دادن ندارد".

الجبیر روز شنبه در کنفرانس مطبوعاتی در وزارت خارجه این کشور مدعی شد: قطر یکی از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج (فارس) است اما از سال ۱۹۹۵ به کشورهای عضو این شورا اهانت کرده و ما هرگز به قطر اجازه نخواهیم داد از افراط‌گرایی و تروریسم حمایت کرده و در امور داخلی ما دخالت کند.

او تاکید کرد که ریاض هرگز به دوحه اجازه نخواهد داد از تریبون‌های رسانه‌ای خود برای تحریک به خشونت استفاده کند.

عربستان از پنجم ژون ۲۰۱۷ که روابط خود با قطر را قطع و مرزهای زمینی خود با این کشور را مسدود کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عادل الجبیر قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۷۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنشی به ادعاهای عجیب هسته‌ای کریمی قدوسی

رییس فراکسیون مستقلین مجلس گفت: اظهارنظرهای خلاف اهداف فناوری هسته ای کشورمان، دانسته یا ندانسته کمک به آن جریان بین المللی است که می خواهد ایران‌هراسی را ترویج کند و برخورد امنیتی با کشور ما داشته باشد.

غلامرضا نوری قزلجه رییس فراکسیون مستقلین مجلس، در پاسخ به سوالی پیرامون برخی اظهارنظرهای مطرح شده اخیر با محتوای «تغییر دکترین نظامی کشور و یا اشاره به انجام آزمایش در حوزه تسلیحاتی که غیرمستقیم اشاره به استفاده نظامی از فناوری هسته‌ای دارد»، گفت: با توجه به نیاز کشور در زمینه‌های انرژی، پزشکی، کشاورزی، صنعتی و ... برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران کاملا صلح آمیز و تحت نظارت مستمر و داوطلبانه ایران از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش می‌رود.

وی در گفتگو با ایلنا، تصریح کرد: اگر یک زمانی اظهاراتی برخلاف این مساله صورت گیرد به نظر می‌رسد یا از روی بی اطلاعی است یا از عدم اشراف به موضوع حرام بودن شرعی و اخلاقی استفاده از این فناوری برای مصرف تسلیحاتی.

نوری قزلجه خاطرنشان کرد: معتقدم که فناوری هسته‌ای در کشور ما در مسیر صلح آمیز و با هدف رفع نیازهای داخلی کشور در توسعه و پیشرفت در حوزه های مختلف در حال فعالیت است و قطعا هم کشورهای دوست و همسایه از نعمات این دستاوردهای قابل توجه و ارزنده ای که کشور ما دارد و خواهد داشت در حوزه های اقتصادی، صنعتی، کشاورزی و پزشکی بهره مند خواهد شد.

وی افزود: کشور ما در جهت تامین امنیت غذایی یا تامین داروها و درمان های بر پایه پزشکی هسته ای این فعالیت را دنبال می کند و الان هم صنعت هسته‌ای خیلی کاربردی بوده و بخش کاربری این صنعت هم به سرعت دارد توسعه پیدا می‌کند و حتما هم به کشور کمک خواهد کرد، همه این فعالیت ها در کشور ما در مسیر صلح آمیز است.

رییس فراکسیون مستقلین مجلس تاکید کرد: به هر حال یک سری بدخواهان در دنیا هستند که توسعه و پیشرفت ایران را بر نمی تابند و سعی می کنند از هر فرصت و بهانه ای برای تحت فشار قراردادن کشور ما استفاده کنند؛ ولی آنچه که اهمیت دارد و برای جامعه بین‌الملل قابل قبول است شاید نگاه و نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی است که فعالیت های کشور ما تحت نظارت آن ها است و صلح آمیز بودن صنعت هسته ای ما را تایید می کنند.

نوری قزلجه در پاسخ به این سوال که «این نوع اظهارنظرها چه آسیب و خدشه‌ای به جایگاه دستگاه دیپلماسی کشور وارد می‌کند؟»، گفت: من معتقدم که اظهارنظرهای خلاف اهداف فناوری هسته ای کشورمان دانسته یا ندانسته کمک به آن جریان بین المللی است که می خواهد ایران هراسی را ترویج کند و برخورد امنیتی با کشور ما داشته باشد و کار دستگاه دیپلماسی کشور را برای دفاع از مواضع به حق جمهوری اسلامی ایران با سختی مواجه می‌کند.

دیگر خبرها

  • ترکیه به تلاش برای توقف جنگ وحشیانه علیه غزه ادامه می دهد
  • انعکاس به موقع رسانه‌ها در پاسخ سخت ایران به اسراییل
  • طرح ادعاهای بی‌اساس علیه دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو
  • زیر تیغ
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد
  • واکنشی به ادعاهای عجیب هسته‌ای کریمی قدوسی
  • ایران ادعاهای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری را قویاً رد کرد