Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@15:28:28 GMT

رنگ‌های نانویی جایگزین مناسب رنگ‌های کوره‌ای

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۷۶۶۳

رنگ‌های نانویی جایگزین مناسب رنگ‌های کوره‌ای

تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت فام گستر ماهان گفت، به دلیل مزیت‌های موجود در رنگ‌های نانویی، این رنگ‌ها جایگزین مناسبی برای رنگ‌های کوره‌ای رایج خواهند بود.

به گزارش روزدوشنبه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ،فام گستر ماهان یکی از تولیدکنندگان رنگ‌های نانویی است که محصولات متنوعی در بخش رنگ‌های تقویت شده با فناوری‌نانو به بازار عرضه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی معتقد است با توسعه فناوری رنگ‌های نانویی و ایجاد خواص متنوع در سطح، صنایع استقبال بیشتری از رنگ‌های نانویی خواهند کرد.
صالح آقایی مدیرعامل این شرکت درباره روند رو به رشد بازار رنگ‌های نانویی گفت: تا پیش از ظهورفناوری ‌نانو، رنگ‌های کوره‌ای در بازار پیشتاز بودند اما طی چند سال گذشته با حضور رنگ‌های نانویی، جایگاه رنگ‌های کوره‌ای متزلزل شده است.
وی درباره ویژگی‌های مثبت رنگ‌های نانویی این شرکت افزود: رنگ نانویی تولید شده در این شرکت توانسته بسیاری از مشکلات وموانع موجود درخواص فیزیکی رنگ را برطرف سازد. مقاومت حرارتی بالا تا سقف 300 درجه سانتی‌گراد، چسبندگی و مقاومت در برابر بخش‌پذیری چندین برابر پوشش‌های مورداستفاده کنونی، مقاومت در برابر ضربه و انعطاف‌های تدریجی و ناگهانی، مقاومت در برابر خوردگی براساس استانداردهای مهندسی خوردگی تا سقف 1100 ساعت مقاومت در حالت اسپری، بهبود شرایط انبارداری و برطرف شدن پدیده‌هایی نظیر کلوخگی رنگ و سیالیتی بالای رنگ از جمله مزیت‌های رنگ‌هایی نانویی است که می‌تواند جایگاه این نوع رنگ‌ها را در بازار تثبیت کند.
وی معقتد است که استفاده از این رنگ‌ها می‌تواند میزان جذب گردوغبار روی سطح را به شدت کاهش دهد، همچنین رنگ‌پریدگی سطح در طول زمان در صورت استفاده از رنگ‌های نانویی به حداقل می‌رسد، بنابراین برای مصرف‌کننده رنگ‌های نانویی جذابیت بیشتری نسبت به رنگ‌های کوره‌ای رایج دارند.
وی درباره بازار هدف این رنگ‌ها گفت: مشتریان ما شرکت‌های بزرگ مصرف‌کننده رنگ نظیر قطعه‌سازان، تولیدکننده‌های لوله‌های انتقال آب و گاز و تولیدکنندگان ترانس‌های برق هستند. همچنین به دلیل مقاومت حرارتی بالای رنگ‌های نانویی، از این رنگ‌ها در درهای ضدسرقت و ظروف تفلون نیز استفاده شده است.

*** استفاده از فناوری داخلی برای تولید رنگ نانویی
آقایی افزود: هنوز قیمت رنگ‌های نانویی اندکی از رنگ‌های کوره‌ای رایج بالاتر است که با توسعه این فناوری وکاهش قیمت رنگ‌های نانویی در آینده نزدیک، بازار رنگ‌های نانویی افزایش قابل توجهی خواهد داشت. این شرکت پیش از این برای تولید رنگ‌های نانویی از مواد اولیه آلمانی و ایتالیایی استفاده می‌کرد که اخیرا با ایجاد توانمندی تولید این مواد در داخل کشور، موفق به خرید از شرکت‌های ایرانی شده‌ایم که این امر می‌تواند به کاهش قیمت و افزایش کیفیت رنگ‌های نانویی کمک شایانی کند.
مدیرعامل شرکت فام‌گستر ماهان فروش سال گذشته این شرکت را در بخش رنگ‌های نانویی 300 تن اعلام کرده و امیدوار است که افزایش دامنه استفاده از این رنگ‌ها در صنعت، در آینده افزایش یابد.
علمی ** 9340**1485

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي رنگ نانويي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۷۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • پایان عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • فناوری در خدمت جنایت
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد
  • این مرد با چنگ و دندان شغلش را حفظ کرده است | در کوچه درختی چه می گذرد؟
  • نفت کوره قاچاق در هامون کشف شد