Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@13:11:00 GMT

‌پیگیر بازگشت فولاد به چرخه تولید هستیم

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۷۷۶۵

‌پیگیر بازگشت فولاد به چرخه تولید هستیم

‌رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با تأکید بر جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی استان، گفت: به دنبال تمام واحدهایی که هنوز نمرده‌اند، می‌رویم و مشکلات آنها را به ترتیب پیگیری می‌کنیم.

‌حمیدرضا متین در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بازگشت واحدهای تعطیل به چرخه تولید، اظهار کرد: در حال پیگیری بازگشت فولاد به چرخه تولید هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: شرکت "کیان کردسا"ی ملایر که اولین تولیدکننده نخ‌های صنعتی تایر در استان همدان است یکی از واحدهای پر سرو صدای همدان در چند وقت اخیر بوده که در دستور کار قرار داده شد تا ظرف ۲ ماه آینده به تولید برگردد.

متین از بازگشت واحد تولید گرافیت فیلتر تسویه آب به چرخه تولید خبر داد و افزود: شرکت پاک چینی که تولیدکننده گرافیت تسویه آب است به چرخه تولید برگشته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با تأکید بر اینکه کاهش واردات باعث رونق تولید شده است، خاطرنشان کرد: با کاهش واردات تولید داخل رونق خاصی پیدا کرده است، به طوری که واحدهای گونی‌بافی همدان در گذشته با ۲۰ درصد ظرفیت کار می‌کردند، امروز با ۹۰ درصد ظرفیت خود تولید دارند.

بدهی کارخانه خوش نوش به تأمین اجتماعی تعیین تکلیف می‌شود

وی درباره کارخانه "خوش نوش" همدان نیز یادآور شد: این کارخانه به کار خود ادامه می‌دهد و فروش خوبی هم دارد اما قرار شده مشکل این واحد با سازمان تأمین اجتماعی تعیین تکلیف شود.

متین با بیان اینکه کارخانه خوش نوش به بهانه تسویه حساب بیمه تعدادی از کارگران خود را تعدیل کرده است، افزود: تمدید کارت بازرگانی منوط به تسویه حساب بیمه است و این شرکت به این بهانه ۲۷ نفر از کارگران خود را تعدیل کرد اما مجدد ۱۷ نیروی جدید استخدام کرد.

وی با اشاره به اینکه براساس گفته مدیرعامل شرکت "خوش نوش" این کارخانه از قبل به سازمان تأمین اجتماعی بدهکار بوده است، عنوان کرد: مبلغ اصلی بدهی خوش نوش به تأمین اجتماعی یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون بوده که بخشی از بدهی فعلی این شرکت جریمه بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه موضوع شرکت خوش نوش در ستاد تسهیل استان مطرح و بررسی شده است، اظهار کرد: این‌طور که می‌بینیم سازمان تأمین اجتماعی برنده است.

کارخانه کیوان بدهی سنگینی ندارد

متین درباره وضعیت کارخانه "کیوان" همدان نیز گفت: این کارخانه مشکل خاص و بدهی سنگینی نداشته و می‌تواند تولید خود را افزایش دهد اما متأسفانه این کار را نمی‌کند.

وی با اشاره به بدهی مالیاتی شرکت کیوان، ادامه داد: این کارخانه مالیات خود را پرداخت نکرده است درحالیکه نیاز مالی نداشته و از وضع مالی خوبی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: کارخانه کیوان همدان ۳۵ نفر از نیروهای خود را تعدیل کرده که در جلسه‌ای که در حضور دادستان داشتیم این کارخانه موظف شد تا پایان تیرماه این ۳۵ نفر را به کار برگرداند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به اینکه چرم شهباز همدان وضع مناسبی دارد، گفت: چرم شهباز مشکل محیط زیستی دارد و به همین دلیل در را باز نمی‌کند اما تولید آن همچنان انجام می‌گیرد.

متین بیان کرد: در حال حاضر چرم گران شده و صادرات خیلی به صرفه شده است، بنابراین وضعیت چرم شهباز آنطور که به نظر می‌رسد بد نیست.

وی با تأکید بر اینکه کشش پذیری صادرات چرم بالا رفته است، افزود: وضعیت چرم در استان نسبت به سال‌های گذشته خیلی بهتر شده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۷۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معدن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) از بهره‌برداری قریب‌الوقوع فاز نخست کارخانه سرب و روی مهدی‌آباد به عنوان بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور، تا پایان خرداد ۱۴۰۳ با حضور مقامات رسمی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا موثقی‌نیا، در حاشیه یک مراسم معدنی، با بیان اینکه فاز نخست طرح احداث کارخانه‌های فرآوری سرب و روی مهدی‌آباد با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزارتن کنسانتره روی سولفیدی در مراحل نهایی تست گرم است، اظهار کرد: در حال حاضر تولید کنسانتره به صورت آزمایشی در این کارخانه در حال انجام است و به‌زودی با رفع ایرادات جزئی در بخش سیستم‌های کنترلی کارخانه، تنظیم و کالیبراسیون سیستم‌های ابزار دقیق، خط تولید به صورت پیوسته محقق خواهد شد.

رئیس هیات‌عامل ایمیدرو ضمن اشاره به سرمایه‌گذاری قابل توجه بخش‌خصوصی در طرح ملی احداث کارخانه‌های فرآوری سرب و روی مهدی‌آباد تصریح کرد: در این طرح، بخش‌خصوصی ۱۰۰ها میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده که بخشی از این سرمایه‌گذاری، مربوط به ایجاد زیرساخت‌ها بوده است.

وی خاطرنشان کرد: آماده‌سازی معدن با بیش از ۱۰۰ میلیون تن پیش باطله‌برداری، تامین آب با ظرفیت ۱۰۰ لیتر بر ثانیه از محل تصفیه‌خانه شهر یزد در فاصله ۱۰۰ کیلومتری، تامین برق با احداث پست ۴۰۰/۱۳۲/۳۳ کیلوولت و ایجاد خط انتقال ۱۳۲ کیلوولت به طول ۲۷ کیلومتر، از اقدامات بخش‌ خصوصی در این زمینه بوده است.

موثقی‌نیا ضمن اشاره به هدف نهایی طرح احداث کارخانه‌های فرآوری سرب و روی مهدی آباد، گفت: تولید سالانه ۴۰۰ هزار تن کنسانتره روی با عیار حداقل ۳۵ درصد به عنوان محصول اصلی و نیز تولید ۸۰ هزارتن کنسانتره سرب- نقره با عیار ۶۰ درصد سرب به‌ عنوان محصولات جانبی، در دو فاز بعدی پیش‌بینی شده است. از دیگر نکات مثبت این پروژه اشتغال بالغ بر  ۶۰۰ نفر از متخصصان و نیروی‌های اغلب بومی در مجموعه سرب و روی مهدی‌آباد، است.

گفتی است معدن سرب و روی  مهدی‌آباد در استان یزد، با دارا بودن بیش از ۷۰۰ میلیون تن ذخیره زمین‌شناسی سرب و روی و حدود ۱۷۰ میلیون تن ذخیره قابل استخراج، دومین ذخیره جهان محسوب می‌شود و با این پشتوانه توانسته بزرگ‌ترین پروژه تولید کنسانتره روی خاورمیانه را در دل خود جای دهد.

این معدن قرار است در سه فاز در مجموع به ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تن کنسانتره روی به همراه ۸۰ هزار تن کنسانتره سرب-نقره دست پیدا که اکنون فاز نخست آن مراحل انتهایی را طی می‌کند.

با راه‌اندازی تنها فاز نخست این پروژه عظیم، بزرگترین کارخانه فرآوری سرب و روی کشور متولد خواهد شد. در این مرحله، سالانه با ورودی دو میلیون تن خاک معدن، ۲۰۰ هزار تن کنسانتره سولفیدی با عیار۳۵ درصد روی تولید می‌شود.

پیش از این، حمیدرضا حمایت- مدیر مجتمع سرب و روی و باریت مهدی آباد و مجری طرح جامع سرب و روی کشور- ضمن اشاره به قرارگیری ۷۵ درصد از ذخایر قابل استخراج سرب و روی کشور در مهدی‌آباد خاطرنشان کرده بود: ظرفیت کارخانه‌های تولید شمش روی کشور ۴۹۰ هزار تن و تولید واقعی شمش حدود ۲۲۰ هزار تن است که با ورود مهدی آباد به عرصه تولید و بهره‌برداری از فازهای سولفیدی مهدی آباد، بخش اعظم ظرفیت خالی کارخانه‌های تولید شمش روی کشور (حدود ۱۴۰ هزار تن) پوشش داده خواهد شد.

وی در خصوص تامین زیرساخت های اصلی این پروژه گفته بود: اجرای طرح تأمین آب کارخانه مهدی‌آباد با احداث خط لوله‌ای به طول ١٠٠ کیلومتر از محل تصفیه خانه شهر یزد پیش‌تر راه‌اندازی شد، که بزرگترین طرح انتقال پساب کشور به صنعت محسوب می‌شود. 

حمایت همچنین ضمن اشاره به اهمیت استفاده از تولیدات ملی تصریح کرد: در همین راستا در این واحد صنعتی و معدنی حتی الامکان از تجهیزات بومی و ساخت داخل استفاده شده است، به طوری که ۶۰ درصد از کل تجهیزات استفاده شده در این طرح از تولیدات داخلی بوده و همچنین تجهیزات خارجی تامین شده از بهترین برندهای مطرح در دنیا هستند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • رئیس قوه قضائیه: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)