Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود رفعتی، رئیس دپارتمان داوران فدراسیون فوتبال تأکید کرد، این فدراسیون به دنبال راه‌اندازی سیستم VAR برای فصل پیش رو با کمترین هزینه ممکن است. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۸ ورزشی فوتبال ایران نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، داود رفعتی با بیان این مطلب اظهار داشت: روند آماده‌سازی سیستم VAR در حال انجام است و مهمترین بخش آموزش داوران است که زمان زیادی می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به زودی یک سیستم خریداری و در مرکز ملی فوتبال نصب خواهد شد. با توجه به هزینه بالای تجهیزات این تکنولوژی، ما هنوز امیدواریم که یک شرکت داخلی بتواند این سیستم را راه‌اندازی کند، ولی به هیچ عنوان از شرکت هوکای آلمان تجهیزات این سیستم خریداری نخواهد شد، چون مقرون به صرفه نیست.

رئیس دپارتمان داوران در ادامه بیان کرد: نزدیک به 10 برند برای VAR وجود دارد که فیفا و بورد بین‌المللی آنها را به فدراسیون فوتبال معرفی کرده‌اند. بر همین اساس باشگاه‌ها نیز باید همان برندی را وارد کنند که فدارسیون وارد می‌کند، زیرا وقتی نمایندگان فیفا برای بازرسی می‌آیند باید سیستم‌ها از یک برند باشند که عملکرد یکسانی هم داشته باشند. در بحث مالی واردات سیستم‌ها، کمیته داوران هیچ نقش و دخالتی نخواهد داشت و فقط ناظر به مسائل فنی آن است. آنچه مسلم است تمام ورزشگاه‌ها باید با محوریت فدراسیون و سازمان لیگ یک سیستم واحد داشته باشند.

رفعتی درباره همکاری باشگاه‌ها گفت: فدراسیون فوتبال آمادگی این را دارد که برای لیگ نوزدهم سیستم ویدئو چک را راه‌اندازی کند که آن هم منوط به همکاری باشگاه‌هاست. با مدیران عامل باشگاه‌ها جلسه گذاشتیم تا آنها را با روند راه‌اندازی این تکنولوژی آشنا کنیم که متأسفانه شش تا هفت باشگاه در این نشست حاضر شدند. مجدداً از طریق سازمان لیگ نامه‌نگاری می‌کنیم و آنها را دعوت خواهیم کرد. این پروسه هر چقدر بیشتر طول بکشد، مطمئناً دیرتر نیز راه‌اندازی خواهد شد. مهمترین بحث راه‌اندازی این تکنولوژی آموزش داوران است که آن هم به موقع انجام خواهد شد.

وی افزود: برای تأیید تست‌های آنلاین طبق توافقی که با بورد بین‌المللی فیفا داشتیم. یکی از کارشناسان آسیایی مانند فرهاد از ازبکستان یا سوبخیدین از مالزی به ایران می‌آید و نیازی به کارشناسان اروپایی نیست. تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا با کمترین هزینه این سیستم را برای فصل جدید آماده کنیم. ما هنوز هم امیدواریم که یک شرکت داخلی هم بتواند همانند نمونه خارجی این سیستم را بسازد.

رئیس دپارتمان داوران در پایان با بیان اینکه VAR اشتباهات داوری را به صفر نمی‌رساند، اعلام کرد: طبق آمار فیفا، صحت تصمیمات داوران در فوتبال دنیا 93 درصد بوده که با سیستم کمک داور ویدئویی به 98 درصد می‌رسد، یعنی دو درصد امکان اشتباه باقی می‌ماند و ممکن است داوری که پشت سیستم است یا خود داور بازی که در مانیتور صحنه را بازبینی می‌کند، اشتباه کنند و این‌طور نیست که این سیستم اشتباهات را به صفر برساند، اما تمام تلاش VAR این است که اشتباهات داوران، به ویژه اشتباهات تأثیرگذاری را که در محوطه جریمه اتفاق می‌افتد، کمتر کند.

شکایت رفعتی از معاون باشگاه استقلال به کمیته انضباطی

 

انتهای پیام/

R39383/P/S3,27/CT12 واژه های کاربردی مرتبط فدراسیون فوتبال ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال ایران فدراسیون فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل

سعید پرشی سرپرست معاونت نگهداری و تعمیرات نیروگاه رامین  گفت: دستگاه جت پرشر از جمله دستگاه‌های مهم مورد استفاده جهت از بین بردن رسوبات درون تیوب‌ها و لوله‌های کندانسور‌ها و مبدل‌های حرارتی با استفاده از فشار بالای آب می‌باشد که در موارد ضروری از آن استفاه می‌شود.

او افزود:کندانسور‌ها از تجهیزات مهم و حساس نیروگاه می‌باشند که وظیفه تبدیل بخار خروجی از توربین به آب جهت استفاده مجدد در فرآیند تولید را به عهده دارند که این تجهیز به مرور زمان دچار رسوب گذاری و مسدودی لوله‌ها و نهایتا باعث کاهش خلاء و کاهش تولید برق می‌شوند.

سرپرست معاونت نگهداری و تعمیرات نیروگاه رامین  ادامه داد: با توجه به اهمیت این تجهیز، با همت و تلاش متخصصان نیروگاه اقدام به بازسازی و رفع چالش‌های فنی یک دستگاه جت پرشر دیزل مستعمل تیپ ۲۲۵ z و همچنین بهینه سازی تغییر سیستم خنک کنندگی پلانجر‌ها از آب به روغن و استفاده از subass group guide sleeve مدرنیزه در هد پمپ نمودیم که هم اکنون نیز آماده بهره برداری و استفاده جهت رسوب زدایی کندانسور‌ها است.  

آقای پرشی می‌گوید:  هزینه خرید دستگاه مشابه را حدود ۱۵ میلیارد تومان و هزینه بازسازی این دستگاه مستعمل طبق مبلغ پیشنهادی پیمانکار حدود ۳ میلیارد تومان بوده که متخصصان نیروگاه رامین با صرف هزینه ۳۲۰ میلیون تومانی توانستند این دستگاه را بازسازی کنند که این امر سبب صرفه جویی بیش از ۲/۵ میلیارد تومان شده است.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • تعیین تیم های داوری لیگ برتر با تایید کارگروه صیانت
  • داوران بازی‌های جام حذفی مشخص شدند
  • چطور با خرید در شیشه ای اتوماتیک و دزدگیر اماکن با هزینه کم، امنیت را بالا ببرید؟
  • اعلام آرای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال
  • اسامی داوران حاضر در یورو 2024 اعلام شد