Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@07:08:37 GMT

کسب رتبه برتر 12 موزه استان اصفهان

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۸۱۵۷

کسب رتبه برتر 12 موزه استان اصفهان

خبرگزاري آريا- همزمان با روز جهاني موزه و هفته ميراث فرهنگي 12 موزه استان اصفهان رتبه برتر را کسب کردند.
به گزارش خبرگزاري آريا، مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اصفهان با بيان اينکه همزمان با روز جهاني موزه و آغاز هفته ميراث فرهنگي با توجه به مشارکت موزه هاي استان اصفهان در رقابت کسب عنوان موزه هاي برتر کشور که به همت مديريت حوزه موزه هاي اداره کل و توسط کميته ملي موزه هاي ايران(ايکوم) برگزار شد گفت: 12 موزه دولتي بزرگ، کوچک و همچنين خصوصي استان اصفهان رتبه هاي اول، دوم و سوم را در کشور کسب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فريدون الهياري افزود: موزه خصوصي موسيقي اصفهان دو عنوان برتر در شاخص اعمال استانداردهاي فني و توسعه فيزيکي و همچنين شاخص بازديد دريافت کرد ، موزه خصوصي خلاقيت و معماري نيز با کسب يک عنوان برتر در شاخص آموزش و کسب رتبه سوم در شاخص پژوهش در کشور داراي رتبه برتر شد.
وي گفت: موزه خصوصي رهگشاي شهر بادرود نيز با کسب عنوان برتر در شاخص معرفي آثار در کشور داراي رتبه اول شد ، همچنين موزه خصوصي و مردم شناسي گزوبرخوار نيز داراي رتبه دوم در شاخص گردآوري اشياء موزه اي شد.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اصفهان گفت: همچنين موزه تنوع زيستي و فرهنگي شهرستان سميرم نيز داراي رتبه دوم کشوري در شاخص تلاش براي بقا شد و موزه علوم و فنون شهرستان آران و بيدگل نيز رتبه دوم در شاخص معرفي جهاني را از آن خود کرد و موزه خصوصي کتب و نسخ خطي پبده در شهر فولاد شهر نيز رتبه سوم در معرفي جهاني را کسب کرد.
مدير کل ميراث فرهنگي استان اصفهان با اشاره به کسب رتبه برتر موزه هاي کوچک دولتي استان گفت: در بخش موزه هاي دولتي کوچک، موزه مردم شناسي شهر "برزک" موفق به کسب عنوان برتر کشوري در شاخص پژوهش، کسب رتبه دوم در شاخص بازديد و کسب رتبه سوم در شاخص معرفي در کشور معرفي شد.
الهياري افزود: موزه مردم شناسي شهر ميمه نيز با کسب رتبه اول در شاخص پژوهش، کسب رتبه دوم در شاخص بازديد و کسب رتبه سوم در شاخص معرفي آثار در سطح کشور معرفي شد، همچنين موزه عصار خانه شاهي نيز موفق به کسب رتبه دوم کشوري در شاخص آموزش و موزه مرکز اسناد دانشگاه اصفهان نيز موفق به کسب رتبه سوم در شاخص اعمال استاندارد فني و توسعه فيزيکي شد.
وي با اشاره به موزه هاي بزرگ دولتي گفت: موزه هنرهاي تزئيني اصفهان نيز در اين رقابت موفق به کسب رتبه دوم کشوري در شاخص هاي معرفي آثار موزه اي به کودکان و نوجوانان و گردآوري آثار و همچنين موفق به کسب رتبه سوم کشوري در شاخص هاي آموزش و معرفي شد، همچنين مجموعه جهاني کاخ چهلستون نيز موفق به کسب رتبه سوم کشوري در شاخص نگهداري و حفاظت از آثار و اشياء موزه اي شد.
فريدون الله ياري افزود: 12 موزه استان در 13 شاخص مورد ارزيابي قرار گرفته و با کسب هفت رتبه برتر، هفت رتبه دوم و هفت رتبه سوم (در کشور)، در آئيني با حضور معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور تجليل شدند.
در انتخابات کميته ملي موزه هاي ايران (ايکوم) خانم ساغر حميدي، مدير موزه هاي اداره کل ميراث فرهنگي استان اصفهان نيز به عنوان بازرس درهيات اجرائي ايکوم انتخاب شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کسب رتبه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۸۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آرام حیدری امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات در شهر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان در شاخص فاوا (IDI) در رتبه بیست‌وپنجم کشور است که در زیر شاخص دسترسی رتبه ۱۵، در زیر شاخص استفاده رتبه ۲۹ و در زیر شاخص مهارت در رتبه ۲۸ کشوری قرار دارد.

وی افزود: پهنای باند ورودی استان کردستان ۵۷۰ گیگ بر ثانیه است که میزان استفاده دیتا در استان ۲۱۰ گیگ بر ثانیه است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان خاطرنشان کرد: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

حیدری یکی از مزیت‌های رقابتی کردستان را وجود شرکت‌های متعدد دانست و اضافه کرد: ۱۰۴ شرکت عضو نظام صنفی رایانه‌ای در کردستان وجود دارد که ۵۶ مورد آن فعال هستند.

وی گفت: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان ۶۲ مورد است که ۱۶ مورد آن در حوزه فناوری اطلاعات فعال هستند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان افزود: طرح آموزشی «ایران دیجیتال» سال گذشته در تعدادی از استان‌های کشور کشور اجرایی شد و این طرح امسال نیز در استان کردستان اجرا خواهد شد.

کد خبر 747480

دیگر خبرها

  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • موزه‌ای که به یک فقر تربیتی پاسخ گفت/ اسباب‌بازی، دروازه شور خلاقانه
  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی رتبه اول عملکرد کشوری را کسب کرد
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل آغاز شد
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم
  • روند کاهشی نرخ تورم ماهانه در استان یزد
  • نوآوری و تاب‌آوری، موتور جهش تولید