Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@05:13:13 GMT

مرد کنگانی با 19 سنگ در مثانه!

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۸۸۱۳

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان از جراحی موفقیت‌آمیز بیماری با ۱۹ سنگ مثانه در بیمارستان کنگان خبر داد. ناطقان: دکتر حسن حیدری در این خصوص گفت: خوشبختانه امروز با همت مجموعه وزارت بهداشت و درمان، دانشگاه علوم پزشکی استان و پزشکان خوبی که جذب کرده‌ایم، امکان انجام برخی از عمل‌های جراحی سخت نیز در بیمارستان کنگان فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این موضوع در اصل، از اعتماد مردم نشأت می‌گیرد و طبیعتاً ما وظیفه داریم تا پاسخی شایسته به اعتمادها دهیم و از این بابت خدا را شاکر هستیم.

متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان نیز در خصوص این عمل گفت: بیمار کشاورز ۵۳ ساله‌ای است که با سابقه جراحی‌های متعدد سنگ در کلیه، مثانه و حالب که هر نوبت به دنبال خارج کردن سنگ بدون پیگیری و بررسی علت آن تا ابتلای بعدی به سنگ به دست فراموشی سپرده می‌شده است.

دکتر مصطفی نبی زاده اظهار کرد: نیاز به فرهنگ‌سازی در کل کشور وجود دارد، چون در سایر مناطق ایران نیز چنین مواردی وجود دارد که بیماران تنها در زمان درد و اشکال در فرآیند ادرار پیگیر درمان می‌شوند و پس از خروج سنگ، اصلی‌ترین بخش درمان که بررسی علت زمینه‌ای است به دست فراموشی سپرده می‌شود.

این متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری تصریح کرد: عوامل خطر اپیدمیولوژیک متعددی در ایجاد سنگ نقش دارند که می‌توان به افزایش درجه حرارت محیط که به علت از دست رفتن مایعات در اثر تعریق، داشتن سابقه خانوادگی و ایجاد سندروم متابولیک که با چاقی شکمی، تری گلیسیرید بالا، دیابت، فشار خون بالا و…، رژیم غذایی نامناسب، استفاده از رژیم‌هایی با پروتئین حیوانی بالا و غیره… اشاره کرد.

وی عنوان کرد: بی شک درمان اصلی در بیماران با سنگ‌های ادراری، بررسی و درمان علت زمینه‌ای تشکیل سنگ و نیز اصلاح رژیم غذایی با توجه به علت است که شاید خیلی توسط بیماران جدی گرفته نمی‌شود و منجر به جراحی‌های متعدد و حتی نارسایی کلیه و به دنبال آن دیالیز و حتی پیوند کلیه خواهد شد. منبع: افتاب برچسب ها: مرد کنگانی ، سنگ ، مثانه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سنگ مثانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۸۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به "سندرم لی" بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زالی؛ جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار کرد: برای نخستین بار در کشور زنی 23 ساله که از بدو تولد مبتلا به "سندرم لی" بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره سندرم لی توضیح داد: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلاست، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره وضعیت کلی بیمار اظهار کرد: بیمار زنی 23 ساله‌ است که به دلیل ابتلا به "سندرم لی" و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز  این بیمار کار گذاشته شود.

انجام موفقیت‌آمیز جراحی پیچیده خارج کردن توده از بدن یک زن

به گفته زالی در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

جراح مغز واعصاب با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، بیان کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری 18 ساله انجام شده است.

در ادامه فیلم مربوط به انجام این جراحی را مشاهده می‌کنید:

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه