Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر کل حفاظت از بنا‌ها و بافت‌های تاریخی گفت: در حوزه میراث فرهنگی چیزی به نام فهرست بها نداشتیم فقط ۱۳ سال پیش سندی به نام آیتم‌های قیمت داشتیم.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، هادی احمدی در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث فرهنگی برگزار شد گفت: در حوزه میراث فرهنگی چیزی به نام فهرست بها نداشتیم فقط ۱۳ سال پیش سندی به نام آیتم‌های قیمت داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در حال حاضر ۱۹ فهرست بها در کشور داریم که یکی از آن‌ها مربوط به میراث فرهنگی است. در این فهرست بها ۹۸۳ آیتم در ۱۲ فصل تدوین شده ۲۵ درصد آن‌ها با فهرست بهای ابنیه مشترک است. ۴۵ درصد ویژه مرمت بنا‌های تاریخی است و ۳۰ درصد از فهرست بها ستاره دار شده است یعنی نمی‌شود متر مکعب و ... حساب کرد. ۲ هزار ۳۰۰ ساعت کار کارشناسی در اداره کل حفظ و احیا انجام شد.

وی افزود: میراث فرهنگی ثروتی است که باید به آن توجه کرد. اگر الان خسارات سیل انجام نشود سال بعد بسیار بیشتر باید هزینه شود.

مدیر کل حفاظت از بنا‌ها و بافت‌های تاریخی درباره مرمت بنای مسعودیه گفت: مسئله اصلی این است که در عمارت مسعودیه در دعوای است به این صورت که صندوق احیا که مسئول این بنا است اداره این بنا را به بخش خصوصی واگذار کرده که الان آن شرکت خصوصی را بیرون کرده اند.

وی در ادامه بیان کرد: وضعیت عمارت مسعودیه بحرانی نیست و کار مرمت شروع شده است و این عمارت از لحاظ ایستایی مشکل ندارد.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عمارت مسعودیه بحرانی حفاظت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۸۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریل پیشرفت استان سمنان از مسیر تدوین پیوست فرهنگی می‌گذرد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد مهدی میرباقری شاهرودی بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار با استاندار سمنان به میزبانی استانداری ضمن بیان اینکه پیشرفت باید در چهار چوب‌های فرهنگی و دینی اتفاق بیفتد، ابراز داشت: برای تحقق این مهم نیازمند به تدوین پیوست‌های فرهنگی هستیم.

وی ضمن بیان اینکه دچار تضاد بین توسعه غربی و پیشرفت اسلامی هستیم، افزود: برای گذار از این مرحله باید مدل اسلامی مبتنی بر پیشرفت برنامه ریزی و در دستور کار قرار گیرد.

منتخب مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری بابیان اینکه ریل پیشرفت استان از مسیر تدوین پیوست فرهنگی می‌گذرد، ابراز داشت: می‌توانیم در این زمینه به الگو سرآمد برای کل کشور تبدیل شویم.

میرباقری شاهرودی ضمن بیان اینکه برای تحقق این مهم تشکیل اتاق فکر با حضور هیأت‌های اندیشه ورز ضروری است، تصریح کرد: مباحث فرهنگی و دینی باید مشخص و پیشرفت و توسعه بر بستر آنها صورت گیرد.

وی ضمن بیان اینکه الگو سرمایه داری یکی از مباحثی که باعث تضعیف بیش از پیش قشر ضعیف و متوسط مردم خواهد شد، افزود: این الگوها باید به تدوین پیوست‌های فرهنگی منتهی شود.

کد خبر 6087766

دیگر خبرها

  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • بازدید رایگان از موزه های سنندج در روز سنه
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی به مناسبت روز سنندج
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود
  • ریل پیشرفت استان سمنان از مسیر تدوین پیوست فرهنگی می‌گذرد
  • پیوست فرهنگی برای پیشرفت شهری در سمنان تدوین شود
  • نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز