Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایطی که کشتی کشور نیاز به اتحاد همه جانبه جهت حضور پرقدرت در مسابقات جهانی و پس از آن المپیک 2020 دارد، شاهد جو ناخوشایند انتخاباتی مابین برخی از کاندیداهای ریاست فدراسیون هستیم. 

اختصاصی طرفداری- مسئولیت در جامعه اسلامی امانتی است جهت خدمتگزاری به مردم و جوامع مرتبط با حیطه آن مسئولیت که می بایست در نگهداری آن کوشا بوده و به نوعی از آن پاسداری کرده و قدر توفیق خدمتگزاری در آن حوزه را دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خصوصا اگر این مسئولیت در حوزه ورزشی علی الخصوص ورزش پهلوان پرور کشتی باشد، بدون شک بار مسئولیت در حفظ، نگهداری و تحویل این امانت بسیار سنگین تر خواهد بود.

متاسفانه رئیس مستعفی فدراسیون کشتی (رسول خادم) که خود از قهرمانان بزرگ این مرز و بوم به شمار می رود، پس از تحویل مسئولیت خدمتگزاری به جامعه ورزش اول کشور و مردم و هواداران پر شور و اشتیاقش، آن را به نوعی نیمه کاره رها نموده و حال که حدود 6 ماه از استعفای وی می گذرد، شاهد فراز و نشیب های بسیاری در بین تصمیم گیران، قهرمانان، مربیان و مدیران این رشته ورزشی هستیم تا جایی که وضعیت بسیار اسفناک شده است. چنین شرایطی در حالی بر جامعه کشتی کشورمان حاکم شده است که تنها 4 ماه به آغاز مسابقات جهانی قزاقستان در سال جاری زمان باقی مانده و مهم تر از آن 450 روز دیگر نیز سوت آغاز رقابت های المپیک توکیو به صدا در خواهد آمد.

در شرایطی که کشورهای مختلف و صاحب سبک در کشتی جهان با برنامه ریزی های 4 ساله به صورت گام به گام به سوی المپیک قدم بر می دارند، کشتی به گل نشسته ورزش اول کشورمان 195 روز است که در حال برزخ و انتظار به سر می برد و فریاد اهالی این رشته ورزشی در انجام برگزاری هر چه سریع تر انتخابات جهت تعیین تکلیف مدیریت این فدراسیون و تامین امنیت مربیان و سرمربیان تیم های ملی به گوش می رسد. در شرایطی که کشتی کشور نیاز به اتحاد همه جانبه جهت حضور پرقدرت در مسابقات جهانی و پس از آن المپیک دارد، شاهد جو ناخوشایند انتخاباتی مابین برخی از کاندیداهای ریاست فدراسیون که از ظرفیت های بالا و واقعی این رشته ورزشی به شمار می روند، هستیم. 

همچنین در روزهای گذشته شاهد تغییر سرپرست فدراسیون کشتی که خود از کاندیدای ریاست فدراسیون می باشد، بودیم که با رای مجمع فدراسیون و اکثریت هیات های کشتی کشور تصمیم گیری شده تا با نظر وزارت ورزش شخصی بی طرف سکان هدایت این رشته ورزشی را تا برگزاری انتخابات به عهده گیرد که امری منطقی جهت برقراری عدالت در راستای برگزاری انتخاباتی سالم می باشد. حال سرپرست جدید دست به تغییرات مدیریتی در فدراسیون زده که این موضوع نیز منطقی به نظر می رسد و از لحظه حضور این سرپرست که اتفاقا بصورت کاملا قانونی منتصب گردیده، صدای اعتراض برخی افراد که در مجمع رای مخالف جهت تعویض سرپرست قبلی داشتند، به گوش می رسد و در راستای به خطر افتادن منافع انتخاباتی خود موضع گیری می کنند.

سوال اینجاست که چرا باید با تعویض سرپرست فدراسیونی که خودش پس از استعفای رییس فدراسیون در آبان ماه سال 97 استعفا داده بود و در حال حاضر هم به عنوان کاندیدای ریاست، مورد اعتراض دیگر نامزدها و مشکوک به هم افزایی و ائتلاف با همان جریان قبلی است، گروهی موضع بگیرند؟ و حال که سرپرست جدید با رای اکثریت مجمع آمده تا این شک و شبهه ها را برطرف نماید، چرا این موضع گیری ها ادامه دارد؟ اصلا چرا دبیر فدراسیونی که خودش پس از استعفای رئیس پیشین فدراسیون، رسما استعفا داده بود و اعلام کرده بود که تنها جهت پیشبرد امورات جاری فدراسیون تا زمان انتخابات به کارش ادامه می دهد، حال پس از برکنار شدن باید معترض باشد؟

این طور بگوییم که چه اتفاقی افتاده و یا قرار است اتفاق بیافتد که تعویض دبیر فدراسیون که مشکوک به حمایت از جریان قبلی است، در یک قدمی انتخابات به کام بعضی افراد خوش نمی آید؟ و البته چه کسانی از این موضوع متضرر می شوند؟ در واقع سرپرست جدید با تعویض افراد کلیدی متعصب به فدراسیون قبلی که مشکوک به حمایت از جریان برادر رئیس فدراسیون مستعفی می باشند، فضا را کاملا بی طرف و آماده برگزاری انتخاباتی سالم نموده است. اما ظاهرا فرد یا افرادی که باید از وضعیت نابسامان بوجود آمده کشتی کشور احساس شرمندگی کنند، نه تنها خجل نیستند، بلکه هنوز مدعی بوده و طلبکارانه درصدد کسب جایگاه های قبلی خود با تغییراتی جزئی می باشند.

نکته قابل تامل آنجاست که کشتی کشور دیگر تحمل پیچ و خم و فراز و نشیب ها و سیاست کاری های پنهانی را ندارد و اگر وزارت ورزش در مسیر انتخابات فدراسیون کشتی تجربه تلخ وقایع و اتفاقات نامطلوب گذشته را فراموش کند، مطمئنا خودش می بایست جوابگوی هرگونه اتفاقات تکراری و ناگوار احتمالی مشابه باشد.

چیزی که عیان است، فضای نامناسب انتخاباتی حاکم بر کشتی کشورمان است که آرزو می کنیم این انتخابات هرچه زودتر با مدیریت وزارت ورزش و جوانان در سلامت کامل برگزار شود و در نهایت شاهد موفقیت های بیش از پیش ورزش اول کشور در رویدادهای پیش رو از جمله المپیک 2020 توکیو باشیم.
 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۸۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزیر ورزش از اقدامات و افتخارآفرینی ورزش کشور به رئیس جمهور

به گزارش خبرنگار مهر، گزارش کیومرث هاشمی که در مراسم تقدیر از مدال آوران و خطاب به رییس جمهور قرائت شد به شرح زیر است:

« این برنامه پس از چندین تلاش ناموفق در سنوات پیشین، اکنون در مسیر هماهنگ سازی و هم افزایی نهادهای ورزشی و دستگاه های اجرایی مرتبط با ورزش قرار گرفته و قطعاً به آثار ارزشمندی در جهت تحول و پیشرفت متوازن ورزش کشور منجر خواهد شد.

در همین راستا شاهد آغاز فرآیند تدوین سند ملی آمایش سرزمینی ورزش هستیم که برای اولین بار در تاریخ، با همکاری و همراهی کارشناسان پرتلاشِ وزارت ورزش و جوانان در سراسر کشور به ثبت دقیق بیش از ۹۳۰۰۰ مکان ورزشی در سامانه اطلاعات جغرافیایی منجر شده و فرآیند تدوین اسناد آن نیز در حال انجام است.

در صورت تصویب نهایی در شورای عالی آمایش سرزمینی و ابلاغ آن از سوی رئیس جمهور محترم، قطعاً به ریر گذاری نوین و هدفمندی در ورزش منجر خواهد شد که خروجی نهایی آن، توزیع عالمـانه و عادلانه منابع و زیرساخت های حوزه ورزش در سراسر کشور با محوریت اِعمال اولویت برای مناطق محروم و کم برخوردار و همچنین آغازی بر پایان مدیریت سلیقت ای، جزیره ای و غیرهدفمند در ورزش ایران خواهد بود، به نحوی که با تصویب این طرح، کلنگ زنی و ساخت هر پروژه جدید ورزشی خارج از چارچوب سیاست های آمایش ممنوع بوده و هزینه کرد بودجه های عمرانی ورزش کشور صرفاً در مسیر برنامه و چارچوب مصوب، امکان پذیر خواهد بود.

در همین راستا به استحضار جامعه بزرگ ورزش می رسانم؛ تنها در شش ماهه ی دوم سال ۱۴۰۲، تعداد ۹۲۰ پروژه نیمه تمام ورزشی، افتتاح و به بهره برداری رسید و تلاش ها برای تکمیل هر چه بیشتر این پروژه ها ادامه دارد. و اما تحقق این مهم، نیازمند اصلاح و بهبود وضعیت حکمرانی ورزش کشور است که این موضوع نیز در دستور کار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته است.

هم افزایی و هماهنگی بین ارکان مهم و مؤثر در ورزش کشور، نظیر کمیته های ملی المپیک، پارالمپیک و فدراسیون های ورزشی، ساماندهی و کاهش سرپرستان فدراسیون های ورزشی از ۱۶ فدراسیون به ۷ فدراسیون، آغازِ تأمین تجهیزات و امکانات مورد نیاز فدراسیون های ورزشی بعد از قریب ۱۵ سال فترت و رکود در این زمینه، برگزاری منظم و قاعده مند مجامع انتخاباتی فدراسیون های ورزشی با رویکرد مشارکت حداکثری ذینفعان هر رشته ورزشی، تمرکززدایی از پایتخت با اعطای میزبانی رویدادهای مهم ملی و بین المللی به استان های مختلف کشور، پرداخت ۱۰۰ درصدی اعتبار تخصیصی به فدراسیون های ورزشی، استقرارِ سامانه سوت زنی در راستای شفاف سازی و مقابله بهنگام با فساد، فراهم کردن جذب و استخدامِ نخبگان جوان علمی در وزارت ورزش و جوانان، و در نهایت افزایش تعداد مدیران بانو در عرصه مدیریت ورزش کشور، با این توضیح که هم اکنون در ستاد وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون های ورزشی و هیأت های ورزشی قریب به ۸۵۰ مدیر و مسئول زن مشغول فعالیت و خدمت هستند که این امر نشانگر جایگاه مهم ورزش در جلب مشارکت آحاد مختلف جامعه بویژه زنان و مادران خلاق، مدیر و مسئولیت¬پذیر است.

در حوزه ورزش بانوان هم حرکت ها و دستاوردها امیدبخش است؛ به طوری که با همه محدودیت های بین المللی از ۱۵۱۷ نفری که امروز تجلیل می شوند، ۳۱ درصد آن سهم بانوان است و روند پیشرفت و موفقیت آنها در میادین بزرگ بین المللی چشمگیر و شایسته ی تقدیر است.

به استحضار ریاست محترم جمهور و جامعه بزرگ ورزش کشور می رسانم:

یکی از مهم ترین راهبردهای وزارت ورزش و جوانان در دوره جدید، کمک به رونق اقتصادی کشور با محوریت تحقق شعار سال است که در همین راستا با تعیین برخی مشوق ها و رفع چالش های حوزه باشگاهداری، شاهد افزایش تأسیس باشگاههای ورزشی با سرمایه مردمی و بخش خصوصی و رسیدن آن به تعداد ۳۴۰۰۰ باشگاه ورزشی با ارزش تقریبی ۴۳ همت هستیم که ان شاالله با تدابیر پیش بینی شده، تعداد آنها با شتاب هر چه بیشتری افزایش خواهد یافت. امری که به رونق هر چه بیشتر ورزشِ سلامت محور و افزایش سهم آن در کاهش بیماری های غیرواگیر کمک خواهد کرد.

اما آنچه امید جامعه ورزش را دو چندان کرده، افزایش ۹۴ درصدی اعتبارات حوزه ورزش و جوانان در سال ۱۴۰۳ نسبت به بودجه سال ۱۴۰۲، واگذاری باشگاه‌های مردمی و بزرگ استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی و خروج وزارت ورزش و جوانان از باشگاه داری و همچنین پیگیریِ وعده رئیس جمهور محترم در مراسم پیشین تجلیل از قهرمانان مبنی بر احداث ورزشگاه بزرگ تهران با حمایت ویژه ارکان مختلف دولت محترم است. امری که زمینه میزبانی کشور از رویدادهای بزرگ بین المللی را فراهم و سرانه ورزشی شهر تهران را نیز به میزان قابل توجهی افزایش خواهد داد.

در کنار این موارد، آنچه همواره مشهود و مثال زدنی ست، حضور پررنگ جامعه ورزش و بویژه قهرمانان ورزشی مان در مناسبت های فرهنگی و انقلابی است که بارزترین تجلی آن حضور پرشور ایشان در انتخابات مجلس شورای اسلامی و کُنشگری فعالانه آنها در محکوم نمودن جنایات رژیم صهیونیستی است که بار دیگر مسئولیت پذیری و بصیرت انقلابی جامعه ورزش را به همگان نشان داد.

در همین راستا وزارت ورزش و جوانان تلاش نموده، با صرف انرژی و برنامه ریزی مضاعف، نقش پر رنگ ورزش در اعتلای فرهنگی کشور را نیز در دستور کار خود قرار دهد. اِحیای کمیسیون فرهنگی ورزش شورایعالی انقلاب فرهنگی، تشکیل مجمع سفیران فرهنگی ورزش کشور با حضور قهرمانان و اُلمپین ها، تدوین و توشیح میثاق نامه رؤسای فدراسیون های ورزشی در بدوِ ابلاغِ حکم، و از همه مهمتر؛ حضور مؤثر قهرمانان و فدراسیون های ورزشی در اِیفای مسئولیت اجتماعی و کمک به مناطق سیل زده و محروم از مهمترین دستاوردهای فرهنگی ورزش کشور طی یکسال گذشته بوده است.

در نهایت به شما جامعه بزرگ ورزش اطمینان می دهم؛ ورزش امروز ایران اسلامی به لطف خداوندمتعال و حمایت های بی دریغ رئیس جمهور مردمی و محبوبمان، پس از سال ها بر مدار پیشرفت و برنامه قرار گرفته که تحقق کامل و دستیابی به اهداف نهایی آن که همانا تحقق «ورزشی قوی برای ایرانی قوی» است، نیازمند همدلی تمامی ارکان ورزش کشور و مشارکت مردم است که بحمدالله اکنون این همراهی و همدلی در بالاترین سطح ممکن ایجاد شده که در اینجا بر خود لازم می دانم از همراهی و تلاش ارزشمند تمامی ارکان ورزش کشور بویژه رؤسا و اعضای محترم هیأت اجرایی کمیته های ملی المپیک و پارالمپیک و همچنین رؤسا و اعضای محترم هیأت رئیسه تمامی فدراسیون های ورزشی، مدیران ستادی و استانی وزارت ورزش و جوانان و همچنین کارشناسان پرتلاش این وزارتخانه که متعهدانه برای اِعتلای کشور تلاش می کنند، صمیمانه تشکر و قدردانی نمایم و تأکید کنم که آرامش امروز ورزش کشور مرهونِ یک کار تیمی و تلاش جمعی است که برکات آن در سالهای آینده نمایان خواهد شد.

امید است دعای خیر شما بدرقه راه قهرمانان عزیزمان در بازی های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس باشد و با تدابیر در خوری که برای آماده سازی کاروان های اعزامی از سوی کمیته های ملی المپیک و پارالمپیک پیش بینی شده، استمرار موفقیت ها که مهمترین دستاوردش امیدآفرینی و شاد کردن دل مردم شریف ایران اسلامی و نشاندن لبخند رضایت بر چهره نورانی مقام معظم رهبری «مدظله العالی» است، دور از دسترس نمی باشد. إن شاءالله

کد خبر 6099118

دیگر خبرها

  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • گزارش وزیر ورزش از اقدامات و افتخارآفرینی ورزش کشور به رئیس جمهور
  • دبیر: درباره یزدانی به وقتش صحبت می‌کنم/مهم این است بدنه دولت ورزش را در حد قرمز و آبی نبینند
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • نامه هشدار دهنده وزیر ورزش خطاب به تاج