Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، به نقل از روابط عمومی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، با انعقاد این تفاهم‌نامه که به امضای دکتر محمد مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و علیرضا تابش، رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی رسید، ۲۰ هزار واحد مسکونی افراد نیازمند در مناطق سیل‌‌زده‌ی کشور از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بازسازی و تکمیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعه‌ی هدف این تفاهم‌نامه، واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در استان‌های سیل‌زده با اولویت مناطق روستایی و محروم است. بنیاد برکت به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، ضمن حضور در کمیته‌ی مشترک راهبری تفاهم‌نامه، مسئول اجرای وظایف ستاد در چارچوب توافق‌نامه‌ی حاضر خواهد بود.

ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای تکمیل و بازسازی این ۲۰ هزار واحد مسکونی بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته است.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) کمک به بازسازی و تکمیل منازل آسیب‌دیده در مناطق سیل‌زده را یکی از اولویت‌های این ستاد برشمرد و تصریح کرد: مقرر شد سهم افراد نیازمندی که با وام و کمک‌های بلاعوض دولت قادر به بازسازی منازل آسیب‌دیده‌ی خود نیستند، توسط ستاد اجرایی تأمین شود.

دکتر مخبر با اشاره به حضور ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از نخستین ساعت‌های وقوع سیل در مناطق تحت تأثیر گفت: ستاد اجرایی جزو اولین دستگاه‌های کشور بود که در همه استان‌های سیل‌زده حضور فعالی داشت و اقدام به راه‌اندازی و استقرار قرارگاه در همه‌ی این استان‌ها کرد که برخی از آن‌ها هم‌چنان مشغول به خدمت‌رسانی هستند. هم‌چنین بیش از ۳ میلیون قلم وسایل ضروری از جمله آب، نان، چادر، پتو، کنسرو و ... در میان سیل‌زدگان توزیع شده است.

وی خاطر نشان کرد: در جریان بازدید از مناطق سیل‌زده، ۴ موضوع و محور برای روزهای بعد از سیل مدنظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) قرار گرفت. در وهله‌ی اول ۳۰ هزار بسته‌ی لوازم خانگی به ارزش ۱۵۰۰ میلیارد ریال تهیه و میان مردم مناطق سیل‌زده توزیع شد. این اقلام صددرصد ایرانی است و اولویت تهیه‌ی آن‌ها از کارخانه‌هایی بود که در همان استان مشغول به فعالیت بودند. این سیاست ستاد اجرایی باعث رونق اقتصادی بسیاری از کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی شده است. برای مثال دو کارخانه در استان‌ لرستان و شهر نیشابور از حالت نیمه‌تعطیل خارج و به مدار تولید بازگشتند.

دکتر مخبر اولویت دوم ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) را تأمین و توزیع دام سبک در بین سیل‌زدگان اعلام و عنوان کرد: تا به امروز 10 هزار رأس دام سبک تهیه و به استان‌های سیل‌زده ارسال شده که در حال حاضر در حال توزیع شدن است. این تعداد دام را زودتر از موعد که قول داده بودیم، تأمین کردیم و البته در تشخیص مصادیق آن دخالتی نداریم.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اشتغال‌زایی را از دیگر اولویت‌های این ستاد در مناطق سیل‌زده ذکر کرد و یادآور شد: ایجاد ۳۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم آغاز و برای این منظور 5500 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است. وی اظهار امیدواری کرد که این تعداد فرصت شغلی تا پایان سال در مناطق سیل‌زده ایجاد و به بهره‌برداری برسد.

دکتر مخبر ادامه داد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ایجاد ۱۰۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم را برای سال ۹۸ هدف‌گذاری کرده است. این ستاد هم‌چنین در سال ۹۷، بالغ بر ۸۰ هزار شغل ایجاد کرد.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با تأکید بر این‌که ما در کنار و یاور دولت هستیم، تصریح کرد: مردم و کشور اولویت فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هستند. بخشی از منابع این فعالیت‌ها نیز توسط خود مردم تأمین و مدیریت می‌شود.

گفتنی است، بنیاد برکت به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تا به امروز ساخت 9 هزار و 906 واحد مسکن محرومین را با حجم سرمایه‌گذاری 3 هزار میلیارد ریال با مشارکت برخی نهادها مانند بنیاد مسکن به انجام رسانده است. این بنیاد هم‌چنین ساخت 10 هزار و 55 واحد مسکن را برای ساکنان مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته با همکاری کمیته‌ی امداد امام خمینی(ره) و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حجم سرمایه‌گذاری 4500 میلیارد ریال در دست اقدام دارد. بنیاد برکت علاوه بر بازسازی و مرمت 20 هزار واحد مسکونی آسیب‌دیده در سیل اخیر کشور، به ترتیب برای مشارکت در ساخت یک‌هزار، 500 و 50 واحد مسکن محرومین در استان‌های خراسان شمالی و فارس و شهرستان سنقر استان کرمانشاه برنامه‌ریزی کرده است. هم‌چنین گروه توسعه‌ی اقتصادی تدبیر از زیرمجموعه‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) نیز تا به امروز 3 هزار و 386 واحد مسکن محرومین را در 9 نقطه‌ِ‌ی محروم کشور با حجم سرمایه‌گذاری 2700 میلیارد ریال ساخته است.

خاطرنشان می‌شود، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تاکنون در ساخت و تکمیل 44 هزار و 897 واحد مسکن محرومین در مناطق محروم کشور مشارکت نموده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال انقلاب اسلامی حضرت امام سیل مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۹۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت

رئیس سازمان صمت استان زنجان گفت: باید ۲۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت در حالی که هم اکنون شاهد اختصاص تنها ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، مجید گلشنی منفرد امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در مراسم تجلیل از کارگران نمونه معدن انگوران از رشد ۲۵ درصدی صدور پروانه و مجوز اکتشاف در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: امیدواریم با توسعه اکتشافات در حوزه معادن در آینده نزدیک شاهد فعالیت ۱۶۵ معدن غیر فعال استان باشیم.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون در استان ۲۰۲ معدن فعال و ۱۶۵ معدن غیر فعال داریم، افزود: دلیل اصلی غیرفعال بودن این معادن، اکتشاف نادرست و استفاده نکردن از ذخیره کامل معادن بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه در سال گذشته بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان وصول شده است، عنوان کرد: مطابق تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن باید ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصول شده به استان جهت ایجاد رفاه و توسعه با اولویت بخشی که معدن در آن واقع شده اختصاص یابد.

وی تصریح کرد: بر همین اساس باید ۲,۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت در حالی که هم اکنون شاهد اختصاص تنها ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

گلشنی منفرد در ادامه با اشاره به تخصیص ۴۶۵ میلیارد ریال به شهرستان ماهنشان اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۸۵ درصد از میزان تخصیص یافته به استان، جهت توسعه و آبادانی شهرستان ماهنشان اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اینکه تنها ۲۳ درصد از سهم توسعه، عمران و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان زنجان تخصیص یافته است، گفت: امید است با تشدید پیگیری‌ها و وصول کامل سهم استان در این بخش، شاهد افزایش فعالیت‌های عمرانی و آبادانی شهرها و روستاهای مناطق معدنی استان باشیم.

کد خبر 748892

دیگر خبرها

  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • ادای احترام جانشین رئیس گروه مشاورین نظامی فرمانده معظم کل قوا به شهدای هویزه
  • زلنسکی مجوز نقض حقوق بشر در جنگ اوکراین را از اروپا می‌گیرد
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی