Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری امتداد، بیمه زندگی خاورمیانه در دوره ۱۲ماهه منتهی به ۲۹اسفند ۹۷ (حسابرسی نشده) به ازای هر سهم ۹۳ریال سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۵درصد رشد نشان می دهد.

این شرکت براساس عملکرد ۱۲ماهه برای سال مالی منتهی به ۲۹اسفندماه ۱۳۹۷مبلغ ۱۱۱.۴۶۸میلیون ریال سود خالص محقق کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اطلاعیه کدال، بیمه زندگی خاورمیانه در دوره مورد اشاره،۱۱۱.۷۱۷میلیون ریال حق بیمه صادره داشته که نسبت به سال قبل از آن ۲هزار و ۱۰۰درصد رشد داشته است. درآمد حق بیمه این شرکت نیز تا پایان سال ۹۷، معادل ۵۱.۴۳۹میلیون ریال بوده که نسبت به سال قبل از آن ۲هزار و ۵۰۱درصد افزایش نشان می دهد.

از سوی دیگر خسارت پرداختی این شرکت در پایان سال گذشته ۱۰.۹۵۴میلیون ریال اعلام شده است. سال ۹۶این شرکت هیچ پرداخت خسارتی نداشته است.


true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۹۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد شمسایی، با اشاره به آمار بررسی پرونده جامع محصولات CTD، افزود: میزان بررسی پرونده‌ها از ۹۳ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۱۲۸ مورد در سال ۱۴۰۲ رسیده و بیش از ۳۷ درصد رشد داشته و مدت زمان بررسی پرونده‌های حوزه نیز از ۴ ماه به زیر یک ماه کاهش یافته است.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو ادامه داد: میزان مصاحبه و ارزیابی صلاحیت مسئول فنی نیز ۳۴ درصد، رسیدگی و پاسخگویی به امور ترخیص بیش از ۱۴۰۰ درصد، صدور مجوز ترخیص با حداقل اسناد بیش از ۳۳۰ درصد در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ رشد داشته است.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های آموزشی مخصوص مسئولان فنی شرکت‌های تولید کننده و وارد کننده ملزومات دارویی، گفت: در سال گذشته ۷ دوره آموزشی شامل ۴ جلسه ۲ GMP، جلسه CTD و یک دوره آموزش رگولاتوری برگزار شد و در سال جاری نیز نسبت به این موضوع اهتمام ویژه خواهیم داشت.

کد خبر 6087128 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۶۸ روستای قزوین از نعمت گاز طبیعی
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • بیمه ۵ دهک روستاییان به صورت سیستمی تمدید می شود
  • تمدید خودکار بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان
  • چگونه دوران سربازی را به سوابق بیمه تبدیل کنیم؟
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی