Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@00:39:04 GMT

دیابت خطر ابتلا به بیماری کبدی را افزایش می‌دهد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۱۲۶۴

دیابت خطر ابتلا به بیماری کبدی را افزایش می‌دهد

بررسی انجام شده روی ۱۸ میلیون نفر نشان داد مبتلایان به دیابت در معرض فزاینده خطر ابتلا به بیماری‌های کشنده کبدی هستند.

به گزارش ایسنا، در بسیاری از مبتلایان به بیماری کشنده سیروز کبدی و سرطان کبد، بیماری در مراحل پیشرفته تشخیص داده می‌شود. مطالعه انجام شده روی ۱۸ میلیون نفر در سراسر اروپا نشان می‌دهد مبتلایان به دیابت نوع دو در معرض خطر ابتلا به این بیماری خاموش کبدی هستند و باید پیش از آنکه بیماری‌شان پیشرفت چندانی داشته باشد تحت کنترل قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بیماری کبد چرب غیر الکلی از رایج‌ترین دلایل بیماری کبدی در جهان است. این بیماری ارتباط نزدیکی با چاقی و دیابت نوع دو دارد که نشان‌دهنده گستردگی مشکلاتی همچون رژیم غذایی ناسالم و بی‌تحرکی در جوامع است. پزشکان عمومی اغلب از این بیماری آگاهی ندارند و به همین دلیل به موقع تشخیص داده نمی‌شود.

در اکثریت موارد بیماری کبد چرب غیر الکلی عارضه‌ای خوش‌خیم است اما از هر شش بیمار یک نفر دچار نوع پیشرفته این بیماری می‌شود که با عنوان استاتو هپاتیت غیر الکلی شناخته می‌شود.

در این مطالعه جدید محققان به بررسی اطلاعات پزشکی ۱۸ میلیون اروپایی از کشورهای انگلیس، هلند، ایتالیا و اسپانیا پرداختند. به گفته محققان مبتلایان به دیابت در معرض خطر فزاینده سطح پیشرفته بیماری کبد چرب غیر الکلی هستند و به همین دلیل آموزش و پیشگیری از ابتلا به بیماری کبدی در بیماران مبتلا به دیابت اهمیت پیدا می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از یو اس نیوز، محققان اظهار داشتند: پزشکان هنگام معاینه و ویزیت مبتلایان به دیابت لازم است موارد متعددی همچون سلامت چشم‌ها، کلیه‌ها و قلب را در نظر داشته باشند و یافته‌های بدست آمده یادآور آن است که مشکلات کبدی نیز در این بیماران نباید نادیده گرفته شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیماری کبدی دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۱۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ مربی‌ای در کبدی ایران حذف نمی‌شود

رئیس فدراسیون کبدی گفت: هیچ مربی‌ای حذف نمی‌شود و غلامرضا مازندرانی با توجه به اینکه هدایت یکی از تیم‌های باشگاهی هند را در فصل جدید برعهده دارد، فعالیت خود را در این عرصه ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس اورسجی درباره برنامه‌های پیش روی تیم‌های ملی کبدی اظهار کرد: از این هفته اردوی تیم جوانان را برای حضور در مسابقات جوانان جهان که شهریور در هند، برگزار می‌شود را آغاز خواهیم کرد. از هفدهم اردیبهشت نیز اردوی تیم ملی کبدی ساحلی برای شرکت در مسابقات جهانی به میزبانی ایران آغاز خواهد شد. چهار شهر چابهار، بابلسر، گلستان و بندرانزلی برای میزبانی درخواست دادند و در حال بررسی هستیم. این رقابت‌ها هم شهریور برگزار خواهد شد.

وی افزود: همچنین مسابقات کبدی بزرگسالان جهان نیز بهمن به میزبانی هند برگزار خواهد شد. اردوی تیم‌های ملی کبدی بانوان و مردان از خرداد جهت اعزام به بازی‌های داخل سالن آسیا را خواهیم داشت. بازی‌های داخل سالن آسیا آذر به میزبانی تایلند برگزار خواهد شد.

رئیس فدراسیون کبدی درباره انتخاب سرمربیان جدید تیم‌های ملی کبدی گفت: ما خود را از سرمربیان خارجی بی‌نیاز و به سرمربیان داخلی اعتماد کردیم. با تصمیم کمیته فنی در هر دو بخش بانوان و مردان از مربیان داخلی بهره خواهیم برد.

وی ادامه داد: مربیان داخلی هم از دانش بالایی برخوردار هستند و هم با توجه به فرصتی که در اختیارشان قرار می‌دهیم، انگیزه و تعداد آنها بیشتر می‌شود. مربیان کشورمان کمتر از مربیان هندی نیستند و از دانش بالایی برخوردارند. وظیفه خود می‌دانیم تا به مربیان ایرانی اعتماد کنیم و به آن‌ها فرصت دهیم.

اورسجی یادآور شد: کبدی چهار سبک استاندارد ۱۲ نفره، سالنی هفت‌نفره، ساحلی شش‌نفره و سرکل ۱۴ نفره دارد. به همین دلیل برنامه کمیته فنی فدراسیون به این شکل است تا مربیان به صورت تخصصی در حوزه‌های مختلف فعالیت کنند. غلامرضا مازندرانی هم به‌طور قطع با توجه به اینکه هدایت یکی از تیم‌های باشگاهی هند را در فصل جدید برعهده دارد، فعالیت خود را در این عرصه ادامه می‌دهد. از نگاه ما هیچ مربی‌ای حذف‌شدنی نیست و شاید از او در یکی از سبک‌ها استفاده کنیم.

وی گفت: سرمربیان کبدی سالنی را اکنون انتخاب کردیم و سرمربیان کبدی استاندارد را سال دیگر انتخاب خواهیم کرد. برای فصل جدید باید مسابقات قهرمانی کشور و لیگ‌ها برگزار شود تا کمیته فنی پس از بررسی، مربیان را انتخاب کند. مسابقات این سبک در بازی‌های آسیایی ناگویای ژاپن در سال ۲۰۲۶ برگزار خواهد شد.

منبع: ایرنا

کد خبر 748606

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • هیچ مربی‌ای در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • هیچ مربی در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است