Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-07@12:29:06 GMT

معرفی فرمانده قرارگاه مبارزه با آفت ملخ های مهاجر

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۵۸۰۳

معاون عمرانی استاندار در نشست فرمانداران معرفی فرمانده قرار گاه مبارزه با آفت ملخ‌های مهاجرشهرستان‌های دیلم، گناوه، بهبهان، باشت و گچساران در دوگنبدان گفت: با توجه به اینکه ملخ‌های مهاجر از مسیر شهرستان گچساران وارد استان شده اند برای هماهنگی مبارزه با این آفت فرمانداری گچساران به عنوان مقر فرماندهی قرار گاه مبارزه با آفت ملخ‌ها در استان تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عزیز فیلی افزود: این آفت یک پدیده ملی است و مبارزه با آن نیازمند عزم ملی و استانی است.
وی گفت:همه امکانات استان برای مقابله با این آفت بسیج شده است و فعالیت‌ها زیر نظر فرمانداری گچساران اجرا می‌شود.
معاون عمرانی استاندر ادامه داد: سه میلیارد ریال اعتبار به منظور مقابله با ملخ‌های مهاجر توسط شورای هماهنگی مدیریت بحران اختصاص یافت.
فیلی ادامه داد: از این رقم تاکنون ۲ میلیارد ریال به سازمان جهاد کشاورزی استان پرداخت شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم گفت: تاکنون ۴۰ هزار هکتار ازمراتع و زمین‌های کشاورزی استان برای مبارزه با ملخ‌های مهاجر پایش شده است.
الیاس تاج الدینی افزود: مبارزه با آفت ملخ تاکنون در سه هزار هکتار از مراتع استان در مناطق بی بی حکیمه ۱ و ۲ و دشت آهوباز گچساران انجام شده است.
وی گفت: در هر یک از مناطق آلوده ۶ گروه متشکل از ۱۵ تا ۲۰ نفر در حال اجرای عملیات پایش و سمپاشی هستند.
تاج الدینی ادامه داد: بیش از ۶ خودرو سمپاش به مبارزه با ملخ‌های مهاجر اختصاص داده شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اضافه کرد: به علت حساسیت کار سمپاشی در مناطق آلوده در سه مرحله و با استفاده از سم پاش‌های موتوری تراکتوری و پشتی در حال انجام است.
سرپرست فرمانداری گچساران نیز گفت:همه امکانات لازم برای مبارزه با آفت ملخ‌ها باید در گچساران مستقر تا کار مبارزه به خوبی انجام شود.
خوانپایه با بیان اینکه اگر ملخ‌ها وارد مزارع و باغات شوند کار مبارزه با آن‌ها سخت می‌شود، افزود: با توجه به وجود باغات در دیگر شهرستان‌ها و مناطق سردسیری استان باید تلاش شود این ملخ‌ها در مراتع گچساران از بین برود و اجازه ندهیم وارد باغات و مزارع شوند.
وی گفت:با توجه به کوهستانی و سخت گذر بودن مناطق آلوده استان کار سمپاشی با هواپیما امکانپذیر نسیت و باید به صورت دستی انجام شود.
ملخ‌های مهاجر از بهمن سال گذشته از کشور‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس وارد کشور شده و تاکنون مراتع ۸ استان را آلوده کرده اند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۵۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد کوثر پر شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیر اداره بهره برداری و نگهداری سد کوثر گچساران با بیان اینکه هم اکنون سد کوثر گچساران سرریز شده است گفت: دبی آب رهاسازی شده سد کوثر از ۳۰ به ۱۰۰ مترمکعب در ثانیه در چند روز گذشته افزایش یافته و این اقدام در راستای مدیریت و مهار سیلاب‌های لحظه‌ای انجام شده است. اکبری خدری با بیان اینکه حجم ذخیره آب سدکوثر اکنون ۵۴۷ میلیون متر مکعب است افزود: گنجایش مخزن این سد ۵۴۷ متر مکعبی می‌باشد که پُر شده است. وی بیان کرد: میزان ورودی آب به این سد هم اکنون ۶۹ متر مکعب بر ثانیه و دبی رها سازی این سد نیز به ۱۰۰ متر مکعب بر ثانیه رسیده است. خدری با بیان اینکه نرمال تراز مخزن بتنی این سد از سطح دریا ۶۲۵ متر می‌باشد، گفت: هم اکنون تراز این سد بیش از ۶۲۵ متر است. وی ابراز کرد: میزان بارندگی در ایستگاه هوا شناسی سد کوثر در سال آبی جاری ۴۳۹ میلی متر گزارش شده است. خدری با بیان اینکه در سیلاب‌های چند روز گذشته بیش از ۳۰ میلیون متر مکعب آب پشت سد کوثر ذخیره شد ادامه داد: در بارندگی‌های اخیر بیش از ۲۹ میلیون متر مکعب آب از سد کوثر رها سازی شد.
مدیر اداره بهره برداری و نگهداری سد کوثر گچساران گفت: ۳۸۴ میلیون متر مکعب آب در سال آبی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (از مهر ماه سال گذشته تاکنون) از سد کوثر گچساران برای مصارف مختلف رها ساری شد. وی بیان کرد: میزان ورودی آب سدکوثر در گچساران در سال آبی جاری ۴۴۰ میلیون متر مکعب است. خدری با بیان اینکه در تابستان امسال برای تامین آب پایداری شرب، کشاورزی، صنعت و زیست محیطی هیچ گونه مشکلی نخواهیم داشت ابراز کرد: سد کوثر یک سد مهم و استراتژیک است که آب بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب کشور را تامین می‌کند. خدری ادامه داد: سد کوثر آب آشامیدنی ۲۰ شهر و ۲ هزار روستا در استان های جنوبی کشور شامل کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، خوزستان، هرمزگان و فارس را تأمین می کند. شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

دیگر خبرها

  • پرندگان مهاجر در آب‌گیرهای گرمه فرود آمدند
  • فیلم| فرود پرندگان مهاجر در گرمه خراسان
  • کاهش ۳۰ درصدی شمار پرندگان مهاجر
  • حضور ۷ گونه پرنده مهاجر در تالاب بین‌المللی هامون
  • تالاب‌های پلدختر زیستگاه ۳۵ نوع پرنده مهاجر
  • سرلشکر رشید: ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل در وعده صادق کمک کرد
  • درگذشت یک فرمانده ارشد نظامی/ قالیباف پیام داد
  • سد کوثر گچساران سرریز شد + ویدئو | حجم آب را ببینید
  • سد کوثر پر شد
  • خراسان شمالی میزبان پرندگان مهاجر عبوری است