Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، علیرضا کیخا در نشست کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد اربعین حسینی(ع) سیستان و بلوچستان اظهار داشت: 31 هزار و 788 نفر از این زائران با 722 دستگاه اتوبوس پاکستانی و 32 هزار و 312 زائر نیز با 735 دستگاه اتوبوس های ایرانی به عراق جابجا شدند. 
وی ادامه داد: همچنین 103 زائر افغانستانی بعد از وارد شدن از مرز رسمی میلک در شمال استان با چهار دستگاه اتوبوس ایرانی راهی کربلای معلی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کیخا جابجایی چهار هزار و 42 زائر ایرانی بوسیله 98 دستگاه اتوبوس را از دیگر اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان در ایام محرم و صفر سال گذشته عنوان کرد.
رئیس اداره حمل و نقل مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: امسال نیز پیش بینی می شود سفرهای اربعین زائران خارجی از 20 مهرماه آغاز و تا سوم آبان ادامه داشته باشد.
وی از افزایش ورود زائر خارجی در مرزهای رسمی سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: تمام تمهیدات لازم برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی در حوزه حمل و نقل از چند ماه قبل از انجام این سفرها به استان اندیشیده می شود.
وی افزود: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده این اداره کل با تمام امکانات آماده میزبانی از زائران خارجی اباعبدالله الحسین(ع) در مرزهای رسمی این استان است.
کیخا بر لزوم آموزش و کنترل تجهیزات ایمنی رانندگان پاکستانی در مرز میرجاوه توسط پلیس راه، تامین سوخت ناوگان مسافربری این کشور و استقرار نماینده دستگاههای اجرایی در مرز میرجاوه تاکید کرد. 
وی با اشاره به امکان جابجایی زائران خارجی از طریق شبکه ریلی گفت: درصورت حمل زائران خارجی اباعبدالله الحسین(ع) بوسیله ناوگان حمل و نقل ریلی جنوب شرق کمک قابل توجه ای به جابجایی سریع تر مسافران و جلوگیری از مشکلات احتمالی خواهد شد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان نیز در این نشست خواستار تخصیص اعتبار برای میزبانی از زائران پاکستانی عتبات عالیات شد و گفت: با وجود پیگیری های انجام شده هنوز بودجه ای به دستگاههای خدمات رسان به زائران حسینی به این استان تعلق نگرفته این درحالی است که تنها هلال احمر استان سالانه حدود 60 میلیون تومان در این بخش هزینه می کند.
حسن مصفا افزود: ضروری است با توجه به حجم زیاد ورود زائران پاکستانی به سیستان و بلوچستان که هر ساله روند رو به افزایشی را دارد توجه ویژه از سوی مسئولان کشوری در حوزه اعتبارات دستگاههای خدمات رسان انجام شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه حمل و نقل راهداری و حمل و نقل جاده سیستان و بلوچستان محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۷۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور

 محمد کرمی در حاشیه بازدید از طرح تامین آب اضطراری منطقه سیستان و زاهدان که به همراه فداحسین مالکی نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی انجام شد، گفت: با تلاش تمامی مجموعه وزارت نیرو، شرکت‌ها و پیمانکاران این طرح بزرگ انجام گرفت و همه پای کار آمدند تا طرح حفر چاه و انتقال آب انجام شود و این در حالی انجام گرفت که در سال گذشته این منطقه بیابان بود و بیشترین حجم طوفان‌ها را در منطقه داشتیم و شرایط کار در منطقه بسیار سخت بود.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود:  با توجه به اینکه آب چاه نیمه‌ها در حال اتمام بود و مردم گلایه‌مند و نگران از شرایط پیش رو بودند با، نعمت بارندگی در شمال استان سیستان و بلوچستان چاهک‌های در حال خشکیدن حیات دوباره گرفتند.
کرمی بیان داشت: طرح انتقال آب دریا نیز طرح بی‌نظیری است که با نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب بخشی از اعتبارات مورد نیاز نیز از صندوق ذخیره ملی تامین شد و این طرح بزرگ هم اکنون در حال اجراست.
وی خاطرنشان کرد: کیفیت در اجرای کار بسیار مهم است و باید بر کیفیت امور نظارت شود.
وی عنوان کرد: طرح تامین آب اضطراری منطقه سیستان یک پروژه بی‌نظیر و الگو است و نشان می‌دهد که اگر بخواهیم در کشور طرح های بزرگ انجام دهیم می‌توانیم به سرعت کار را شکل دهیم.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سرعت در اجرای طرح‌ها را در طرح های دیگر نیز می‌توانیم ببینیم ، در حوزه ساخت بزرگراه در گذشته سالی ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر در استان احداث می‌شد، اما امسال این رقم به ۱۸۰ کیلومتر رسیده است که جای قدردانی از دست‌اندرکاران این مجموعه دارد.

دیگر خبرها

  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • اعزام بیش از ۷ هزار زائر حج از فرودگاه اصفهان
  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • اقدام خارج از ضوابط یکی از سربازان کلانتری ایرانشهر در دست بررسی قرار دارد
  • دریافت ویزای بیش از ۷۴ هزار زائر حج
  • ۱۹۲۰ زائر از آذربایجان غربی عازم حج‌می شوند/نخستین پرواز ۱۸ خرداد
  • بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید بارشی در سیستان و بلوچستان
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند