Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@23:50:29 GMT

بانک مرکزی ارز واردات لاستیک کامیون را تامین نکرد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۹۵۹۵

بانک مرکزی ارز واردات لاستیک کامیون را تامین نکرد

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس از برگزاری نشست با وزیر صمت با موضوع رسیدگی به مشکل کامیون داران خبر داد و گفت:وزارت صمت ثبت سفارش برای تأمین و واردات لاستیک را انجام داده، اما بانک مرکزی ارز لازم برای خرید نهایی این محصولات را تأمین نکرده است. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۵ اقتصادی صنعت و تجارت راه و مسکن نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، صدیف بدری با اعلام این‌که نشست دیروز با وزیر صمت با هدف بررسی مشکلات کامیون داران به ویژه در حوزه تأمین لاستیک و قطعات مورد نیاز، برگزار شد، اظهار کرد: در این نشست وزیر صمت گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای تأمین لاستیک مورد نیاز خودروهای سنگین ارائه کرد، بر اساس گزارش مذکور، وزارت صمت تمام اقدامات از جمله ثبت سفارش برای تأمین و واردات لاستیک را انجام داده، اما بانک مرکزی ارز لازم برای خرید نهایی این محصولات را تأمین نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تاکید نمایندگان مجلس بر لزوم کنترل و نظارت بر نحوه فروش و توزیع و مدیریت قیمت لاستیک در بازار  افزود:‌ در این جلسه همچنین موضوع بیمه کامیون داران رسیدگی شد، متأسفانه قانون مشاغل سخت و زیان آور این شغل اجرایی نمی شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: در ادامه نشست کمیسیون عمران مجلس، موضوع عملکرد وزارت نفت در تأمین قیر رایگان در سال های 94، 95، 96 و 97 مورد بررسی قرار گرفت، البته قرار بود که این مسائل با حضور وزیر نفت رسیدگی شود که متأسفانه آقای زنگنه در نشست حاضر نشد.

بدری اظهار کرد: با توجه به عدم حضور وزیر نفت، مقرر شد گزارش کمیسیون درباره عملکرد وزارتخانه در تأمین قیر رایگان به عنوان گزارش نهایی تلقی شده و برای تصمیم گیری به صحن علنی مجلس ارسال شود.

کامیون داران متولی ترانزیت هستند نه وزارت راه/کسی نمی تواند ایران را دور بزند

انتهای پیام/

R1012188/P/S7,78,81/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت صنعت و معدن وزارت راه راهداری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت صنعت و معدن وزارت راه راهداری وزارت صنعت و معدن وزارت راه راهداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، به منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از «برات الکترونیکی» که طی بخشنامه شماره (۲۸۳۹۶۲‏‏/۰۰) مورخ (۲۹/‏۰۹/‏۱۴۰۰‬) به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده و با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه‌ای و فناورانه و با همکاری بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در (سوم اردیبهشت ۱۴۰۳) عملیاتی شد؛ به عبارت دیگر نخستین «برات الکترونیکی» توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.

در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به منظور تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند.

براساس این گزارش؛ «برات الکترونیکی» سندی غیر کاغذی است که با درخواست «برات الکترونیکی» دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده «برات الکترونیکی» یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن برات‌گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برخی از مزایای برات الکترونیکی بدن شرح است:

- قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی - امکان صدور «برات الکترونیکی» تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار - معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی - امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر «برات الکترونیکی» یا دو بار گردش در زنجیره

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی در طول زنجیره‌های فعالیت آنها فراهم شده است.

لازم به ذکر است؛ بر اساس بخشنامه مورخ (۲۶/‏۰۱/‏۱۴۰۳)‬ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور ۸۰ هزار میلیارد تومان «برات الکترونیکی» توسط شبکه بانکی در سال‌جاری پیش بینی شده است که می‌تواند در کنار سایر ابزارهای تأمین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش مؤثری در تحقق «اهداف شعار سال» ایفا کند.

کد خبر 6088501 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد